...::Basia::... Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='tigrunia']Laski co jest z dogo? Od paru dni nie mogę nigdzie wejsc a jak się fuksem uda to nic nie mogę napisać :placz:[/QUOTE] Nie martw sie:) Mi też sie wszystko psuje i zawiesza:( Quote
*Jot* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='tigrunia']Laski co jest z dogo? Od paru dni nie mogę nigdzie wejsc a jak się fuksem uda to nic nie mogę napisać :placz:[/QUOTE] [I]Cześć laska Be :lol: Dzisiaj dogo działa.Robili podobno jakieś prace serwisowe i forum nie działało. Jak tam Twoje dziewczyneczki piękniutkie? :loveu:[/I] Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wpadlam zobaczyc co u zaciazonej? jak sie ma Jess?:) Quote
dzasta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No właśnie Be co tam u Was? Ja tam jestem żadna zdjęć ciężarnej i Twoich Be też :D Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ty masz racje Justyna ja juz dawno Be na fotach nie widzialam.. daj no blondi fote swoją!! Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ależ macie wymagania :shake: Swojego zdjęcia to ja póki co nie mam żadnego nowego :eviltong: Na wystawę się w najbliższym czasie nie wybieram więc nie macie na co liczyć :evil_lol: Zrobię zdjęcia Jessulce po kąpieli - prawdopodobnie dziś jesio ją wykąpie bo śmierdzi mi tu pod nosem więc z rana jakieś fotki zrobię :multi: Buff zdjęć robić nie będę bo wstyd ją pokazywać :eviltong: Chodzi jeszcze w papilotach ale przy najbliższej kąpieli już się ich na dobre pozbędzie.. Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ja muszę w końcu Grackę wykąpać, po porodzie nie chciałam jej ruszać, ale teraz tydzień po to już chyba wypiorę bo smrodliwa jest okrutnie :eviltong: Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='*kleo*']Ja muszę w końcu Grackę wykąpać, po porodzie nie chciałam jej ruszać, ale teraz tydzień po to już chyba wypiorę bo smrodliwa jest okrutnie :eviltong:[/QUOTE] Tydzień po porodzie a ona jeszcze nie wykąpana? :-o [quote name='Pegaza']Be znaczy obetniesz kurczaka? :)[/QUOTE] Nie będę jej obcinać bo na te 5 włosów to szkoda na fryzjera kasy :evil_lol: Chwilowo podjęłam decyzję, że wystawię ją w Grudziądzu i Inowrocławiu :roll: Do końca miesiąca jest termin zgłoszeń - ciekawa jestem sama czy zgłoszę :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Be a moze po obcieciu wlos by sie wzmocnil?gdybys juz nie chciala jej przez jakis czas wystawiac.. no zglos ją zglos..:) Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Pegaza']Be a moze po obcieciu wlos by sie wzmocnil?gdybys juz nie chciala jej przez jakis czas wystawiac.. no zglos ją zglos..:)[/QUOTE] Taką też mam nadzieję.. :roll: Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='tigrunia']Tydzień po porodzie a ona jeszcze nie wykąpana? :-o Nie będę jej obcinać bo na te 5 włosów to szkoda na fryzjera kasy :evil_lol: Chwilowo podjęłam decyzję, że wystawię ją w Grudziądzu i Inowrocławiu :roll: Do końca miesiąca jest termin zgłoszeń - ciekawa jestem sama czy zgłoszę :evil_lol:[/QUOTE] No niecały tydzień. Nie wiem z resztą, może mama ją dorwała, ale nic nie mówiła, więc chyba nie. Zastanawiałam się kiedy ją wyprać, wszyscy znajomi którzy hodują długowłose rasy kąpią swoje suki dopiero po 5-7 dniach, więc i Gracka przeżyje. Z resztą jest w papilotach, a pod ogonem i brzuch ogolone, więc aż tak brudna nie jest :) No to się spotkamy w Grudziądzu, ja startuję z Ulinką :) Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='*kleo*']No niecały tydzień. Nie wiem z resztą, może mama ją dorwała, ale nic nie mówiła, więc chyba nie. Zastanawiałam się kiedy ją wyprać, wszyscy znajomi którzy hodują długowłose rasy kąpią swoje suki dopiero po 5-7 dniach, więc i Gracka przeżyje. Z resztą jest w papilotach, a pod ogonem i brzuch ogolone, więc aż tak brudna nie jest :) No to się spotkamy w Grudziądzu, ja startuję z Ulinką :)[/QUOTE] No nie wytrzymałabym :shake: Jess się długo oczyszczała po porodzie więc poza kąpielą miała codzienne mycie swych okolic oraz brzuchola co by dzieci bakterii nie ciągnęły z cycka :mad: Fakt, że papiloty są praktyczne bo nie trzeba codziennie kąpać całej przynajmniej. Jess rodziła bez papilotów więc tak czy siak konieczne było całościowe pranie :roll: Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Gracka strasznie dba, żeby było czysto, jak jej coś leci to zaraz siad na tyłek i lizanie, tak że brzucho i reszta czyste, a jak podkład w klatce jest choć trochę brudny a ja nie zauważę to od razu zaczyna w nim ryć, więc wiadomo kiedy trzeba zmienić. Maluchy też czyści z uporem maniaka na spółę z Tiną, taka z niej cudowna mamuśka, że aż jestem w szoku ;) Quote
tigrunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 No to jasne, że się wylizuje ale co - myślisz, że to wystarczy? Dla mnie to mało higieniczne :shake: Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Musi wystarczyć póki nie będzie wyprana, a będzie najdalej w czwartek. Wszyscy znajomi bardziej doświadczeni tak robią i nigdy nie mieli przez to problemów, kazali czekać aż się suka "zamknie" to się poczeka ;) A Ty po jakim czasie od porodu prałaś Jess? Quote
Marzena* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='tigrunia']Ależ macie wymagania :shake: Swojego zdjęcia to ja póki co nie mam żadnego nowego :eviltong: Na wystawę się w najbliższym czasie nie wybieram więc nie macie na co liczyć :evil_lol: Zrobię zdjęcia Jessulce po kąpieli - prawdopodobnie dziś jesio ją wykąpie bo śmierdzi mi tu pod nosem więc z rana jakieś fotki zrobię :multi: Buff zdjęć robić nie będę bo wstyd ją pokazywać :eviltong: Chodzi jeszcze w papilotach ale przy najbliższej kąpieli już się ich na dobre pozbędzie..[/QUOTE] Cze Be :) Fotki miały być i co ? Nie ma dalej :( Quote
dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No właśnie zdania są podzielone co do tej kąpieli po porodzie... Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Be wiesz co se tak dzis uzmysłowilam ze Ty jedna albo chwila...nie dwie albo trzy galerie zostaly na dogo z tych ktore odwiedzalam od początku..reszta gdzies sie po drodze wykruszyła..pierwsza na mecie odpadła Anusia, potem Sara..potem Aga.... Kasia Matrixowa..nastepna Kasia od Fidelka i Madzia, jeszcze Atka... Ania... i na koncu Ewa....moze i o kims zapomnialam.:roll:.tyle osob...smutne.. jak spojrzałąm ile lat tu jestem zakotwiczona to az sie wierzyc nie chce..;) zaczna mi mowic weteranko dogo heh Quote
*Jot* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Pegaza']zaczna mi mowic weteranko dogo heh[/QUOTE] :turn-l: Weteranka dogo :turn-l: Dobre to jest Daria [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif[/IMG] A ja przez trzy dni czytałam od pierwszej strony Twoją galerię Be. Strona po stronie.....ciekawa jest [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/big_grin.gif[/IMG] Cześć Beatko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif[/IMG] Quote
dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Daria a ja dłużej o parę miesięcy jestem od Ciebie na DGM zobacz sobie pod swoim i moim avatarkiem :D Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No Jola to sie ubawisz nieraz haha jak dalej bedziesz czytac... no Justyna czyli Ty weteranem zostalas:eviltong: Quote
tigrunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cze Be :) Fotki miały być i co ? Nie ma dalej :([/QUOTE] Ni ma bo mam baterie nienaładowane :-( [quote name='Pegaza']Be wiesz co se tak dzis uzmysłowilam ze Ty jedna albo chwila...nie dwie albo trzy galerie zostaly na dogo z tych ktore odwiedzalam od początku..reszta gdzies sie po drodze wykruszyła..pierwsza na mecie odpadła Anusia, potem Sara..potem Aga.... Kasia Matrixowa..nastepna Kasia od Fidelka i Madzia, jeszcze Atka... Ania... i na koncu Ewa....moze i o kims zapomnialam.:roll:.tyle osob...smutne.. jak spojrzałąm ile lat tu jestem zakotwiczona to az sie wierzyc nie chce..;) zaczna mi mowic weteranko dogo heh[/QUOTE] No smutno bardzo :-( Ciekawe-może jeszcze kiedyś wrócą.. :roll: Zapomniałaś o Dadze i Oskarku.. :-( [quote name='jot11'] A ja przez trzy dni czytałam od pierwszej strony Twoją galerię Be. Strona po stronie.....ciekawa jest [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/big_grin.gif[/IMG] Cześć Beatko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif[/IMG][/QUOTE] :crazyeye: Że też Ci się chciało :crazyeye: Hihi no wiem, że momentami bywało ciekawie :p Ale Ty Jolka skaczesz wysoko :crazyeye: Laski od dziś mam dietę :crazyeye: Pierwszy raz w życiu się odchudzam i to na dobre :crazyeye: Wróciłam właśnie ze sklepu, kupiłam parę rzeczy do przygotowania czegoś do jedzenia :roll: Wieczorem Łuki przywiezie mi mój ala rowerek. Popijam zieloną herbatę właśnie a w ciągu dnia wypiłam już 1,5 litra wody :roll: Głodować się nie zamierzam ale zmieniam ciut nawyki żywieniowe :oops: Kupiłam też Linee :crazyeye: Ciekawe czy na mnie zadziała :roll: Zamówiłam na allegro więc parę dni będę musiała poczekać z testowaniem.. Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Myslalam o Dadze ale ja tam u niej sie malo udzielalam..wymienilam tych ktorzy zagladali do mnie..;) hehe no ja poczatkowo tez sie pilnowalam do czasu..a teraz znow mam piekne dwie opony po bokach buuu wychodza batony, lody z polewami..bym musiala slodycze odstawic..a juz bylo tak dobrze..na slodkie mnie nie ruszalo..a potem buch i zre te slodkie codziennie buu a opony rosną buu powodzenia Be:) Quote
Recommended Posts