Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Laski co jest z dogo? Od paru dni nie mogę nigdzie wejsc a jak się fuksem uda to nic nie mogę napisać :placz:[/QUOTE]

[I]Cześć laska Be :lol: Dzisiaj dogo działa.Robili podobno jakieś prace serwisowe i forum nie działało.
Jak tam Twoje dziewczyneczki piękniutkie? :loveu:[/I]

Posted

Ależ macie wymagania :shake:
Swojego zdjęcia to ja póki co nie mam żadnego nowego :eviltong: Na wystawę się w najbliższym czasie nie wybieram więc nie macie na co liczyć :evil_lol:
Zrobię zdjęcia Jessulce po kąpieli - prawdopodobnie dziś jesio ją wykąpie bo śmierdzi mi tu pod nosem więc z rana jakieś fotki zrobię :multi: Buff zdjęć robić nie będę bo wstyd ją pokazywać :eviltong: Chodzi jeszcze w papilotach ale przy najbliższej kąpieli już się ich na dobre pozbędzie..

Posted

Ja muszę w końcu Grackę wykąpać, po porodzie nie chciałam jej ruszać, ale teraz tydzień po to już chyba wypiorę bo smrodliwa jest okrutnie :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja muszę w końcu Grackę wykąpać, po porodzie nie chciałam jej ruszać, ale teraz tydzień po to już chyba wypiorę bo smrodliwa jest okrutnie :eviltong:[/QUOTE]
Tydzień po porodzie a ona jeszcze nie wykąpana? :-o
[quote name='Pegaza']Be znaczy obetniesz kurczaka?
:)[/QUOTE]
Nie będę jej obcinać bo na te 5 włosów to szkoda na fryzjera kasy :evil_lol: Chwilowo podjęłam decyzję, że wystawię ją w Grudziądzu i Inowrocławiu :roll: Do końca miesiąca jest termin zgłoszeń - ciekawa jestem sama czy zgłoszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Be a moze po obcieciu wlos by sie wzmocnil?gdybys juz nie chciala jej przez jakis czas wystawiac..

no zglos ją zglos..:)[/QUOTE]

Taką też mam nadzieję.. :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Tydzień po porodzie a ona jeszcze nie wykąpana? :-o

Nie będę jej obcinać bo na te 5 włosów to szkoda na fryzjera kasy :evil_lol: Chwilowo podjęłam decyzję, że wystawię ją w Grudziądzu i Inowrocławiu :roll: Do końca miesiąca jest termin zgłoszeń - ciekawa jestem sama czy zgłoszę :evil_lol:[/QUOTE]
No niecały tydzień. Nie wiem z resztą, może mama ją dorwała, ale nic nie mówiła, więc chyba nie. Zastanawiałam się kiedy ją wyprać, wszyscy znajomi którzy hodują długowłose rasy kąpią swoje suki dopiero po 5-7 dniach, więc i Gracka przeżyje. Z resztą jest w papilotach, a pod ogonem i brzuch ogolone, więc aż tak brudna nie jest :)

No to się spotkamy w Grudziądzu, ja startuję z Ulinką :)

Posted

[quote name='*kleo*']No niecały tydzień. Nie wiem z resztą, może mama ją dorwała, ale nic nie mówiła, więc chyba nie. Zastanawiałam się kiedy ją wyprać, wszyscy znajomi którzy hodują długowłose rasy kąpią swoje suki dopiero po 5-7 dniach, więc i Gracka przeżyje. Z resztą jest w papilotach, a pod ogonem i brzuch ogolone, więc aż tak brudna nie jest :)

No to się spotkamy w Grudziądzu, ja startuję z Ulinką :)[/QUOTE]
No nie wytrzymałabym :shake: Jess się długo oczyszczała po porodzie więc poza kąpielą miała codzienne mycie swych okolic oraz brzuchola co by dzieci bakterii nie ciągnęły z cycka :mad: Fakt, że papiloty są praktyczne bo nie trzeba codziennie kąpać całej przynajmniej. Jess rodziła bez papilotów więc tak czy siak konieczne było całościowe pranie :roll:

Posted

Gracka strasznie dba, żeby było czysto, jak jej coś leci to zaraz siad na tyłek i lizanie, tak że brzucho i reszta czyste, a jak podkład w klatce jest choć trochę brudny a ja nie zauważę to od razu zaczyna w nim ryć, więc wiadomo kiedy trzeba zmienić. Maluchy też czyści z uporem maniaka na spółę z Tiną, taka z niej cudowna mamuśka, że aż jestem w szoku ;)

Posted

Musi wystarczyć póki nie będzie wyprana, a będzie najdalej w czwartek. Wszyscy znajomi bardziej doświadczeni tak robią i nigdy nie mieli przez to problemów, kazali czekać aż się suka "zamknie" to się poczeka ;) A Ty po jakim czasie od porodu prałaś Jess?

Posted

[quote name='tigrunia']Ależ macie wymagania :shake:
Swojego zdjęcia to ja póki co nie mam żadnego nowego :eviltong: Na wystawę się w najbliższym czasie nie wybieram więc nie macie na co liczyć :evil_lol:
Zrobię zdjęcia Jessulce po kąpieli - prawdopodobnie dziś jesio ją wykąpie bo śmierdzi mi tu pod nosem więc z rana jakieś fotki zrobię :multi: Buff zdjęć robić nie będę bo wstyd ją pokazywać :eviltong: Chodzi jeszcze w papilotach ale przy najbliższej kąpieli już się ich na dobre pozbędzie..[/QUOTE]

Cze Be :)
Fotki miały być i co ? Nie ma dalej :(

Posted

Be wiesz co se tak dzis uzmysłowilam ze Ty jedna albo chwila...nie dwie albo trzy galerie zostaly na dogo z tych ktore odwiedzalam od początku..reszta gdzies sie po drodze wykruszyła..pierwsza na mecie odpadła Anusia, potem Sara..potem Aga.... Kasia Matrixowa..nastepna Kasia od Fidelka i Madzia, jeszcze Atka... Ania... i na koncu Ewa....moze i o kims zapomnialam.:roll:.tyle osob...smutne..
jak spojrzałąm ile lat tu jestem zakotwiczona to az sie wierzyc nie chce..;)
zaczna mi mowic weteranko dogo heh

Posted

[quote name='Pegaza']zaczna mi mowic weteranko dogo heh[/QUOTE]

:turn-l: Weteranka dogo :turn-l:
Dobre to jest Daria [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif[/IMG]

A ja przez trzy dni czytałam od pierwszej strony Twoją galerię Be. Strona po stronie.....ciekawa jest [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/big_grin.gif[/IMG]

Cześć Beatko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Be :)
Fotki miały być i co ? Nie ma dalej :([/QUOTE]
Ni ma bo mam baterie nienaładowane :-(
[quote name='Pegaza']Be wiesz co se tak dzis uzmysłowilam ze Ty jedna albo chwila...nie dwie albo trzy galerie zostaly na dogo z tych ktore odwiedzalam od początku..reszta gdzies sie po drodze wykruszyła..pierwsza na mecie odpadła Anusia, potem Sara..potem Aga.... Kasia Matrixowa..nastepna Kasia od Fidelka i Madzia, jeszcze Atka... Ania... i na koncu Ewa....moze i o kims zapomnialam.:roll:.tyle osob...smutne..
jak spojrzałąm ile lat tu jestem zakotwiczona to az sie wierzyc nie chce..;)
zaczna mi mowic weteranko dogo heh[/QUOTE]
No smutno bardzo :-( Ciekawe-może jeszcze kiedyś wrócą.. :roll: Zapomniałaś o Dadze i Oskarku.. :-(
[quote name='jot11']
A ja przez trzy dni czytałam od pierwszej strony Twoją galerię Be. Strona po stronie.....ciekawa jest [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/big_grin.gif[/IMG]

Cześć Beatko [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif[/IMG][/QUOTE]
:crazyeye: Że też Ci się chciało :crazyeye: Hihi no wiem, że momentami bywało ciekawie :p

Ale Ty Jolka skaczesz wysoko :crazyeye:

Laski od dziś mam dietę :crazyeye: Pierwszy raz w życiu się odchudzam i to na dobre :crazyeye: Wróciłam właśnie ze sklepu, kupiłam parę rzeczy do przygotowania czegoś do jedzenia :roll: Wieczorem Łuki przywiezie mi mój ala rowerek. Popijam zieloną herbatę właśnie a w ciągu dnia wypiłam już 1,5 litra wody :roll: Głodować się nie zamierzam ale zmieniam ciut nawyki żywieniowe :oops: Kupiłam też Linee :crazyeye: Ciekawe czy na mnie zadziała :roll: Zamówiłam na allegro więc parę dni będę musiała poczekać z testowaniem..

Posted

Myslalam o Dadze ale ja tam u niej sie malo udzielalam..wymienilam tych ktorzy zagladali do mnie..;)

hehe no ja poczatkowo tez sie pilnowalam do czasu..a teraz znow mam piekne dwie opony po bokach buuu
wychodza batony, lody z polewami..bym musiala slodycze odstawic..a juz bylo tak dobrze..na slodkie mnie nie ruszalo..a potem buch i zre te slodkie codziennie buu a opony rosną buu
powodzenia Be:)