tigrunia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='karkakarka']E tam dobrą... Daj jej szansę i uwierz w nią ;) Ja będę za nią kciuki trzymała :loveu::loveu:[/QUOTE] Nie o to chodzi, że ja w nią nie wierzę ale mniejsza z tym.. :p [quote name='dzasta']Nie nie myślę że piątek to akurat bo dzisiaj Gabi ma owulację a od owulacji po 48 godzinach się kryje :D A z Buff na wystawy śmigaj :D Chociaż zobaczysz jak jej pójdzie :p[/QUOTE] No to trzymam kciuki :multi: Śmigać z nią na pewno nie będę a hodowlankę czy zrobię teraz czy za rok to mi nie robi.. A teraz nie mam zbytnio kasy, żeby 160 zł na wystawy wydać :shake: [quote name='Pegaza'] Be sprobuj a juz zakladasz ze sie nie uda;)[/QUOTE] Ja nie zakładam, że się nie uda :eviltong: Z hodowlanką to żaden problem tylko zastanawiam się czy warto :cool3: [quote name='...::Basia::...']Hej :) No Be próbuj, próbuj i trzymam kciuki za Buff:loveu:[/QUOTE] Hej Basia ;) [quote name='*kleo*']Zgłaszaj, ja z lichym kudłem Gracji zrobiłam hodowlankę na doskonałych i nawet jedną lokatą to i Wam się uda :)[/QUOTE] Aleście się uparły :eviltong: Że się uda to ja nie mam wątpliwości :p Quote
karkakarka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No to w czym problem :roll: czemu nie chcesz jej wystawić? :roll: Quote
tigrunia Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='karkakarka']No to w czym problem :roll: czemu nie chcesz jej wystawić? :roll:[/QUOTE] Bo nie spełnia moich oczekiwań ani tym bardziej ambicji :p Zrobię jej tylko hodowlankę i KONIEC !! Quote
karkakarka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 :roll: Szkoda, ze nie udało ci się osiągnąć z nią tego co chciałaś... No ale jest jeszcze nadzieja w Jessikowych kluseczkach [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='karkakarka']:roll: Szkoda, ze nie udało ci się osiągnąć z nią tego co chciałaś... No ale jest jeszcze nadzieja w Jessikowych kluseczkach [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] A jak nie to bedziemy czegoś szukać.. :cool3: Quote
tigrunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Cześć Jolka :loveu: U mnie dziś tylko -1 :multi: :multi: :multi: Quote
karkakarka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A nas zasypało śniegiem :) Ale wolę śnieg niż mróz , chociaż przy mrozie lepiej się jeździ autem - mnie to ciężko dogodzić :) Quote
...::Basia::... Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No zawsze jest nadzieja że sędziowie znajdą w Buff to czego szukają;) [QUOTE] jak nie to bedziemy czegoś szukać.. [/QUOTE] A tez york? A u mnie aż -11;( Quote
...::Basia::... Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No zawsze jest nadzieja że sędziowie znajdą w Buff to czego szukają;) [QUOTE] jak nie to bedziemy czegoś szukać.. [/QUOTE] A tez york? A u mnie aż -11;( Quote
tigrunia Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='karkakarka']A nas zasypało śniegiem :) Ale wolę śnieg niż mróz , chociaż przy mrozie lepiej się jeździ autem - mnie to ciężko dogodzić :)[/QUOTE] Ja też wolę śnieg ale auto me już 3 tygodnie w garażu :-( Ten tydzień dygam pieszo do pracy ale jak na rano mam to kierowca po mnie przyjeżdża :multi: Daleko w sumie nie mam od mamy ale strach po nocy chodzić między blokami. Dziś nawet miałam przygodę - jeden facet chciał mniie okraść / napaść czy nie wiem co tam ale drugi go powstrzymał :crazyeye: Ale się wystrachałam :crazyeye: Jutro obieram inną trasę.. :shake: [quote name='Pegaza']Cze Be :) i 10 znakow ;)[/QUOTE] Cze Daria :multi: [quote name='...::Basia::...']No zawsze jest nadzieja że sędziowie znajdą w Buff to czego szukają;) A tez york? A u mnie aż -11;([/QUOTE] A mnie to gila czego sędziowie szukają :eviltong: Ważniejsze są moje wymagania :p Oczywiście, że York no ale inna rasa też jest w planach. Nie wiem co będzie najpierw.. Laski wyprowadzam się za tydzień od mamy do mieszkania, które wynajmuje ale akurat się zwalnia więc do końca marca tam pomieszkam no i nie wiem jak z internetem tam będzie chociaż myślę, że do połowy lutego już powinnam mieć.. :roll: Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ze jak ? ze sie wyprowadzasz do mamy czy od mamy? bo sie pogubilach;) Quote
karkakarka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Be to uważaj na siebie, teraz pełno dziwnych typów wieczorami się kręci :shake: Mam nadzieję, że będziesz miała tam neta :) Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Aaa no i uwazaj na tych zbokow!!! ja tam takiego od razu wyczaje..wrrr Quote
Marzena* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Pegaza']Ze jak ? ze sie wyprowadzasz do mamy czy od mamy? bo sie pogubilach;)[/QUOTE] Daria nie czytasz uważnie, Be napisała że OD mamy :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Pegaza']Ze jak ? ze sie wyprowadzasz do mamy czy od mamy? bo sie pogubilach;)[/QUOTE] Daria nie czytasz uważnie, Be napisała że OD mamy :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='tigrunia']A jak nie to bedziemy czegoś szukać.. :cool3:[/QUOTE] A ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę... trochę się łudzę, że jakaś grackowa kluska przypadnie mi do gustu ;) Quote
tigrunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Pegaza']Ze jak ? ze sie wyprowadzasz do mamy czy od mamy? bo sie pogubilach;)[/QUOTE] Od mamy do mamy :evil_lol: [quote name='karkakarka']Be to uważaj na siebie, teraz pełno dziwnych typów wieczorami się kręci :shake: Mam nadzieję, że będziesz miała tam neta :)[/QUOTE] Kiedy ja rano chodzę :roll: Na 10.. Jak się dorobię to będzie :roll: [quote name='Pegaza']Aaa no i uwazaj na tych zbokow!!! ja tam takiego od razu wyczaje..wrrr[/QUOTE] Ja to mam kurde pecha tak mało chodzę pieszo i jeszcze jakis mnie zaczepić chce :eviltong: [quote name='Viky i Ja']Daria nie czytasz uważnie, Be napisała że OD mamy :evil_lol:[/QUOTE] No.. właśnie :diabloti: Się wyprowadzam też ze względu na Jess bo tam jest na parterze mieszkanie i jeszcze podjazd dla wózków więc chodzić po schodach nie będzie musiała :loveu: :evil_lol: [quote name='*kleo*']A ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę... trochę się łudzę, że jakaś grackowa kluska przypadnie mi do gustu ;)[/QUOTE] Ja już mam 2 hodowle wyczajone jakby co :cool3: Zmykam do pracy .. :angryy: Quote
*kleo* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wyczajone to ja tyż mam, tylko się wybredna zrobiłam i jak patrzę na jakiegokolwiek szczeniaka to od razu się doszukuję czegoś co mi się nie podoba... Dobrze będziesz miała z tym podjazdem :) mi pozostaje nosić Grację na to moje 4 piętro, dobrze że te nasze baby takie lekkie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Aaa ale tymczasowo w okresie letnim wracasz na chate? ja tam mam zawsze szczescie do takich:roll: cwini Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Viky i Ja']Daria nie czytasz uważnie, Be napisała że OD mamy :evil_lol:[/QUOTE] :grin::grin: Daria zawsze czyta jak chce :shiny::shiny: Cześć Be :kiss_2: Quote
tigrunia Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='*kleo*']Wyczajone to ja tyż mam, tylko się wybredna zrobiłam i jak patrzę na jakiegokolwiek szczeniaka to od razu się doszukuję czegoś co mi się nie podoba... Dobrze będziesz miała z tym podjazdem :) mi pozostaje nosić Grację na to moje 4 piętro, dobrze że te nasze baby takie lekkie :evil_lol:[/QUOTE] Łe no to masz problema :evil_lol: Chociaż w sumie jak jakaś dobra hodowla ma szczeniaki to pokazuje na stronach tylko te, które nie są zarezerwowane rok wcześniej :evil_lol: No i wtedy fakt, że nie ma w czym wybierać :eviltong: No dobrze.. ten podjazd i tak taki niziutki bo tam tylko 3 schody są, może 5 bo to nie taki standardowy blok tylko z tych nowszych - żyć nie umierać :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Aaa ale tymczasowo w okresie letnim wracasz na chate? ja tam mam zawsze szczescie do takich:roll: cwini[/QUOTE] No wszystko zależy od zaciążenia/lub nie Jess ;) Ale jeśli Jess jest w ciąży to powinna urodzić jakoś w ostatnim tyg marca więc już na początku kwietnia będziemy wracać do siebie :loveu: [quote name='jot11']:grin::grin: Daria zawsze czyta jak chece :shiny::shiny: Cześć Be :kiss_2:[/QUOTE] :ylsuper: A dogo czemu chodzi jak chce ? :mad: I czemu banery mi znikają co jakiś czas :angryy: Quote
Marzena* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Też bym chciała wiedzieć czemu dogo chodzi (a raczej wlecze sie) jak chce. Nie mam już cierpliwości :( A tak w ogóle to cze Be :) bo zapomniałam się przywitać :oops: Quote
Recommended Posts