Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jot11']No to ja dzisiaj odśnieżę :lol: i kwiatki podleję i kurze wytrę :multi: Cześć Be :multi:[/QUOTE]
Pogielo Cie od sprzątania jest Doti :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='Pegaza']Pogielo Cie od sprzątania jest Doti :evil_lol:
;)[/QUOTE]

[quote name='*kleo*']A mi by się przydało szafę ogarnąć, już mi się ciuchy wysypują. Ktoś chętny?? :evil_lol:[/QUOTE]

Daria,tak w zasadzie to ja lubię sprzatać.Później podziwiam efekty :evil_lol:

Klaudia nie ma problemu.Poukladam,poskładam,ułożę kolorami itd. :diabloti:

Posted

[quote name='*kleo*']A mi by się przydało szafę ogarnąć, już mi się ciuchy wysypują. Ktoś chętny?? :evil_lol:[/QUOTE]
No ja bym byla tylko czy nosze Twoj rozmiar hihi
a Jola znow wyrywna do ukladania a jak ja zabiore polowe ciuchow to nie bedziesz miala nic do roboty:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']No ja bym byla tylko czy nosze Twoj rozmiar hihi
a Jola znow wyrywna do ukladania a jak ja zabiore polowe ciuchow to nie bedziesz miala nic do roboty:eviltong:[/QUOTE]
Spodni w rozmiarze 36 i bluzek S i M Ci u mnie dostatek, mogę się podzielić, w domu jeszcze 3-drzwiowa szafa pełna czeka, a połowy i tak nie noszę :eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Spodni w rozmiarze 36 i bluzek S i M Ci u mnie dostatek, mogę się podzielić, w domu jeszcze 3-drzwiowa szafa pełna czeka, a połowy i tak nie noszę :eviltong:[/QUOTE]

A w rozmiarze 34 nie masz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']A w rozmiarze 34 nie masz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Też mam, ostatnio wyciągnęłam z szafy takie fajne spodnie, ino się ledwo mieszczę, więc chyba na dietkę przejdę :evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']A w rozmiarze 34 nie masz?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Doti Ty chudzinko gdzie Ty te ciuchy wylapujesz? w dzieciecym?

mnie tez tak zawsze gadali hihi tylko teraz juz moge pomarzyc o 34 eh..

Kleo M poprosze..:)

Posted

[quote name='Pegaza']Doti Ty chudzinko gdzie Ty te ciuchy wylapujesz? w dzieciecym?

mnie tez tak zawsze gadali hihi tylko teraz juz moge pomarzyc o 34 eh..

Kleo M poprosze..:)[/QUOTE]

Śmiejcie się ale większość ciuchów mogę kupować na 12-14lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym bardziej że wzrost 157 mam odpowiedni na 12lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Śmiejcie się ale większość ciuchów mogę kupować na 12-14lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym bardziej że wzrost 157 mam odpowiedni na 12lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Też tak miałam całkiem niedawno i straszny problem był żeby jakieś spodnie dobre dostać, ale się spasłam po II roku i problem znikł :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']No Doti ja tez tunike sobie sprawilam w C&A na dziale dzieciecym :evil_lol:[/QUOTE]

W tych działach dziecięco-młodzieżowych to mają rozmiary tak do 164 cm.Więc na nas niskie to pasuje :evil_lol:

Be,wiem,że jak wrócisz to będziesz,ale kiedy będziesz? :evil_lol:
Cześć :multi: