karkakarka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No w końcu się odezwała ;) Cześć Be jak... beza [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
*Jot* Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: Dasz jakieś zdjęcia z gór? :p Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='karkakarka']No w końcu się odezwała ;) Cześć Be jak... beza [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Ehh jakoś czasu mi brak :roll: Cześć :eviltong: [quote name='jot11']Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: Dasz jakieś zdjęcia z gór? :p Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu:[/QUOTE] Cze Jola :multi: Ano pewnie, że dam - po powrocie oczywiście :eviltong: Quote
Nati28 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='jot11'] Też bym se pojechała,albo nad morze mi się marzy :loveu:[/QUOTE] To zapraszam do mnie :) od nas to juz blisko ;) Quote
Pegaza Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='jot11']Też muszę się przyłączyć :evil_lol: Cześć Be jak Beata :lol: [/QUOTE] ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong: Quote
*Jot* Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Pegaza']ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong:[/QUOTE] No co Daria :roll: ładnie napisałam,nawet bardzo ładnie :lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Pegaza']ales wymyslila haha ;) Jola Jola.. cze Be jak buziak oo dzis bede slodka dla Ciebie:eviltong:[/QUOTE] O dzięki Ci łaskawa Pani :modla: Zainstalowałam siostrze Mozillę i wreszcie net chodzi jak trza :loveu: Quote
dzasta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O tak Daria jakaś łaskawa jest ostatnio oby to tylko nie było preludium do czegoś gorszego :D Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 EE dzis to nie mam weny do pisania... zostawie krotkie halo:) Quote
dysia-u Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Daria tracie wene do pisanego??!!! nie może być!!! cześć wieczorową porą Quote
karkakarka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej :) No aż dziwne... co się stało D-E?? Quote
Pegaza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ee mialam doła.. ale juz mi przeszedl chwilowo..:roll: Quote
*Jot* Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Be,jutro jedziesz tak? Przede wszystkim szczęśliwej podróży i udanego pobytu :multi::multi::multi: Quote
karkakarka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej Be :) No to ja też szerokości życzę :) D-e dobrze, że już są wyżyny ;) Be- daj jakieś zdjęcia dziewczyn skoro nas opuszczasz na jakiś czas :roll: Quote
Doti1986 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No właśnie zdjęcia dziewcząt poprosimy :) Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No ba trzeba sie wziasc w garsc..:roll: Be pakujesz sie juz? narty nie zapomnij:eviltong: Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hej Be:loveu: ja też jade do zakopca ale dopiero w ferie:multi::placz: Quote
dysia-u Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beatko wysłałam ale gdzie dojdzie to nie wiem hihi Uwaga bo bardZo kiepskie drogi i duze korki do i z Zakopca Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='dysia-u']Beatko wysłałam ale gdzie dojdzie to nie wiem hihi Uwaga bo bardZo kiepskie drogi i duze korki do i z Zakopca[/QUOTE] Dlatego ja jade pociagiem:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Cześć laski :multi: Nie cytuję bo nie mam czasu :shake: Byłam dziś w domku bo spakować się chciałam ale nie znalazłam torby :roll: Wywaliłam wszystko co potrzebuję na kanapę i jutro o 4 rano Łuki już przyjedzie ze świeżymi bułkami z mej cukierni trza będzie szybko machnąć i jechać się pakować - o 5 mamy wyjechać :crazyeye: Ale za ro zrobiłam sobie na wyjazd rybkę po grecku :loveu: Tak mi zasmakowała :evil_lol: Zdjęć nie będzie :eviltong: Nie wyrabiam czasowo.. aaa - paznokcie nowe mam :loveu: Dziś po pracy jeszcze leciałam ale tak długich jeszcze nie miałam :shake: Nie wiem czy długo w nich uciagnę.. Noo.. to zmykam.. wracam za tydzień :-( Nie gadajcie za dużo pliss!! Trzymajcie się :loveu: P.S. Daria - chcesz, żebym się połamała? :p Quote
tigrunia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='dysia-u']Beatko wysłałam ale gdzie dojdzie to nie wiem hihi Uwaga bo bardZo kiepskie drogi i duze korki do i z Zakopca[/QUOTE] No wiem..dlatego tak wcześnie wyjeżdżamy :-( W zeszłym roku w 8 h myknęliśmy 600 km .. w tym na pewno się tak nie uda :shake: Basia ja tam nie lubię pociągów :eviltong: Wygodniej się autem jedzie :loveu: Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cieniu to Ty zawsze mialas dlugie pozury to teraz masz juz szpony:evil_lol: oj tam Be na szpilach wysokich lazisz i nog nie lamiesz to i na nartach dasz rade:eviltong: no to spokojnej jazdy Be i wroc cala i wypoczeta..:calus:. Quote
tigrunia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Pegaza']Cieniu to Ty zawsze mialas dlugie pozury to teraz masz juz szpony:evil_lol: oj tam Be na szpilach wysokich lazisz i nog nie lamiesz to i na nartach dasz rade:eviltong: no to spokojnej jazdy Be i wroc cala i wypoczeta..:calus:.[/QUOTE] Ano :evil_lol: Jakoś mnie nie ciągną te narty :eviltong: Dzięki D-E :loveu: Zmykam, pa laski :loveu: Będę tęsknić :placz: Quote
Pegaza Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 My tez i obiecuje ze duzo gadac nie bedziemy :evil_lol: hihi pa:loveu: Quote
...::Basia::... Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mI tam lepiej pociagiem:eviltong: w korkach stać nie trzeba i przespać sie mozna a nie cały dzień na droge patrzeć a tak to i spod peronu po nas przyjezdża pani u której mieszkamy i nas zawodzi:eviltong: Quote
Recommended Posts