dysia-u Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cześć Beatko :lol: jak sie pisze na klawiatyurze z taaaakimi pazurkami? oj widze że chyba żle bo nic nie piszesz ;) jak zdrówko? Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='dzasta']Fajne paznokietki ale ja zdecydowanie wolę naturalny kształt ale naprawdę fajne :) A do obsługi wszystkiego spokojnie można się przyzwyczaić a potem jak się nie ma już tipsów to jest dopiero ciężko :D[/QUOTE] Tak jak mówisz :evil_lol: [quote name='dysia-u']na co chora? :roll: mów ! zaraz ci recepte wypiszemy :cool3:[/QUOTE] Ł mówi, że na KACZĄ grypę :cool1: [COLOR=PaleTurquoise](dla niewtajemniczonych od nazwiska :roll:)[/COLOR] [quote name='laurin']Cześc:loveu: no no no ale zaszalałaś:cool3: śliczne :loveu: delikatne ale :diabloti: nie przejmuj się :glaszcze: ja jak pisałam ze chora jestem to też mnie nie pocieszyły:shake: :evil_lol: Tobie chociaż Ula chce dac recepte:roll:[/QUOTE] [COLOR=Black]Cześć Anka :multi: :razz: [/COLOR] [quote name='*kleo*'][URL]http://images44.fotosik.pl/225/917b1acb4ed02fc8med.jpg[/URL] o matko bosko, jakie długie!!! :crazyeye: A to mi mówią, że swoje własne długie uhodowałam, teraz będę pokazywać zdjęcia Twoich jako zaprzeczenie :eviltong:[/QUOTE] Swoje też kiedyś miałam długie .. jakieś 5 lat temu :cool1: Aż w końcu jak złamało mi się 5 dzień po dniu poszłam i zrobiłam akryle :loveu: [quote name='karkakarka']długie :crazyeye: ja to zawsze mam jedynki, i to takie zwykłe - french i jakiś wzorek na kciuku i na serdecznym :roll: Coś często chorujesz... ale to taka pora roku niestety, że o przeziębienie łatwo :shake:[/QUOTE] Skromniutko .. ja lubię poszaleć i w długości i w kolorach/wzorach i jak widać kształtach :loveu: :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo:loveu: Co do paznokci to takie najnowsze treny :cool3: moja siostra jest "tipsiarą" ale oczywiście jak to w rodzinie (szewc bez butów chodzi) i żadna z nas nie nosi:mad: Raz sobie zaszalałam i zrobiłam paznokcie to jak wróciłam do domu to mój chłop był był obrażony że takie szpony mam bo mu się nie podobają i to był jedyny raz kiedy zaszalałam:mad:[/QUOTE] Ja wczoraj rogali w domu nie miałam :shake: Przyszli znajomi "my na rogale" a ja ni jednego :crazyeye: A w cukierni robili tysiącami :evil_lol: No ale ja za nimi akurat nie przepadam dlatego nie brałam .. [quote name='Yoko2009'][URL]http://images49.fotosik.pl/225/0e373cded3ff9239med.jpg[/URL] Wooow jakie paznokcie:):) pikne:)zawsze mi się takie podobały u kogoś, sama jednak pozostanę przy kwadratowych:) A tak wogóle to witam i pozdrowienia ze Szczecina przesyłam[/QUOTE] Może kiedyś się odważysz ;) [quote name='dysia-u']Cześć Beatko :lol: jak sie pisze na klawiatyurze z taaaakimi pazurkami? oj widze że chyba żle bo nic nie piszesz ;) jak zdrówko?[/QUOTE] Cześć Ulka :multi: Już się naumiałam :eviltong: Pierwszy dzień było trudno ale już jest ok :loveu: Byłam u lekarza dziś .. mam zwolnienie do końca tyg :roll: Szef mnie zamorduje :shake: Quote
...::Basia::... Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hej Be:loveu: Właśnie i jak tam zdrówko? Mnie coś kurde bierze:cool1: wiecznie tylko kaszle i kaszle odkąd wczoraj wróciłam z kina (byłam na 2012 naprawde bardzo polecam film suuuper:loveu:) [quote name='*kleo*']A to mi mówią, że swoje własne długie uhodowałam, teraz będę pokazywać zdjęcia Twoich jako zaprzeczenie :eviltong:[/QUOTE] Nie martw sie mi też ciągle powtarzają osoby z klasy żebym obcieła:evil_lol: ale jak juz to zrobiłam to wydawały mi sie takie niepraktyczne:cool1: A za tipsami nie przepadam bo wydaje mi sie że przez ten klej to sie strasznie paznokcie niszczą:roll: a pozatym jak we wt robiłam koleżance to później tylko latała po domu i przeklinała bo gdzieś paznokcia zgubiła:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='...::Basia::...']Hej Be:loveu: Właśnie i jak tam zdrówko? Mnie coś kurde bierze:cool1: wiecznie tylko kaszle i kaszle odkąd wczoraj wróciłam z kina (byłam na 2012 naprawde bardzo polecam film suuuper:loveu:) Nie martw sie mi też ciągle powtarzają osoby z klasy żebym obcieła:evil_lol: ale jak juz to zrobiłam to wydawały mi sie takie niepraktyczne:cool1: A za tipsami nie przepadam bo wydaje mi sie że przez ten klej to sie strasznie paznokcie niszczą:roll: a pozatym jak we wt robiłam koleżance to później tylko latała po domu i przeklinała bo gdzieś paznokcia zgubiła:evil_lol:[/QUOTE] No zdrówko nie najlepiej :cool1: Legam cały dzień w łóżku :roll: Chciałam iść wczoraj na 2012 ale wszystkie miejsca zarezerwowane były :angryy: W sumie może i nawet dobrze bo w chorobie bym tam nie wysiedziała :roll: Jaki klej? :crazyeye: :evil_lol: Ja nie mam paznokci na klej :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kuzynka byla na tym filmie i mowila ze swietny i warto zobaczyc:p a tak wogle to cze chorowitku:loveu: Quote
Kasia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 cze Be :loveu: co Cię tak mało ostatnio...? Quote
Kasia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='tigrunia'] Chciałam iść wczoraj na 2012 ale wszystkie miejsca zarezerwowane były :angryy: W sumie może i nawet dobrze bo w chorobie bym tam nie wysiedziała :roll: [/QUOTE] ja właśnie zarezerwowałam sobie miejsca na "Księżyc w nowiu" :lol: książka była świetna, ciekawe jaki będzie film bo pierwsza część w porównaniu do książki była byle jaka... Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Pegaza']Kuzynka byla na tym filmie i mowila ze swietny i warto zobaczyc:p a tak wogle to cze chorowitku:loveu:[/QUOTE] No kurde nie mam kiedy iść do kina nawet :-( W sobotę impreza .. znów u mnie :roll: Cze, cze .. [quote name='Kasia']cze Be :loveu: co Cię tak mało ostatnio...?[/QUOTE] Cze Kasia :multi: Ciebie też mało :eviltong: A ja chora jestem :cool1: Quote
Kasia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='tigrunia'] Ciebie też mało :eviltong: A ja chora jestem :cool1: [/QUOTE] mnie to od dawna mało a Ciebie to zawsze było dużo :loveu: Quote
tigrunia Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Kasia']mnie to od dawna mało a Ciebie to zawsze było dużo :loveu:[/QUOTE] A co ja mam do siebie gadać ? / pisać :eviltong: Quote
*kleo* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='tigrunia']A co ja mam do siebie gadać ? / pisać :eviltong:[/QUOTE] No jak to, do nas przecie!! :eviltong: Przyznaj się od razy, że pazurami Ci ciężko :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Kasia']mnie to od dawna mało a Ciebie to zawsze było dużo :loveu:[/QUOTE] A czemu Ciebie malo jak bylo kiedys tez duzo?:eviltong: Quote
Kasia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Pegaza'] A czemu Ciebie malo jak bylo kiedys tez duzo?:eviltong: [/QUOTE] a bo to wiesz jak nie wiesz :p Quote
Doti1986 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witamy w piątek trzynastego:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='tigrunia']No zdrówko nie najlepiej :cool1: Legam cały dzień w łóżku :roll: Chciałam iść wczoraj na 2012 ale wszystkie miejsca zarezerwowane były :angryy: W sumie może i nawet dobrze bo w chorobie bym tam nie wysiedziała :roll: Jaki klej? :crazyeye: :evil_lol: Ja nie mam paznokci na klej :evil_lol:[/QUOTE] Hej:multi: No na 2012 i my sie nie załamałyśmy na wolne miejsca:angryy: to poszłyśmy na FAME a po FAMIE poszłyśmy do sali premierowej i okazało sie że na 2012 strasznie duzo osób siedzi na podłodze:evil_lol: (byłyśmy w cinema city i tam z łatwością można zapłacić za jeden film a pójść na dwa i nikt cie nie zauważy:evil_lol:) to i my sobie usiadłyśmy na podłodze na samej górze i nawet wygodnie było:evil_lol: a że moja sis jest w orange to zapłaciła 21 zł i miała dwa bilety(to była śr) czyli tak jakby po 10,50 za jeden bilet i do tego poszłyśmy na dwa filmy to ok 5 zł kosztował nas jeden bilet:evil_lol: No ja też siedze w łóżku bo wczoraj miałam 39,4 stopni gorączki:angryy: to do szkoły dziś nie poszłam To ty nie masz tipsów?:roll: Quote
dysia-u Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześc Be :lol: trzynasta pensja to tak , ale trzynasty i to piątek :shake: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='*kleo*']No jak to, do nas przecie!! :eviltong: Przyznaj się od razy, że pazurami Ci ciężko :evil_lol:[/QUOTE] No toć chora jestem :mad: O 12:30 wstałam dziś z łóżka :cool1: [quote name='...::Basia::...']Hej:multi: No na 2012 i my sie nie załamałyśmy na wolne miejsca:angryy: to poszłyśmy na FAME a po FAMIE poszłyśmy do sali premierowej i okazało sie że na 2012 strasznie duzo osób siedzi na podłodze:evil_lol: (byłyśmy w cinema city i tam z łatwością można zapłacić za jeden film a pójść na dwa i nikt cie nie zauważy:evil_lol:) to i my sobie usiadłyśmy na podłodze na samej górze i nawet wygodnie było:evil_lol: a że moja sis jest w orange to zapłaciła 21 zł i miała dwa bilety(to była śr) czyli tak jakby po 10,50 za jeden bilet i do tego poszłyśmy na dwa filmy to ok 5 zł kosztował nas jeden bilet:evil_lol: No ja też siedze w łóżku bo wczoraj miałam 39,4 stopni gorączki:angryy: to do szkoły dziś nie poszłam To ty nie masz tipsów?:roll:[/QUOTE] Oooo fajnie :multi: Ja też chce za darmo do kina :evil_lol: Tipsów nie mam - mam akryle na formie ;) [quote name='dysia-u']Cześc Be :lol: trzynasta pensja to tak , ale trzynasty i to piątek :shake:[/QUOTE] Trzynastej pensji to ja na oczy nigdy nie widziałam :shake: :mad: Cze laski :multi: Nudzi mi się dziś .. czuję się ciut lepiej ale wciąż mam nos zapchany i co godzinę średnio robię sobie herbatę bo tak mnie suszy :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Czesc Bakterio :loveu: Pij herbatki, pij! Z sokiem malinowym, albo lipową z miodem i cytrynką :p Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='madziasto4']Czesc Bakterio :loveu: Pij herbatki, pij! Z sokiem malinowym, albo lipową z miodem i cytrynką :p[/QUOTE] Nie ma lipy :shake: :evil_lol: Herbatki to ja piję z cytrynką a z miodkiem to mleczko :loveu: Cześć :loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nawet Be jak jakiś twój znajomy ma w orange to możesz sie załapać na taki bilet (jeśli idziesz z kimś) bo on jest normalny a nie ulgowy, nawet jak ten znajomy nie idzie:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='...::Basia::...']Nawet Be jak jakiś twój znajomy ma w orange to możesz sie załapać na taki bilet (jeśli idziesz z kimś) bo on jest normalny a nie ulgowy, nawet jak ten znajomy nie idzie:eviltong:[/QUOTE] A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy: Quote
...::Basia::... Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='tigrunia']A co to Ci z Orange jacyś lepsi , że tańsze bilety mają ? :mad: Nie mam nikogo w orange :angryy:[/QUOTE] Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='...::Basia::...']Ja też nie jestem w orange tylko w erze i sądze ze u nich też coś takiego powinno być:cool1: A pozatym Be nie oglądasz reklam? Przeciez jest teraz ta cała promocja "środy z orange w cinema city w całej polsce". Całe szczęscie ze moja cioteczna sis jest w orange to mam bilety za pół ceny:evil_lol:[/QUOTE] :shake: nie widziałam takiej reklamy :shake: Quote
Luzia15 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też o niej nie słyszałam o_O [B]tigrunia [/B]- psiak przesłodki! Zakochałam się dosłownie! :D Pozdrowienia od Marcyśkowatego (również yorkasa) :) Quote
Recommended Posts