karkakarka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Witam, mięsko się pewnie już upiekło, a zdjęć dziewczyn nadal nie ma ;) Nic lecę na spaghetti:evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='dysia-u']chodżcie do mnie na spagetti , gośćie wszystkiego nie zjedli :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] kuna smaka jakos nie mam na makaron nie masz co innego:eviltong::evil_lol: cze Be:eviltong: Quote
...::Basia::... Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hej:multi: No i gdzie te focie?:p Boże jaka u mnie koszmarna pogoda i do tego jeszcze do środy ma snieg padać (tak w pogodzie mówili:evil_lol:):cool1: Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cześć Be po dłuższej przerwie:multi: Fajne zwierzaki:loveu:, fotki:loveu:, i pazurki też:loveu: [SIZE=1]Jak tak z wystawą? Namyśliłaś się? Będziesz :???:[/SIZE] Quote
tigrunia Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cześć dziewczyny - nie mam jeszcze fot :oops: Nie było czasu .. gość się zmył i my pojechaliśmy w gości. Dziś odkąd wróciłam z pracy sprzątam bo mam wreszcie kozę zamontowaną ale bałaganu co nie miara przez to :angryy: Właśnie Łuki dorzuca do "pieca" :evil_lol: Ale ciepełko :loveu: Troche smierdzi - coś mu tam nie idzie chyba no ale cóż - nabierze chłopak wprawy :evil_lol: Paula jeszcze nie wiem czy będę - przecież jeszcze sporo czasu :eviltong: Quote
...::Basia::... Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć dziewczyny - nie mam jeszcze fot :oops: Nie było czasu .. gość się zmył i my pojechaliśmy w gości. Dziś odkąd wróciłam z pracy sprzątam bo mam wreszcie kozę zamontowaną ale bałaganu co nie miara przez to :angryy: Właśnie Łuki dorzuca do "pieca" :evil_lol: Ale ciepełko :loveu: Troche smierdzi - coś mu tam nie idzie chyba no ale cóż - nabierze chłopak wprawy :evil_lol: Paula jeszcze nie wiem czy będę - przecież jeszcze sporo czasu :eviltong:[/QUOTE] A u mnie kominek sie pali i tak cieplutko że aż w krutkim rękawku łaże:evil_lol: ale naprawde z tym śniegiem to juz chyba przesada żeby w październiku padał?:cool1: Quote
Katie Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hej :loveu: Be mobilizuje Cie do porobienia fot :diabloti: :eviltong: Quote
ladyyork Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Katie']Hej :loveu: Be mobilizuje Cie do porobienia fot :diabloti: :eviltong:[/quote] Masz racje Katie ja też prosze o foty, no starać się prosze dobrze a nie obijać:p Quote
iwa63 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witam wpadliśmy z rewizytą a tu nie ma fotek:-( Quote
ewa2909 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No i nie ma "miodu" na moje rany:placz::placz::placz: Jak mam się wykurować????? Quote
Pegaza Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cze Be jak tam u Was tez taka zimnica?:roll: Quote
karkakarka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hej :) Przydały by się fotki :roll: Zimnica... jak ja tego nie lubię.... brrrrr Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 u nas tylko 3,5 st :roll: ale buzuje ogień na kominku więc frajda jest :multi: Quote
...::Basia::... Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hej:multi: U nas też zimno i leje cały czas:shake: Noo i gdzie fotki:cool1: Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 A u nas niby 7 stopni było w dzień, ale nawet ciepło było:roll: Za to jutro 2 i śnieg ma padać:placz: Cześć Be;) Quote
laurin Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 U nas też zimnica straszna:cool1: Cześć Beatko:loveu: Quote
karkakarka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hej :) A u nas dziś śnieg pada :placz::placz: Idź sobie ty...zimo!!!:-x Quote
dzasta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 U nas też śnieg pada :) A te zdjęcia BE to kiedyś będą ? :razz: Quote
Pegaza Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Be gdzies znikla znow na dolny slask?:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='dzasta']U nas też śnieg pada :) A te zdjęcia BE to kiedyś będą ? :razz:[/QUOTE] Boże u mnie też snieg od rana i taki wiatr że wszytskie drzewka w nocy połamało:-( Quote
tigrunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='...::Basia::...']A u mnie kominek sie pali i tak cieplutko że aż w krutkim rękawku łaże:evil_lol: ale naprawde z tym śniegiem to juz chyba przesada żeby w październiku padał?:cool1:[/quote] Fajnie się masz :loveu: U mnie teraz zimno, Buff ma trzęsiawkę i się wygrzewa u mnie pod polarem :cool1: [quote name='Katie']Hej :loveu: Be mobilizuje Cie do porobienia fot :diabloti: :eviltong:[/quote] Ooo fajnie :evil_lol: [quote name='ladyyork']Masz racje Katie ja też prosze o foty, no starać się prosze dobrze a nie obijać:p[/quote] Dobra, dziś zrobie ale nie obiecuję, że dziś wstawie :diabloti: [quote name='iwa63']Witam wpadliśmy z rewizytą a tu nie ma fotek:-([/quote] :eviltong: [quote name='ewa2909']No i nie ma "miodu" na moje rany:placz::placz::placz: Jak mam się wykurować?????[/quote] Ups.. no to jest argument :roll: [quote name='Doti1986']Witamy się serdecznie:loveu:[/quote] Cześć :multi: Quote
tigrunia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be jak tam u Was tez taka zimnica?:roll:[/quote] Okropnie :-( Zimno, wietrznie, deszczowo :placz: [quote name='karkakarka']Hej :) Przydały by się fotki :roll: Zimnica... jak ja tego nie lubię.... brrrrr[/quote] Każdy(a) mi to mówi :evil_lol: [quote name='dysia-u']u nas tylko 3,5 st :roll: ale buzuje ogień na kominku więc frajda jest :multi:[/quote] U mnie dziś rano 3 były :angryy: [quote name='***Paulina***']A u nas niby 7 stopni było w dzień, ale nawet ciepło było:roll: Za to jutro 2 i śnieg ma padać:placz: Cześć Be;)[/quote] Oooo to faktycznie ciepło miałaś :-o [quote name='laurin']U nas też zimnica straszna:cool1: Cześć Beatko:loveu:[/quote] Cześć Aniu :multi: [quote name='karkakarka']Hej :) A u nas dziś śnieg pada :placz::placz: Idź sobie ty...zimo!!!:-x[/quote] :crazyeye: Współczuję :shake: [quote name='dzasta']U nas też śnieg pada :) A te zdjęcia BE to kiedyś będą ? :razz:[/quote] :turn-l: Kiedyś będą .. :evil_lol: [quote name='Pegaza']Be gdzies znikla znow na dolny slask?:evil_lol:[/quote] Jezdem ino czasu mam mało :eviltong: [quote name='...::Basia::...']Boże u mnie też snieg od rana i taki wiatr że wszytskie drzewka w nocy połamało:-([/quote] Się porobiło :shake: Quote
Recommended Posts