tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']Ważne, że na północ :evil_lol: A zwierzyna też jedzie zwiedzać kraj?[/quote] Zwierzyna pozostaje pod opieką babci :multi: Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']Zwierzyna pozostaje pod opieką babci :multi:[/quote] Tak myślałam... ale ostatnio to gdzieś przecież mamę wywiozłaś :roll: jednak wróciła? ;) Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']Tak myślałam... ale ostatnio to gdzieś przecież mamę wywiozłaś :roll: jednak wróciła? ;)[/quote] No do Wawy ale tylko na ślub na weekend :cool3: Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']No do Wawy ale tylko na ślub na weekend :cool3:[/quote] Myślałam, że wypoczywa sobie :cool1: I znów ją zagonią do opieki nad stadem :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']Myślałam, że wypoczywa sobie :cool1: I znów ją zagonią do opieki nad stadem :evil_lol:[/quote] Wypoczywała w czerwcu całe 2 tygodnie nad morzem .. ile można ??:crazyeye: :diabloti: Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']Wypoczywała w czerwcu całe 2 tygodnie nad morzem .. ile można ??:crazyeye: :diabloti:[/quote] Mamie żałujesz? :roll: :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 na ile jedziecie się urlopować? :lol: oby pogoda Wam sprzyjała bo z tego co widziałam to żadnej rewelacji prócz deszczy nie zapowiadają.... Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']Mamie żałujesz? :roll: :evil_lol:[/quote] Co za dużo to nie zdrowo :evil_lol: [quote name='Kasia']na ile jedziecie się urlopować? :lol: oby pogoda Wam sprzyjała bo z tego co widziałam to żadnej rewelacji prócz deszczy nie zapowiadają....[/quote] No kurde Kaś nie załamuj mnie jeszcze bardziej :cool1: Jak widzę tą pogodę to mnie skręca :angryy: Na 8 dni jedziemy. Quote
Aga76 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='tigrunia']Co za dużo to nie zdrowo :evil_lol: [/quote] Ktoś musi pilnować porządku :evil_lol: Spakowana, gotowa? Już się Ł zdecydował, gdzie chce jechać? :megagrin: Rzućcie monetą albo w marynarza zagrajcie. Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Aga76']Ktoś musi pilnować porządku :evil_lol: Spakowana, gotowa? Już się Ł zdecydował, gdzie chce jechać? :megagrin: Rzućcie monetą albo w marynarza zagrajcie.[/quote] Coś Ty .. jestem w proszku :cool1: :evil_lol: Nie :eviltong: I nawet nie pytam .. powiedziałam mu, ze wsiadam do auta i mam w nosie gdzie mnie zawiezie .. nawet już nie dyskutuję na ten temat :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='tigrunia']Coś Ty .. jestem w proszku :cool1: :evil_lol: Nie :eviltong: I nawet nie pytam .. powiedziałam mu, ze wsiadam do auta i mam w nosie gdzie mnie zawiezie .. nawet już nie dyskutuję na ten temat :evil_lol:[/quote] Cze kobieto w proszku :evil_lol: :loveu: Czyli będzie niespodzianka :multi: Udanego wypoczynku !!! Quote
tigrunia Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Aga76']Cze kobieto w proszku :evil_lol: :loveu: Czyli będzie niespodzianka :multi: Udanego wypoczynku !!![/quote] Cze :loveu: Dalej jestem w proszku .. niedawno wstałam :diabloti: Stwierdziłam, ze nie ma co się do deszczu spieszyć :cool1: Dzięki :loveu: Quote
Aga76 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: Dalej jestem w proszku .. niedawno wstałam :diabloti: Stwierdziłam, ze nie ma co się do deszczu spieszyć :cool1: Dzięki :loveu:[/quote] W końcu masz wolne, nie musisz się śpieszyć :p Quote
tigrunia Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Aga76']W końcu masz wolne, nie musisz się śpieszyć :p[/quote] Tak jest :loveu: Quote
Aga76 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='tigrunia']Tak jest :loveu:[/quote] U mnie słoneczko się pokazało :cool1: Quote
tigrunia Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 [quote name='Aga76']U mnie słoneczko się pokazało :cool1:[/quote] U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins: Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1: Quote
Aga76 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='tigrunia']U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins: Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1:[/quote] Ooo, to u mnie chyba była właśnie chmura od ciebie, ale znów jest piękne słoneczko :razz: Słodziak :loveu: Quote
Katie Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Be, bylam u ciebie w miescie :eviltong: co prawda tylko jeden dzien, bo bylam u rodziny nie dalego Bydgoszczy, ale bylam :eviltong: calkiem ladne to miasteczko masz :cool3: [SIZE=1]tak na marginesie, co uzywasz dla psic z kosmetykow, tzn. szapmon, odzywka i cos jeszcze??[/SIZE] Quote
PositiveThought Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Pojechała już? :diabloti: Bo nie wiem, czy mam jeszcze trzymać to słoneczko czy bliżej morza wysyłać... Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Be na urlop wyjechała? U mnie słoneczko jest prawie cały czas, chmury pokazują się po 15-16, ale i tak jest super :loveu: Quote
Kasia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Be, od poniedziałku zaś mają być prawdziwe upały więc jeszcze dasz radę się poprażyć na plaży :loveu: Quote
nane Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B wylądowała we Władysławowie :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B wylądowała we Władysławowie :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Najważniejsze, że w końcu wylądowała :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Uu sie nie zdazylam ani pozegnac ani przywitac z nią:roll: to sie teraz Ty bycz na tych plazach:loveu::cool1: Quote
Recommended Posts