Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Zwierzyna pozostaje pod opieką babci :multi:[/quote]

Tak myślałam... ale ostatnio to gdzieś przecież mamę wywiozłaś :roll: jednak wróciła? ;)

Posted

[quote name='Aga76']Tak myślałam... ale ostatnio to gdzieś przecież mamę wywiozłaś :roll: jednak wróciła? ;)[/quote]
No do Wawy ale tylko na ślub na weekend :cool3:

Posted

[quote name='tigrunia']No do Wawy ale tylko na ślub na weekend :cool3:[/quote]

Myślałam, że wypoczywa sobie :cool1:

I znów ją zagonią do opieki nad stadem :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Myślałam, że wypoczywa sobie :cool1:

I znów ją zagonią do opieki nad stadem :evil_lol:[/quote]
Wypoczywała w czerwcu całe 2 tygodnie nad morzem .. ile można ??:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='tigrunia']Wypoczywała w czerwcu całe 2 tygodnie nad morzem .. ile można ??:crazyeye: :diabloti:[/quote]

Mamie żałujesz? :roll: :evil_lol:

Posted

na ile jedziecie się urlopować? :lol:
oby pogoda Wam sprzyjała bo z tego co widziałam to żadnej rewelacji prócz deszczy nie zapowiadają....

Posted

[quote name='Aga76']Mamie żałujesz? :roll: :evil_lol:[/quote]
Co za dużo to nie zdrowo :evil_lol:
[quote name='Kasia']na ile jedziecie się urlopować? :lol:
oby pogoda Wam sprzyjała bo z tego co widziałam to żadnej rewelacji prócz deszczy nie zapowiadają....[/quote]
No kurde Kaś nie załamuj mnie jeszcze bardziej :cool1: Jak widzę tą pogodę to mnie skręca :angryy: Na 8 dni jedziemy.

Posted

[quote name='tigrunia']Co za dużo to nie zdrowo :evil_lol:
[/quote]

Ktoś musi pilnować porządku :evil_lol: Spakowana, gotowa?

Już się Ł zdecydował, gdzie chce jechać? :megagrin: Rzućcie monetą albo w marynarza zagrajcie.

Posted

[quote name='Aga76']Ktoś musi pilnować porządku :evil_lol: Spakowana, gotowa?

Już się Ł zdecydował, gdzie chce jechać? :megagrin: Rzućcie monetą albo w marynarza zagrajcie.[/quote]
Coś Ty .. jestem w proszku :cool1: :evil_lol:

Nie :eviltong: I nawet nie pytam .. powiedziałam mu, ze wsiadam do auta i mam w nosie gdzie mnie zawiezie .. nawet już nie dyskutuję na ten temat :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Coś Ty .. jestem w proszku :cool1: :evil_lol:

Nie :eviltong: I nawet nie pytam .. powiedziałam mu, ze wsiadam do auta i mam w nosie gdzie mnie zawiezie .. nawet już nie dyskutuję na ten temat :evil_lol:[/quote]

Cze kobieto w proszku :evil_lol: :loveu:

Czyli będzie niespodzianka :multi:
Udanego wypoczynku !!!

Posted

[quote name='Aga76']Cze kobieto w proszku :evil_lol: :loveu:

Czyli będzie niespodzianka :multi:
Udanego wypoczynku !!![/quote]
Cze :loveu: Dalej jestem w proszku .. niedawno wstałam :diabloti: Stwierdziłam, ze nie ma co się do deszczu spieszyć :cool1:

Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze :loveu: Dalej jestem w proszku .. niedawno wstałam :diabloti: Stwierdziłam, ze nie ma co się do deszczu spieszyć :cool1:

Dzięki :loveu:[/quote]

W końcu masz wolne, nie musisz się śpieszyć :p

Posted

[quote name='Aga76']U mnie słoneczko się pokazało :cool1:[/quote]
U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins:

Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']U mnie było już dwa razy i dwa razy zaraz potem się rozpadało :grins:

Nooo.. już prawie sie spakowałam :multi: Jessi chyba chce też jechać bo śpi w mojej torbie :cool1:[/quote]

Ooo, to u mnie chyba była właśnie chmura od ciebie, ale znów jest piękne słoneczko :razz:

Słodziak :loveu:

Posted

Be, bylam u ciebie w miescie :eviltong:
co prawda tylko jeden dzien, bo bylam u rodziny nie dalego Bydgoszczy, ale bylam :eviltong: calkiem ladne to miasteczko masz :cool3:

[SIZE=1]tak na marginesie, co uzywasz dla psic z kosmetykow, tzn. szapmon, odzywka i cos jeszcze??[/SIZE]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]B wylądowała we Władysławowie :cool1:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]

Najważniejsze, że w końcu wylądowała :evil_lol: