Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']Czolem a do Be mikolaj przyszedl:crazyeye::evil_lol:[/quote] Taki wiesz... miki fiki :evil_lol: [COLOR=lightblue]prawie jak w Lejdis będzie, hihihi - do sierpnia już niedaleko, hihihi[/COLOR] Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']jak to w jakim wirtualnym:evil_lol:[/quote] A no fakt :p [quote name='PositiveThought']ale i tak kiecka fajna :cool3: gratulacje dla Buffiaczka, ja śledzę osiągnięcia na stronce, żeby być na bieżąco :loveu:[/quote] Noo fajna , fajna :loveu: Dzięki :loveu: Wstawiłam dziś parę fotek z Płocka :cool3: [quote name='Aga76']O fotki były :evil_lol: hihihi niespodzianka :evil_lol: Cześć BE [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/966.gif[/IMG][/quote] A sio mi z tym śniegowym czymś :mad: [quote name='Pegaza']Czolem a do Be mikolaj przyszedl:crazyeye::evil_lol:[/quote] Już go wyganiam :mad: [quote name='Aga76']Taki wiesz... miki fiki :evil_lol: [COLOR=lightblue]prawie jak w Lejdis będzie, hihihi - do sierpnia już niedaleko, hihihi[/COLOR][/quote] Cuda :shake: Się nie pochwaliłam, że nowe paznokcie mam :grins: Są rewelacyjne ! Końcówki różowy taki mocniejszy brokat, na to pomarańczowy brokat i w pomarańczowym na serdecznych mam różowe grejfruty wtopione :loveu: :evil_lol: Czad no mówie wam! :loveu: Quote
Pegaza Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Chcem ten czad widziec!!! a moj musze zara podlepic bo sie zaczyna lamac dobrze ze kosmetyczka dala mi klej w razie czego:cool1: a do 20 jeszcze sporo czasu wiec musza wytzrymac jakos...:roll: Quote
nane Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=LightBlue]POKA:razz: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Pegaza']Chcem ten czad widziec!!! a moj musze zara podlepic bo sie zaczyna lamac dobrze ze kosmetyczka dala mi klej w razie czego:cool1: a do 20 jeszcze sporo czasu wiec musza wytzrymac jakos...:roll:[/quote] No będzie problem - aparat mamie pożyczyłam .. na wczasy pojechała do Ustronia Morskiego :cool3: Quote
nane Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]to przyjedź i pokaż :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]to przyjedź i pokaż :cool1: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] :roflt: A dasz na paliwo ? :diabloti: Wypłaty dziś nie dali .. :cool1: Quote
nane Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia']:roflt: A dasz na paliwo ? :diabloti: Wypłaty dziś nie dali .. :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za wszystko zapłacisz kartą mastercard :smokin: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Się nie pochwaliłam, że nowe paznokcie mam :grins: Są rewelacyjne ! Końcówki różowy taki mocniejszy brokat, na to pomarańczowy brokat i w pomarańczowym na serdecznych mam różowe grejfruty wtopione :loveu: :evil_lol: Czad no mówie wam! :loveu:[/quote] Dyć to rewelacja musi być :loveu: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]za wszystko zapłacisz kartą mastercard :smokin: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Mam Vise :cool3: [quote name='Aga76']Dyć to rewelacja musi być :loveu:[/quote] No kurka rewelacja jest! Trochę się obawiałam tego różu .. chciałam jaśniejszy ale w końcu mnie namówiła i jest super ! :loveu: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia'] No kurka rewelacja jest! Trochę się obawiałam tego różu .. chciałam jaśniejszy ale w końcu mnie namówiła i jest super ! :loveu:[/quote] Róż to róż :evil_lol: musi być pikny, nie ma innego wyjścia :wink: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Aga76']Róż to róż :evil_lol: musi być pikny, nie ma innego wyjścia :wink:[/quote] Co racja to racja :cool3: Do Ciechocinka się jutro wybieram :multi: Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Do Ciechocinka się jutro wybieram :multi:[/quote] Uzdrowić się? :cool3: Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Aga76']Uzdrowić się? :cool3:[/quote] Ciekawe czy z braku gotówki uzdrawiają :cool1: Quote
Aga76 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='tigrunia']Ciekawe czy z braku gotówki uzdrawiają :cool1:[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/sol.gif[/IMG] na pewno tak... [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/dyga.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cze:multi: no to chce widziec potem jak aparat wroci..:cool1: Quote
tigrunia Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Aga76'][IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/sol.gif[/IMG] na pewno tak... [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing%201/dyga.gif[/IMG][/quote] Eeee to swietnie :multi: Trzeba wyruszać szybkooooo... :loveu: Cze :loveu: [quote name='Pegaza']Cze:multi: no to chce widziec potem jak aparat wroci..:cool1:[/quote] Cze Daria :cool3: Dziś w objęciach mieć będę aparat szanownego Pana Ł może mi pozwoli zrobić zdjęcie paznokci :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='tigrunia']Eeee to swietnie :multi: Trzeba wyruszać szybkooooo... :loveu: Cze :loveu: Cze Daria :cool3: Dziś w objęciach mieć będę aparat szanownego Pana Ł może mi pozwoli zrobić zdjęcie paznokci :evil_lol:[/quote] no by sprobowal Ci nie dac :cool1: Quote
Aga76 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='tigrunia'] Dziś w objęciach mieć będę aparat szanownego Pana Ł może mi pozwoli zrobić zdjęcie paznokci :evil_lol:[/quote] I co z tego obejmowania wyszło? :evil_lol: :cool3: Wróciłaś uzdrowiona? Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20teas/56BE6F6.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Pegaza']no by sprobowal Ci nie dac :cool1:[/quote] No zapomniałam zrobić fote :evil_lol: Ale mam aparatos w torebce ... tak szybko mu nie oddam :evil_lol: [quote name='Aga76']I co z tego obejmowania wyszło? :evil_lol: :cool3: Wróciłaś uzdrowiona? Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20teas/56BE6F6.gif[/IMG][/quote] No jeszcze nic :evil_lol: Ta .. jak cholera :cool1: Wcale mi się nie podobało .. lepiej w Inowrocławiu :cool1: Dobry dzień :loveu: [quote name='Shappy']witam piątkowo ;)[/quote] Witamy również :multi: Quote
Pegaza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cze Bea:cool1: to rob te zdjecie migiem...:cool1:i aparatos chowaj hehe coby nie zabral..:evil_lol: Quote
Kasia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ciekawie muszą te pazury Twoje wyglądać... czekamy na fotki :p Quote
laurin Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cześć :multi: Bombowe muszą być te pazurki :ghost_2: A jak się ma mały Książe :loveu: :loveu:??? Quote
Recommended Posts