Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

a ja ide do fryzjera . Tak się kurcze wytaplała w podgnitej trawie :mad:, śmieciorów pełno w czuprynie a przede wszystkim jak przyleci z ogrodu to szuka kawałka zimnej podłogi i wyciągnięta ziaje i ziaje:roll: Miałam postanowienie sama zrobić ciach , ale Ewcia by mnie zwyzywała :angryy: bo ona widziała efekty mojej pracy:crazyeye:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Dopiero tera widze ze link do kiecki byl:evil_lol:
fajna jest:loveu: Be a Tobie tez tak z przodu bedzie wypychac?:diabloti:jak tej modelce?:evil_lol:[/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]Pewnie ładniej...[/COLOR]

Cześć Be :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Be ja tak popatrzylam co ta Mirka ma i widze ze olej kokosowy tez ma..wiec polecasz mi ten kokos czy ten palma?
kuna ino nie widze ubranek na papiloty...bo moze na jesien bym ja cala zapapilotowala przynamniej by mi smieci nie znosila do domu:evil_lol:
a jeszcze mi powiedz co ile dni mam ja odwijac z tych papilotow? i po kapieli nie bedzie tlusta?czy mi posciel nie potlusci?;)[/quote]
Kokosowy ładniej pachnie a skuteczność raczej taka sama ;) No chyba, ze ktoś zapachu kokosu nie lubi..
Najpierw to ty jej na kufie zrób papiloty i zobaczysz czy Ci się będzie chciało całą robić :eviltong: Możesz co 3-4 dni zmieniać .. zobaczysz jak włos bedzie się kołtunił bo Jess np może chodzić cały tydzień a Buff co dwa dni przewijam na kufie bo tak sie kołtuni :cool1:
[quote name='Katie']uhu, super ta sukienka, skad tys ja wytrzasnela?:eviltong:
dzis bedzie proba olejku kokosowego i przylaczam sie tez do pytan Pegazy;)[/quote]
Z allegro :loveu:
[quote name='Pegaza']Dopiero tera widze ze link do kiecki byl:evil_lol:
fajna jest:loveu: Be a Tobie tez tak z przodu bedzie wypychac?:diabloti:jak tej modelce?:evil_lol:[/quote]
[COLOR=LightBlue]Kupiłam sobie wkładki silikonowe w razie gdyby był problem z wypełnieniem [/COLOR]:roflt:
[quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]Pewnie ładniej...[/COLOR]

Cześć Be :loveu:[/quote]
Noo .. 100 razy ładniej :loveu::evil_lol:
Kurde mam nadzieję, że fason będzie pasować .. :roll:

Cześć Agnes :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
Noo .. 100 razy ładniej :loveu::evil_lol:
Kurde mam nadzieję, że fason będzie pasować .. :roll:

Cześć Agnes :loveu:[/quote]

:grins:

Spoko, na pewno będzie, [COLOR=Pink]taki very kobiecy jest! [/COLOR]

Posted

fajna sukienka :loveu:
a cycki tej Pani to prawie tak jak Skrzyneckiej w ostatnim odcinku [I]Tańca z Gwiazdami[/I] - też prawie podbródka sięgały ino ze zaraz po pierwsze przerwie zmienili Jej na normalne czyli zwisające :diabloti:

wybielałyście kiedys se zęby tymi paskami wybielajacymi firmy [I]Blend-a-med albo CREST?[/I]

Posted

[quote name='Kasia']
wybielałyście kiedys se zęby tymi paskami wybielajacymi firmy [I]Blend-a-med albo CREST?[/I][/quote]

Kolega kiedyś naklejał paski, ale nie pamiętam co to było, i rano do pracy z tym przychodził :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]żeby dłużej działały, hihihi[/COLOR] [COLOR=PaleTurquoise]no i było widać różnicę w kolorze, troszkę jaśniejsze się zrobiły
[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:grins:

Spoko, na pewno będzie, [COLOR=Pink]taki very kobiecy jest! [/COLOR][/quote]
Napisałam do paru lasek, które tą sukienkę kupiły i bardzo pochlebne opinie uzyskałam :loveu:
[quote name='Kasia']fajna sukienka :loveu:
a cycki tej Pani to prawie tak jak Skrzyneckiej w ostatnim odcinku [I]Tańca z Gwiazdami[/I] - też prawie podbródka sięgały ino ze zaraz po pierwsze przerwie zmienili Jej na normalne czyli zwisające :diabloti:

wybielałyście kiedys se zęby tymi paskami wybielajacymi firmy [I]Blend-a-med albo CREST?[/I][/quote]
Mam nadzieję, że też tak fajnie będę w niej wyglądać :loveu: :evil_lol:
Skrzynecka ma ze swoimi cyckami mistrzostwo świata :diabloti:

Zębów jeszcze sobie nie wybielałam ale słyszałam, ze takie wybielanie nszczy szkliwo i wtedy szybciej żółkną zęby :roll:

[quote name='Pegaza']Wkladki Be :evil_lol: tys miala se powiekszyc biust operacyjnie:evil_lol:

a co z posciela bedzie tluscic mi czy nie?[/quote]
Fundujesz ? :crazyeye:

Ty no szczerze to nie wiem :roll: Kiedyś miałam spodnie tłuste od Jessi ale to była świeżo naoliwiona. Tak jak chodzą w ciuchach to wydaje mi sie, że śladów nie zostawia :shake: Ja w każdym bądź razie nic nie zauważam na pościelach :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']
Zębów jeszcze sobie nie wybielałam ale słyszałam, ze takie wybielanie nszczy szkliwo i wtedy szybciej żółkną zęby :roll:
[/QUOTE]

no właśnie ponoć nie niszczy szkliwa :roll:
ja pytam bo se kupiłam te CREST, są mocniejsze od tych Blend-a-med. Dziś drugi dzień a zęby mnie nakur***** że cholera :shake:
nie wiem czy zdzierżę 7 dni...

Posted

[quote name='tigrunia']Napisałam do paru lasek, które tą sukienkę kupiły i bardzo pochlebne opinie uzyskałam :loveu:
[/quote]

Jak już działasz to na całego :cool3:

Posted

AA oki kupilam czekam na numer konta bo kasiore chce wyslac a tu zonk..

Kasia bedziesz blyskac zebolami:lol:

Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce

Posted

[quote name='Pegaza']
Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce[/quote]

Sukienka booska jest :cool3:

Jakie butki do tego masz?

Posted

Be super ta sukienka :loveu: Też na nią zwróciłam uwagę bo szukam czegoś na wesele przyjaciółki :loveu:

A może Pudzianka trochę na osłodę tego deszczowego dnia :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']no właśnie ponoć nie niszczy szkliwa :roll:
ja pytam bo se kupiłam te CREST, są mocniejsze od tych Blend-a-med. Dziś drugi dzień a zęby mnie nakur***** że cholera :shake:
nie wiem czy zdzierżę 7 dni...[/quote]
No życzę powodzenia :roll: Moja friends wybielała sobie w Niemczech ale to u dentysty normalnie już sporo czasu temu. Ząbki ma snieżnobiałe :loveu:
[quote name='Aga76']Jak już działasz to na całego :cool3:[/quote]
A jak :razz:
[quote name='Pegaza']
Be nie funduje hihi ale fotke chce widziec Twoją i Twoich :evil_lol:w tej kiecce[/quote]
:evil_lol: Zobaczymy moze będą moje a moze nie moje :evil_lol:
[quote name='Aga76']Sukienka booska jest :cool3:

Jakie butki do tego masz?[/quote]

Butki złote mam tylko nie wiem czy będą odcieniem pasować :roll: Jak nie to mam jeszcze czarne a jak te czarne pasić nie będą to jakieś kupię :roll:
[quote name='dzasta']Be super ta sukienka :loveu: Też na nią zwróciłam uwagę bo szukam czegoś na wesele przyjaciółki :loveu:

A może Pudzianka trochę na osłodę tego deszczowego dnia :loveu:[/quote]
Ja szukam jeszcze następnej na następne wesele :cool1: I to takie bardziej eleganckie, że się tak wyrażę i pomysłu mi brak co kupić :shake: Mam więcej czasu więc może zdążę sie po mieście rozejrzeć i poprzymierzać :roll:

Pudziuś śpiocha całymi dniami :loveu: Grzeczny chłopaczek :loveu::evil_lol: Na zdjecia jednak dziś nie mam czasu :shake: Wieczorem Panieński :cool3: Który ja organizuje :cool1: Tzn. pomagam Pannie młodej bo świadka ma nie świadkową :eviltong: Ide sałatke dokończyć, potem chwilkę się zdrzemnę bo o 3:40 do pracy wstałam dziś :cool1: Dobrze, że mnie madrina zmieniła bo jeszcze dwie godziny bym tam musiała siedzieć a tak jestem do przodu :multi:
No to lete .. baju baj :loveu:

Posted

[CENTER][COLOR=navy]Witaj Beatko:loveu:[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]Ale ja momenty przez to wszystko przegapiłam Panna Jessi mamusią a ja dopiero teraz sie dowiaduje :shake:zacofana jestem strasznie...[/COLOR]
[COLOR=navy]Gratuluje Jessi że była i jest taka dzielna jak i że jest taką wspaniałą mamusią:loveu:...żal tych malenkich szkrabików
[*] ale najwazniejsze żeby teraz Pudzianek chował sie zdrowo. :loveu:[/COLOR]
[COLOR=navy]Fotki są wspaniale Beatko nie moge napatrzyć sie na to maleństwo:loveu:[/COLOR]
[COLOR=#000080]Pozdrawiamy[/COLOR][/CENTER]

Posted

No właśnie BE jak się bawiłaś?

Ja wczoraj też miałam wieczór w dziewczyńskim gronie ale nie panieński a babski hehehe ale też było fajnie :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]Witaj Beatko:loveu:[/COLOR]

[COLOR=navy]Ale ja momenty przez to wszystko przegapiłam Panna Jessi mamusią a ja dopiero teraz sie dowiaduje :shake:zacofana jestem strasznie...[/COLOR]
[COLOR=navy]Gratuluje Jessi że była i jest taka dzielna jak i że jest taką wspaniałą mamusią:loveu:...żal tych malenkich szkrabików
[*] ale najwazniejsze żeby teraz Pudzianek chował sie zdrowo. :loveu:[/COLOR]
[COLOR=navy]Fotki są wspaniale Beatko nie moge napatrzyć sie na to maleństwo:loveu:[/COLOR]
[COLOR=#000080]Pozdrawiamy[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu :multi:
Cieszę się, że nadrobiłaś zaległości ;) i że Pudzianek się podoba :loveu:
[quote name='Aga76']Cze Be :ghost_2: hihihi

Jak się bawiłaś, bo ja super :evil_lol:[/quote]
Cze Agnes :loveu:

Jenyy .. ale było :crazyeye: Wieczór rewelacja :loveu:[COLOR=PaleTurquoise] A dziś umieram :cool1: Ł po mnie przyjechał o 4 nad ranem i miał ubaw o chyba pierwszy raz w życiu mnie pijaną widział :evil_lol:[/COLOR] Ale było świetnie :loveu: Pokażę wam jutro fotki :loveu:
[quote name='dzasta']No właśnie BE jak się bawiłaś?

Ja wczoraj też miałam wieczór w dziewczyńskim gronie ale nie panieński a babski hehehe ale też było fajnie :loveu:[/quote]
j.w. :cool3:

Babskie wieczory fajne są :loveu:

Spałam dziś do 13 :cool1: Tylko dlatego, że na 14 szłam do pracy :evil_lol: No i własnie wybieram się do wyrka bo rano pobudka o 3:40 :angryy:

Posted

Bardzo spóźnione gratulacje dla mamuśki [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%203d2/fiore.gif[/IMG]
i niech się Pudzianek:loveu: zdrowo chowa,