Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Na dwa tygodnie:cool1:
nawet Be nie wiem sama przed chwilą szukalam tego na mapie kolo czego to lezy:p
znalazlam 619 km wyliczyla mi trasa 8 godz i 30 minut jazdy..:cool1::roll:[/quote]
Co to - wakacje już ? :-o
Daleko macie strasznie nad to morze :roll:
[quote name='Aga76'][URL]http://images49.fotosik.pl/126/be4e9cb488557dc7med.jpg[/URL]

Okruszek :loveu: :evil_lol:[/quote]
:loveu:
[quote name='dysia-u']aż strach przy takim maleństwie z takimi szponami :crazyeye:[/quote]
Coś Ty .. przy porodzie mi pomogły :cool3:
A teraz nie mam z nimi problemu przy małym zresztą wcale go zbyt wiele nie tykam ;)

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aga76']Cze Be poniedziałkowo :multi:[/quote]
Cze Aga :multi:
[quote name='Zuza i Noddy']Prześliczny maluszek z niego :loveu:[/quote]
Dziękuję :loveu:
[quote name='Pegaza']Be zielona szkola..:cool3:[/quote]
Ale fajnie .. za moich czasów czegoś takiego nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Cze
Sie abstynentka odezwała :evil_lol:
[/QUOTE]

ha ha, wcale nie pisałam że nie piłam bronków wtedy...też wareczkę obalałam i filmy oglądałam :p

gratulacje oceny Bafinki, idzie dziewczę do przodu i jeszcze wszystkim pokaże na co ja stać :loveu:

a Pudzian na tych różach rewelacyjnie słodki :iloveyou:

Posted

[quote name='Kasia']ha ha, wcale nie pisałam że nie piłam bronków wtedy...też wareczkę obalałam i filmy oglądałam :p

gratulacje oceny Bafinki, idzie dziewczę do przodu i jeszcze wszystkim pokaże na co ja stać :loveu:

a Pudzian na tych różach rewelacyjnie słodki :iloveyou:[/quote]
Też się masz dobrze :cool3: A ja bym sobie zimnego sprite'a teraz wypiła a stoi tylko pusta butelka :cool1:

Ojj pokaże , pokaże :diabloti: Jeszcze 4 wystawy przed nami w szczeniakach :cool3: Jutro jedziemy po rodowód :multi: Po 4 m-cach oczekiwania :cool1:

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze Be wieczorowo :loveu:
ale to maleństwo piękne :loveu:[/quote]
Cze Aśka :loveu: Ja już znikam bo Ł wygania :cool1:
Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia to my te ludzie:evil_lol: a parapety jakies tu znasz?:evil_lol:
[/QUOTE]

my som ludzie, chłopy to wiadomo kto a parapety zdarzają się - raz częściej raz rzadziej :diabloti:
czy znam jakieś tu na dgm to pewnie tak, a kto z nas nie zna? :evil_lol:

dzis np. takiego jednego spotkałam, jak mi auto stanęło na światłach na jeździe a ten otworzył se szybę i zaczął mnie wyzywać od tępaków, i że jak nie umiem jeździć to mam nie wsiadać za kółko - dodam tylko, że jechałam [B]L[/B] i że była to moja 2 godzina dopiero :diabloti:

Posted

widzialam Buffy na wsytawie w bydgoszczy, sliczniutka jest:loveu: super stoi i w ogole ladniutka jest:loveu:
**
wiecie moze, czy jak sie kupi olej kokosowy, to mozna go tez uzywac tak, jako hmmm nie wiem jak to nazwac, podklad do czesania? ile on tak gdzies kosztuje w Piotrze i Pawle (bo slyszalam, ze taki z takiego sklepu tez sie nadaje pod papiloty)
lanolina by sie nadawala pod papiloty, czy lepiej ten olej?
**
sorki, ze tak tu wciskam o pielegnacji, ale nic nowego zakladac dla takich kilku pytan, a wydaje mi sie, ze tutac sa specjalisci od oleju kokosowego:eviltong:

Posted

[quote name='Kasia']my som ludzie, chłopy to wiadomo kto a parapety zdarzają się - raz częściej raz rzadziej :diabloti:
czy znam jakieś tu na dgm to pewnie, a kto z nas nie zna? :evil_lol:

dzis np. takiego jednego spotkałam, jak mi auto stanęło na światłach na jeździe a ten otworzył se szybę i zaczął mnie wyzywać od tępaków, i że jak nie umiem jeździć to mam nie wsiadać za kółko - dodam tylko, że jechałam [B]L[/B] i że była to moja 2 godzina dopiero :diabloti:[/quote]

toz to byla cwinia Kasia nawet nie chlop i nie parapet:evil_lol:
powaga chyba slepy byl czy co..ze L nie widzial..

Posted

[quote name='Katie']widzialam Buffy na wsytawie w bydgoszczy, sliczniutka jest:loveu: super stoi i w ogole ladniutka jest:loveu:
**
wiecie moze, czy jak sie kupi olej kokosowy, to mozna go tez uzywac tak, jako hmmm nie wiem jak to nazwac, podklad do czesania? ile on tak gdzies kosztuje w Piotrze i Pawle (bo slyszalam, ze taki z takiego sklepu tez sie nadaje pod papiloty)
**
sorki, ze tak tu wciskam o pielegnacji, ale nic nowego zakladac dla takich kilku pytan, a wydaje mi sie, ze tutac sa specjalisci od oleju kokosowego:eviltong:[/quote]

Specjalistka od kokosu odpowie Ci pewnie jutro bo dzis juz nie moze:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']

ale ogolnie wrazenia masz fajne z jazdy?
[/QUOTE]

podoba mi się :loveu:
dziś nawet mi powiedział, że mam zapędy rajdowe jakieś albo za dużo filmów sie naoglądałam typu [I]"Szybcy i wściekli"[/I] :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']podoba mi się :loveu:
dziś nawet mi powiedział, że mam zapędy rajdowe jakieś albo za dużo filmów sie naoglądałam typu [I]"Szybcy i wściekli"[/I] :evil_lol:[/quote]

hehe no nigdy nie wiadomo:evil_lol: moze zmienisz sie w Holowczyczke:evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']Gratulujemy Bufince 3 lokaty :multi:

Pudzianek jest przesłodki:)

Dużo tych wystaw macie w planach :):loveu:[/quote]
Buffinka bardzo dziękuje :loveu:

No.. mam nadzieję, że wszystkie wypalą :roll:
[quote name='Pegaza']Mnie tez to ominelo akurat rok pozniej jechali juz dzieci...

te chlopy to paskudy nawet sie nagadac babie nie dadza:evil_lol:[/quote]
A patrz.. żeś się za szybko urodziła :evil_lol:

No Kasia już ich ładnie skwitowała więc nie będę nic dodawać :evil_lol:
[quote name='Katie']widzialam Buffy na wsytawie w bydgoszczy, sliczniutka jest:loveu: super stoi i w ogole ladniutka jest:loveu:
**
**
sorki, ze tak tu wciskam o pielegnacji, ale nic nowego zakladac dla takich kilku pytan, a wydaje mi sie, ze tutac sa specjalisci od oleju kokosowego:eviltong:[/quote]
Ojj jak miło .. dziękuję bardzo za komplementy :loveu:
No więc o oleju kokosowym z PiP na pewno ode mnie wyczytałaś :cool3: Jest dobry do czesania, papilotowania a nawet i do smażenia :evil_lol: I przy tym pięknie pachnie :loveu:
Lanoliny nigdy nie używałam więc nie powiem :shake:

Dzień dobry we wtorek :multi:
Dziś Jess pobudkę zrobiła bo zapragnęła się wynieść z małym z kojca :cool1: Jak się zachciało tak zrobiła :cool1:

Posted

No a jak spacery są jak najbardziej wskazane a dla Strong Menów to już w ogóle. Be a może on już trenuje do tej konkurencji "spacer drwala" czy jakoś tak ona się nazywała :evil_lol:
U nas dzisiaj pięknie słonecznie a ja mam wolne :multi: