tigrunia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć tigrunia :lol: jak stosujesz ten jedwab? dziś go kupiłam ale nie ma żadnej ulotki:shake:[/quote] Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll: Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='tigrunia']Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll:[/quote] ciekawe czy będą się jej po tym mniej kręcić :crazyeye: W buteleczce jest tego raptem 14 ml więc musi być p... mocne Quote
tigrunia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='dysia-u']ciekawe czy będą się jej po tym mniej kręcić :crazyeye: W buteleczce jest tego raptem 14 ml więc musi być p... mocne[/quote] Nie wiem czy to pomoże na kręcenie się włosów .. wątpię :roll: Lepsze są kremy prostujące .. mam jeden taki ale raczej dla siebie go używam bo Jess ma prościutkie włosy. Na młodej też raczej nie będę stosować. Nie pamiętam tylko jakiej firmy on jest :roll: A prostujesz włosy jak suszysz ? Czy tak suszysz bo suszysz - byle jak ? Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 usiłuje prostować ale ona długo przy suszarce nie wytrzyma :mad: wydaje mi się że to odżywka jest temu winna. Do tej pory aż tak się nie kręciły. ISB zielone jabłuszko.Fajna , ale pewnie nie do jej włosów Quote
Aga76 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [url]http://images48.fotosik.pl/106/0f3ae69371fe82b6med.jpg[/url] Piękne dziurki :loveu: widać rękę zawodowca :evil_lol: Cześć Be :hand: Quote
dysia-u Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='tigrunia']Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll:[/quote] ja też dziś zastosowałam na swoje włosy /próba czy psinie nie zaszkodzi ;)/ i jestem zadowolona. Chyba to będzie zakup dla mnie:multi: Quote
laurin Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cześć:multi: Śliczny żywopłocik będzie:loveu: Oby się przyjęły i pięknie rosły :popcorn: Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Cze Aga :loveu: Super, że dziurki się podobają :loveu: :evil_lol: Ja też do swoich włosów używam :loveu: Cze Anka :multi: Super, że wreszcie wpadłaś do nas :loveu: Quote
Aga76 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aga :loveu: Super, że dziurki się podobają :loveu: :evil_lol: [/quote] :evil_lol: Cze o poranku :cool1: Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Wszyscy coś chyba śpią jeszcze Aga :cool1: Ja wczoraj balowałam ale grzecznie przed 24 wróciłam :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='tigrunia']Wszyscy coś chyba śpią jeszcze Aga :cool1: Ja wczoraj balowałam ale grzecznie przed 24 wróciłam :evil_lol:[/quote] Na to wygląda :roll: Łooo, żeś grzeczna jest nieprzyzwoicie :megagrin: Quote
Mała Rita Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cze Dziewczynko z dużymi tujami :evil_lol: :loveu: Ty Be o jakim wy jedwabiu mowicie? :oops::roll: Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Jedwab biosilk taki do włosów :cool3: Se kupiłam abonamenta znów :cool1: Ciekawe czy mi wróci multicytat :cool1: Quote
Mała Rita Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='tigrunia']Jedwab biosilk taki do włosów :cool3: [/quote] no wlasnie, ostatni na allegro widzialam ten jedwab, chyba sobie z Fidkiem zamowimy :razz: Quote
Pegaza Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cze Be dziury i tuje widzialam chcem grubaske ale juz!!!:razz: Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Grubaska się wstydzi i pozować nie chce :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='tigrunia']Grubaska się wstydzi i pozować nie chce :evil_lol:[/quote] Be zawsze ma gotową odpowiedź :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Aga76']Be zawsze ma gotową odpowiedź :evil_lol:[/quote] :megagrin:... Quote
tigrunia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Aga 15 minut do przodu idziesz :-o A mi z momentem opłacenia abonamentu wrócił multicytat :loveu: A czytałam dziś na administracji, że to nie ma związku :cool1: Quote
Aga76 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='tigrunia']:megagrin:...[/quote] I jaka radosna do tego jest [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/cupgold.gif[/IMG] Quote
Aga76 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='tigrunia']Aga 15 minut do przodu idziesz :-o A mi z momentem opłacenia abonamentu wrócił multicytat :loveu: A czytałam dziś na administracji, że to nie ma związku :cool1:[/quote] Ależ mam przyśpieszenie :evil_lol: No zobacz :roll: pewnie nie ma, to przypadek :cool1: Dzień dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Cze dziewczyny :multi: Zara jade chałupe focić :cool3: Grubaska dziś się kąpać będzie jak mi sił starczy więc jakieś zdjęcia powinny się ukazać :multi: Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 cze Beatrycze Ósma :loveu: przeszły humory ciążowe grubasce? zechce popozować troszku? :p ja ten jedwab używam do włosów swych, fajny jest ino za dużo nie można go dawać bo się tłuste wtedy robią :cool1: Quote
Recommended Posts