Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć tigrunia :lol: jak stosujesz ten jedwab? dziś go kupiłam ale nie ma żadnej ulotki:shake:[/quote]
Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll:[/quote]
ciekawe czy będą się jej po tym mniej kręcić :crazyeye: W buteleczce jest tego raptem 14 ml więc musi być p... mocne

Posted

[quote name='dysia-u']ciekawe czy będą się jej po tym mniej kręcić :crazyeye: W buteleczce jest tego raptem 14 ml więc musi być p... mocne[/quote]
Nie wiem czy to pomoże na kręcenie się włosów .. wątpię :roll: Lepsze są kremy prostujące .. mam jeden taki ale raczej dla siebie go używam bo Jess ma prościutkie włosy. Na młodej też raczej nie będę stosować. Nie pamiętam tylko jakiej firmy on jest :roll:
A prostujesz włosy jak suszysz ? Czy tak suszysz bo suszysz - byle jak ?

Posted

usiłuje prostować ale ona długo przy suszarce nie wytrzyma :mad:
wydaje mi się że to odżywka jest temu winna. Do tej pory aż tak się nie kręciły. ISB zielone jabłuszko.Fajna , ale pewnie nie do jej włosów

Posted

[quote name='tigrunia']Ja na wilgotne włosy wcieram i wtedy susze, ale można też na suche da troche. Tylko malutko, żeby nie przetłuścić .. zresztą sama wyczujesz jak to stosować ;) Ja używam też do swoich włosów bo mam takie mocno puszące się tylko z tym jedwabiem szybciej się przetłuszczają :roll:[/quote]
ja też dziś zastosowałam na swoje włosy /próba czy psinie nie zaszkodzi ;)/
i jestem zadowolona. Chyba to będzie zakup dla mnie:multi:

Posted

Cze Aga :loveu:
Super, że dziurki się podobają :loveu: :evil_lol:

Ja też do swoich włosów używam :loveu:

Cze Anka :multi:
Super, że wreszcie wpadłaś do nas :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Wszyscy coś chyba śpią jeszcze Aga :cool1:
Ja wczoraj balowałam ale grzecznie przed 24 wróciłam :evil_lol:[/quote]

Na to wygląda :roll:

Łooo, żeś grzeczna jest nieprzyzwoicie :megagrin:

Posted

[quote name='tigrunia']Aga 15 minut do przodu idziesz :-o

A mi z momentem opłacenia abonamentu wrócił multicytat :loveu: A czytałam dziś na administracji, że to nie ma związku :cool1:[/quote]

Ależ mam przyśpieszenie :evil_lol:

No zobacz :roll: pewnie nie ma, to przypadek :cool1:

Dzień dobry :loveu:

Posted

cze Beatrycze Ósma :loveu:

przeszły humory ciążowe grubasce? zechce popozować troszku? :p

ja ten jedwab używam do włosów swych, fajny jest ino za dużo nie można go dawać bo się tłuste wtedy robią :cool1: