tigrunia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]:eek2::eek2::eek2: i jak ty teraz będziesz pracować? :roflt: [COLOR=Pink]wgraj se tlena w work :razz: wpiszesz nr gg i działa :cool1:[/COLOR] [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] No lipa jest :cool1: Muszę spróbować z tym tlenem :cool1: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu::loveu:[/quote] Cze Aśka :loveu: [quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy w odwiedzinki.[/quote] Witamy :multi: [quote name='Pegaza']o ja ciedole:mdrmed: Be czyzby to byla sprawka zmiennika Darka?:evil_lol:[/quote] No można tak powiedzieć .. bo to on najwięcej siedział w pracy i wcale się z tym nie krył. Przy tym nic nie robił no i szef postanowił neta odciąć .. jednak nic to nie dało bo Darek dalej nic nie robi :angryy: [quote name='Aga76']Daruś maczał w tym paluszki? Cześć Be :loveu:[/quote] j.w :cool3: Cze :loveu: [quote name='Pegaza']Jak tu dzis cicho:evil_lol: Be kiedy koniec szychty>?:evil_lol:[/quote] No dziś przed 12 wychodziłam ale jakoś tak dopiero się dosiadłam do neta :roll: [quote name='Kasia']hehe, ale sie probiło :evil_lol: tak na stałe zablokowali? nam tylko przykazali, ze nie mamy wchodzic na nk i allegro ale i tak nic nikt sobie z tego nie robi...:cool1:[/quote] No na stałe :placz: Darek szukał wczoraj jakiegoś obejścia ale wygląda na to, że nic nie da rady zrobić :placz: Quote
nane Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Aga76']Oj ten D... :mad: same problemy stwarza[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Aga76 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Uuuu komplementa ogromniaste :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Dokładnie tak! :mad: Quote
Pegaza Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Be poka tego D na fotce chce tego cudaka obaczyc:roll: Quote
laurin Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Cześć :) przekichane z tym blokowaniem neta:shake: zawsze się znajdzie jakiś cwaniaczek który wszystko popsuje [COLOR=PaleTurquoise]swoją głupotą i beznadziejnością[/COLOR]:cool1: Mógł chociaż czasem pościemniać że coś robi;):cool1: Quote
tigrunia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Pegaza']Be poka tego D na fotce chce tego cudaka obaczyc:roll:[/quote] A skąd ja Ci go wytrzasne ? :evil_lol: Nie mam jego foty :shake: Na nk go nie ma :shake: [quote name='laurin']Cześć :) przekichane z tym blokowaniem neta:shake: zawsze się znajdzie jakiś cwaniaczek który wszystko popsuje [COLOR=PaleTurquoise]swoją głupotą i beznadziejnością[/COLOR]:cool1: Mógł chociaż czasem pościemniać że coś robi;):cool1:[/quote] Cze Anka :multi: No przekichane :cool1: Dziś myślałam, że z nudów umre ale szefa nie było większość czasu więc można było pościemniać :multi: :evil_lol: [quote name='madziasto4']Cześć biedaku bez neta :glaszcze:[/quote] Cze :cool3: Właśnie kurczaka wykąpałam :loveu: Nie była zbyt zadowolona :cool1: Zaraz siem suszyć będziemy :roll: Quote
Aga76 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nie podoba mi się to odłączenie od internetu :shake: oj buu Quote
Kasia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jak dla mnie jest jeden plus - przez to odłączenie będę miała mniej do nadrabiania :diabloti: bidna Be :glaszcze: przeżyjesz jakoś...:evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Aga76']Nie podoba mi się to odłączenie od internetu :shake: oj buu[/quote] No mi też .. bardzo się nie podoba :-( [quote name='Kasia']jak dla mnie jest jeden plus - przez to odłączenie będę miała mniej do nadrabiania :diabloti: bidna Be :glaszcze: przeżyjesz jakoś...:evil_lol:[/quote] Osz Ty :mad: :evil_lol: No jakoś ciągne .. :evil_lol: [quote name='Aga76']Cze Be :multi: Deszczyk kropi...[/quote] Cze :loveu: No u mnie w nocy i nad ranem lało :roll: A raczej nocą jak do pracy wychodziłam :cool1: Teraz słońce daje a ja okna chciałam myć :roll: Quote
Aga76 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: No u mnie w nocy i nad ranem lało :roll: A raczej nocą jak do pracy wychodziłam :cool1: Teraz słońce daje a ja okna chciałam myć :roll:[/quote] I jeszcze rozkręcać? Quote
Aga76 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='tigrunia']No z rozkręcaniem to na Ł poczekam - mniej roboty dla mnie :evil_lol: No dobra ide bo zaszło .. umyje balkonowe z dwóch stron a jak Ł przybędzie to od środka machne :cool1:[/quote] Tylko się nie spoć :roll: bo się jeszcze przeziębisz... Quote
tigrunia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Aga76']I jeszcze rozkręcać?[/quote] No z rozkręcaniem to na Ł poczekam - mniej roboty dla mnie :evil_lol: No dobra ide bo zaszło .. umyje balkonowe z dwóch stron a jak Ł przybędzie to od środka machne :cool1: Quote
Pegaza Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witaj Be beznetowa w pracy:loveu: sie nie martw ja juz tez ograniczona jestem z netem..przez prace:cool1: Quote
tigrunia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Pegaza']Witaj Be beznetowa w pracy:loveu: sie nie martw ja juz tez ograniczona jestem z netem..przez prace:cool1:[/quote] Cze :loveu: Już zaczęłaś? :cool3: I jak Ci się pracuje? Quote
Pegaza Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Be nikt nie mowil ze bedzie lekko:cool1: jak w sklepie gdzie ruch jest dosc spory... ale atmosfera jest spoko:p Quote
tigrunia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Pegaza']Be nikt nie mowil ze bedzie lekko:cool1: jak w sklepie gdzie ruch jest dosc spory... ale atmosfera jest spoko:p[/quote] Jak atmosfera ok to już nic więcej nie trzeba :loveu: Hałs dziś leci .. zebym ino znów o nim nie zapomniała :cool1: Aaaa i thuji mi się zachciało :evil_lol: Po świętach zamierzam polatać po marketach w poszukiwaniu promocji i żywopłot hodować z nich będę :loveu: Quote
dysia-u Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='tigrunia'] Aaaa i thuji mi się zachciało :evil_lol: Po świętach zamierzam polatać po marketach w poszukiwaniu promocji i żywopłot hodować z nich będę :loveu:[/quote] u nas żywopłot jest z thuji "Kurnik" i wygląda fajnie , dość intensywnie rośnie. W wolnej chwili zajrzyj do nas :crazyeye: czekają życzenia świąteczne Quote
PositiveThought Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jaaa :shake: biednaś... ja się zawsze wkurzam jak na TI zabraniają nam korzystać :shake: cześć Be, poka Kurczaka! Quote
tigrunia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='dysia-u']u nas żywopłot jest z thuji "Kurnik" i wygląda fajnie , dość intensywnie rośnie. W wolnej chwili zajrzyj do nas :crazyeye: czekają życzenia świąteczne[/quote] Czytałam, że odmiana "szmaragd" najlepiej się na żywopłot nadaje :razz: Zaraz biegnę :loveu: [quote name='PositiveThought']jaaa :shake: biednaś... ja się zawsze wkurzam jak na TI zabraniają nam korzystać :shake: cześć Be, poka Kurczaka![/quote] Co zrobić :niewiem: Zrobiłam jej dziś poranne zdjęcia, potem wstawię Póki co mam wieści :multi: Byłam dziś u weta :loveu: Buff na wtorek umówiona na wyrywanie ząbków a u Jess mamy potwierdzoną ciążę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Widziałam 3 bobasy :crazyeye: I serduszka biły :loveu: Jednak wetka powiedziała, że to nie koniecznie koniec bo mogły się dzieciaczki nałożyć jeden na drugi i wszystkich nie widać ale na mur beton są 3 sztuki :loveu: Ale się cieszę :loveu: :sweetCyb: Quote
AmiX Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Jess mamy potwierdzoną ciążę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Widziałam 3 bobasy :crazyeye: I serduszka biły :loveu: Jednak wetka powiedziała, że to nie koniecznie koniec bo mogły się dzieciaczki nałożyć jeden na drugi i wszystkich nie widać ale na mur beton są 3 sztuki :loveu: Ale się cieszę :loveu: :sweetCyb:[/quote] No to super:multi::multi::multi: który to dzień?? czekamy na juniory:multi::multi::multi: Quote
PositiveThought Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jaaaa, to świetnie :loveu: masz kluchy, masz kluchy! Quote
Recommended Posts