Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]:eek2::eek2::eek2:
i jak ty teraz będziesz pracować? :roflt:
[COLOR=Pink]wgraj se tlena w work :razz:
wpiszesz nr gg i działa :cool1:[/COLOR]
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]
[/quote]
No lipa jest :cool1:
Muszę spróbować z tym tlenem :cool1:
[quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu::loveu:[/quote]
Cze Aśka :loveu:
[quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy w odwiedzinki.[/quote]
Witamy :multi:
[quote name='Pegaza']o ja ciedole:mdrmed: Be czyzby to byla sprawka zmiennika Darka?:evil_lol:[/quote]
No można tak powiedzieć .. bo to on najwięcej siedział w pracy i wcale się z tym nie krył. Przy tym nic nie robił no i szef postanowił neta odciąć .. jednak nic to nie dało bo Darek dalej nic nie robi :angryy:
[quote name='Aga76']Daruś maczał w tym paluszki?

Cześć Be :loveu:[/quote]
j.w :cool3:

Cze :loveu:
[quote name='Pegaza']Jak tu dzis cicho:evil_lol:
Be kiedy koniec szychty>?:evil_lol:[/quote]
No dziś przed 12 wychodziłam ale jakoś tak dopiero się dosiadłam do neta :roll:
[quote name='Kasia']hehe, ale sie probiło :evil_lol:
tak na stałe zablokowali?

nam tylko przykazali, ze nie mamy wchodzic na nk i allegro ale i tak nic nikt sobie z tego nie robi...:cool1:[/quote]
No na stałe :placz: Darek szukał wczoraj jakiegoś obejścia ale wygląda na to, że nic nie da rady zrobić :placz:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aga76']Oj ten D... :mad: same problemy stwarza[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

Uuuu komplementa ogromniaste :evil_lol:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Aguś bo on sam jest jednym wielkim problemem i pomyłką :p[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
Dokładnie tak! :mad:

Posted

Cześć :)

przekichane z tym blokowaniem neta:shake:
zawsze się znajdzie jakiś cwaniaczek który wszystko popsuje [COLOR=PaleTurquoise]swoją głupotą i beznadziejnością[/COLOR]:cool1:
Mógł chociaż czasem pościemniać że coś robi;):cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Be poka tego D na fotce chce tego cudaka obaczyc:roll:[/quote]
A skąd ja Ci go wytrzasne ? :evil_lol: Nie mam jego foty :shake: Na nk go nie ma :shake:
[quote name='laurin']Cześć :)

przekichane z tym blokowaniem neta:shake:
zawsze się znajdzie jakiś cwaniaczek który wszystko popsuje [COLOR=PaleTurquoise]swoją głupotą i beznadziejnością[/COLOR]:cool1:
Mógł chociaż czasem pościemniać że coś robi;):cool1:[/quote]
Cze Anka :multi:

No przekichane :cool1: Dziś myślałam, że z nudów umre ale szefa nie było większość czasu więc można było pościemniać :multi: :evil_lol:
[quote name='madziasto4']Cześć biedaku bez neta :glaszcze:[/quote]
Cze :cool3:

Właśnie kurczaka wykąpałam :loveu: Nie była zbyt zadowolona :cool1: Zaraz siem suszyć będziemy :roll:

Posted

jak dla mnie jest jeden plus - przez to odłączenie będę miała mniej do nadrabiania :diabloti:

bidna Be :glaszcze:
przeżyjesz jakoś...:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga76']Nie podoba mi się to odłączenie od internetu :shake: oj buu[/quote]
No mi też .. bardzo się nie podoba :-(
[quote name='Kasia']jak dla mnie jest jeden plus - przez to odłączenie będę miała mniej do nadrabiania :diabloti:

bidna Be :glaszcze:
przeżyjesz jakoś...:evil_lol:[/quote]
Osz Ty :mad: :evil_lol:

No jakoś ciągne .. :evil_lol:
[quote name='Aga76']Cze Be :multi:

Deszczyk kropi...[/quote]

No u mnie w nocy i nad ranem lało :roll: A raczej nocą jak do pracy wychodziłam :cool1: Teraz słońce daje a ja okna chciałam myć :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze :loveu:

No u mnie w nocy i nad ranem lało :roll: A raczej nocą jak do pracy wychodziłam :cool1: Teraz słońce daje a ja okna chciałam myć :roll:[/quote]

I jeszcze rozkręcać?

Posted

[quote name='tigrunia']No z rozkręcaniem to na Ł poczekam - mniej roboty dla mnie :evil_lol: No dobra ide bo zaszło .. umyje balkonowe z dwóch stron a jak Ł przybędzie to od środka machne :cool1:[/quote]

Tylko się nie spoć :roll: bo się jeszcze przeziębisz...

Posted

[quote name='Aga76']I jeszcze rozkręcać?[/quote]
No z rozkręcaniem to na Ł poczekam - mniej roboty dla mnie :evil_lol: No dobra ide bo zaszło .. umyje balkonowe z dwóch stron a jak Ł przybędzie to od środka machne :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Witaj Be beznetowa w pracy:loveu:

sie nie martw ja juz tez ograniczona jestem z netem..przez prace:cool1:[/quote]

Już zaczęłaś? :cool3: I jak Ci się pracuje?

Posted

[quote name='Pegaza']Be nikt nie mowil ze bedzie lekko:cool1:
jak w sklepie gdzie ruch jest dosc spory...

ale atmosfera jest spoko:p[/quote]
Jak atmosfera ok to już nic więcej nie trzeba :loveu:

Hałs dziś leci .. zebym ino znów o nim nie zapomniała :cool1:

Aaaa i thuji mi się zachciało :evil_lol: Po świętach zamierzam polatać po marketach w poszukiwaniu promocji i żywopłot hodować z nich będę :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']

Aaaa i thuji mi się zachciało :evil_lol: Po świętach zamierzam polatać po marketach w poszukiwaniu promocji i żywopłot hodować z nich będę :loveu:[/quote]
u nas żywopłot jest z thuji "Kurnik" i wygląda fajnie , dość intensywnie rośnie.
W wolnej chwili zajrzyj do nas :crazyeye: czekają życzenia świąteczne

Posted

[quote name='dysia-u']u nas żywopłot jest z thuji "Kurnik" i wygląda fajnie , dość intensywnie rośnie.
W wolnej chwili zajrzyj do nas :crazyeye: czekają życzenia świąteczne[/quote]
Czytałam, że odmiana "szmaragd" najlepiej się na żywopłot nadaje :razz:

Zaraz biegnę :loveu:
[quote name='PositiveThought']jaaa :shake: biednaś... ja się zawsze wkurzam jak na TI zabraniają nam korzystać :shake:

cześć Be, poka Kurczaka![/quote]
Co zrobić :niewiem:

Zrobiłam jej dziś poranne zdjęcia, potem wstawię

Póki co mam wieści :multi:

Byłam dziś u weta :loveu: Buff na wtorek umówiona na wyrywanie ząbków a u Jess mamy potwierdzoną ciążę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Widziałam 3 bobasy :crazyeye: I serduszka biły :loveu: Jednak wetka powiedziała, że to nie koniecznie koniec bo mogły się dzieciaczki nałożyć jeden na drugi i wszystkich nie widać ale na mur beton są 3 sztuki :loveu: Ale się cieszę :loveu: :sweetCyb:

Posted

[quote name='tigrunia']
Jess mamy potwierdzoną ciążę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Widziałam 3 bobasy :crazyeye: I serduszka biły :loveu: Jednak wetka powiedziała, że to nie koniecznie koniec bo mogły się dzieciaczki nałożyć jeden na drugi i wszystkich nie widać ale na mur beton są 3 sztuki :loveu: Ale się cieszę :loveu: :sweetCyb:[/quote]

No to super:multi::multi::multi: który to dzień?? czekamy na juniory:multi::multi::multi: