Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Be, od frytek doopska rosną :diabloti: ponoć, bo nam nie to nic nie działa.... gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Kasia'] gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu:[/quote] i z truskawkami :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='laurin'] i z truskawkami :loveu::loveu::loveu: [/QUOTE] to to już niebo w gębie :loveu: Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='laurin']a tak:eviltong: jak mogłam nie pomyśleć:roll: same[COLOR=LightBlue] kaloryczne [/COLOR]smakołyki zajadasz:evil_lol: jak Ty figurę zatrzymujesz:shake:[/quote] :eviltong: eee tam .. szybko spalam :diabloti: [quote name='Kasia']Be, od frytek doopska rosną :diabloti: ponoć, bo nam nie to nic nie działa.... gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu:[/quote] No na mnie chyba też nie działa :evil_lol: Mam bitą śmietane :loveu: I dżemik jakiś Ł kupił :loveu: Quote
Mała Rita Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cze Be :loveu: Uwielbiam frytki, moglabym tylko nimi się odżywiać :lol: Quote
Aga76 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='tigrunia'] Hmm... frytki? :hmmmm: :evil_lol: Nie no żart.. Nie wiem co dziś będzie :roll: Chyba pizza z DaGrasso :eviltong:[/quote] yes yes yes :multi: Cześć Beatko :loveu: Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Uwielbiam frytki, moglabym tylko nimi się odżywiać :lol:[/quote] Nooo.. frytki najlepsze są :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']Cze BE :p co tam dzisiaj se serwujesz?:p[/quote] Cze D-E :multi: Hmm... frytki? :hmmmm: :evil_lol: Nie no żart.. Nie wiem co dziś będzie :roll: Chyba pizza z DaGrasso :eviltong: Quote
Kasia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 takie "niezdrowe" żercie jest najlepsze - ja w sobotę stołowałam się w KFC a w niedzielę w McDonald's :loveu: i nic więcej mi nie trzeba było do szczęścia :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Kasia']takie "niezdrowe" żercie jest najlepsze - ja w sobotę stołowałam się w KFC a w niedzielę w McDonald's :loveu: i nic więcej mi nie trzeba było do szczęścia :evil_lol:[/quote] Ja w piątek McDonald's, sobota Bosfor, niedziela i poniedziałek frytki :evil_lol: Dziś pewnie DaGrasso będzie :eviltong: Chyba, że jakiś ryż albo spaghetti wymyślę :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Be :multi: Ja też frytki uwielbiam :loveu: Są najlepsze :loveu: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dzien dobry Be :cool1: zobaczcie dziewczyny co znalazlam w necie o Beacie:evil_lol: ta ma powodzenie nawet chyba swiadoma tego nie jest:evil_lol: [url=http://studente.pl/forum/posty/2956/7a63f3c8/Wyznanie-na-walentynki/]Wyznanie na walentynki - Forum studenckie studente.pl[/url] Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Cześć laski :multi: [quote name='Pegaza']Dzien dobry Be :cool1: zobaczcie dziewczyny co znalazlam w necie o Beacie:evil_lol: ta ma powodzenie nawet chyba swiadoma tego nie jest:evil_lol: [URL="http://studente.pl/forum/posty/2956/7a63f3c8/Wyznanie-na-walentynki/"]Wyznanie na walentynki - Forum studenckie studente.pl[/URL][/quote] No nie moge :roflt: Jak tyś to znalazła ? :roflt: Czadowe ! hihi Szkoda, że mi nk nie działa bo nie mogę zobaczyć tej Beaty :evil_lol: Dobry jest tekst "zaprosiłbym ją do cukierni" :roflt: Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć Beatko:multi: Fajny ten wkręcik;) tylko że jak na link do nk klikam to mój profil wyskakuje:evil_lol: coś tak Daria chyba źle podlinkowałaś:eviltong: Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 No bo jakbyś Ty była Beata to by Ci dobrze wyskoczyło :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wlasnie nie umiem zajarzyc tego o tej nk kule namole..:roll::evil_lol: ale ponoc tam ma byc link osoby wkrecajacej..zeby bylo to wszystko realne:evil_lol: Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Pegaza']Wlasnie nie umiem zajarzyc tego o tej nk kule namole..:roll::evil_lol: ale ponoc tam ma byc link osoby wkrecajacej..zeby bylo to wszystko realne:evil_lol:[/quote] a nie czasem to ma być link do profilu osoby WKRĘCANEJ??? bo tak to swój profil podstawiasz... tak mi się wydaje:roll: Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 To jest ogólny link do obojętnie czyjego profilu. Ten kto dostanie link od Darii wejdzie na swój profil ;) Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a chyba że tak... tylko imię trzeba inne wstawiać... Quote
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 cześć:loveu: u nas wiosna na całego:p Co słychać u przyszłej mamusi:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Cześć :multi: Mamusia przytyła pół kilograma :cool1: Mam nadzieję, że to oznaka tego, że jednak mamusią zostanie bo wcale nie zauważyłam, żeby więcej jadła :niewiem: Quote
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='tigrunia']Cześć :multi: Mamusia przytyła pół kilograma :cool1: Mam nadzieję, że to oznaka tego, że jednak mamusią zostanie bo wcale nie zauważyłam, żeby więcej jadła :niewiem:[/quote] Wpadłam na momencik pogratulować śliczniutkiej stroneczki:loveu: trzymam kciuki żeby była w ciąży:loveu::loveu::loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Ja się nie znam, ale czy są jakieś sposoby na sprawdzenie czy są już maleństwa w brzusiu??? może usg??? nie śmiej się że tak piszę, ale ja się naprawdę na tym nie znam:roll:;)[/COLOR] pa pa dobranoc Quote
Pegaza Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cze Be:cool1: [COLOR=paleturquoise]pewnie ze mozna sprawdzic na usg..moje tak sprawdzilam..i Be pewnie swoje tez sprawdzi:p[/COLOR] [COLOR=#afeeee][/COLOR] [COLOR=#afeeee][/COLOR] Quote
Recommended Posts