Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]I w tych wybranych godzinach bedziesz prala piekla..itp:evil_lol:[/COLOR][/quote]

Nooo :evil_lol: a później laba i kłódka na sprzęty :evil_lol:

Posted

Też mi chcieli dać drugą taryfe czyli to taniej w wybranych godzinach ale mi te godziny nie odpowiadały zupełnie :cool1: Więc mam cały dzień i noc prąd w tej samej cenie :p

Posted

[quote name='Pegaza']Potem po pracy odpoczynek hihi a prad tez bedzie wypoczywal..:evil_lol:[/quote]

Całkiem sensownie to brzmi :lol: [COLOR=paleturquoise]I nie będzie tłuszczu (chodzi mi o ten specyficzny tłusty kurz w kuchni), hihihi[/COLOR]

Posted

[COLOR=PaleTurquoise]Wiesz.. bo to trzeba sprzątać, żeby tłuszczu nie było :diabloti: U mnie Ł dba o takei rzeczy wiec jest czyściutko w kuchni ale u mojej mamy okropnie :cool1: Fruzia nie sprzata, okap cały aż żółty :shake: fujjj [/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Też mi chcieli dać drugą taryfe czyli to taniej w wybranych godzinach ale mi te godziny nie odpowiadały zupełnie :cool1: Więc mam cały dzień i noc prąd w tej samej cenie :p[/quote]

To tak troszkę lipna propozycja :roll:

Posted

[COLOR=paleturquoise]hehe Aga wygodnicka[/COLOR]
[COLOR=#afeeee][/COLOR]
Be ja mam tak samo czyli jedna cena..bo ta nocna u nas jest najtansza a w nocy to ja spie :p

Posted

[quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Wiesz.. bo to trzeba sprzątać, żeby tłuszczu nie było :diabloti: U mnie Ł dba o takei rzeczy wiec jest czyściutko w kuchni ale u mojej mamy okropnie :cool1: Fruzia nie sprzata, okap cały aż żółty :shake: fujjj [/COLOR][/quote]

Ooo ty Ooo ty :-x [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Patrzcie jaki fajny artykuł znalazłam:
[URL="http://www.operator.enea.pl/index.php?page_id=334"]ENEA Operator - OSD[/URL]
Aga - coś dla Ciebie :evil_lol:[/quote]

Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin:

Posted

[quote name='Aga76']Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin:[/quote]

I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol:

cze Be:p

Posted

[quote name='Pegaza']I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol:

cze Be:p[/quote]

Wstrząsających :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]Według wszystkich znaków na niebie i ziemi butla w domu albo prąd w kuchni, to różniaca ok. 5-10 zł w miesięcznych rachunku (w zależności od namiętności gotowania). Potwierdziłam to u trzech różnych źródeł i to tyle na ten gorący temat.[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Be wcina ciastka to i nie ma czasu tu zaglądnąć[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]Aga a Ty nie masz namietnosci gotowania wiec rachunki beda male..[/COLOR]
[COLOR=#afeeee]znaczy moze i masz ale brak czasu pewnie co?:evil_lol:[/COLOR][/quote]

[COLOR=paleturquoise]No właśnie, hihihi - najprawdziwsza prawda[/COLOR] :evil_lol:

Posted

[COLOR=paleturquoise]Aga a Ty nie masz namietnosci gotowania wiec rachunki beda male..[/COLOR]
[COLOR=#afeeee]znaczy moze i masz ale brak czasu pewnie co?:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Ooo ty Ooo ty :-x [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR][/quote]
:diabloti:
[quote name='Aga76']Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='laurin']hey Beatko :)[/quote]
Hej Aniu :multi:
[quote name='Pegaza']I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol:

cze Be:p[/quote]
Cze D-E :multi:
[quote name='Aga76']Wstrząsających :evil_lol:

[COLOR=paleturquoise]Według wszystkich znaków na niebie i ziemi butla w domu albo prąd w kuchni, to różniaca ok. 5-10 zł w miesięcznych rachunku (w zależności od namiętności gotowania). Potwierdziłam to u trzech różnych źródeł i to tyle na ten gorący temat.[/COLOR]

[COLOR=#afeeee][COLOR=black]Be wcina ciastka to i nie ma czasu tu zaglądnąć[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR][/quote]
[COLOR=PaleTurquoise]Jak to możliwe ? :roll: Nie wierzę :shake:[/COLOR]

No toć jestem :evil_lol: Miałam dużo do nadrobienia a galerie na koniec sobie zostawilam :cool3:

Posted

[quote name='Aga76']Ja :multi: oczywiście :evil_lol: A z czym masz?[/quote]
Wiecznie nienażarta :shake: :evil_lol:

A z czym chcesz ? Mam twaróg z żółtkiem, powidła, śmietanę, sos toffi ..

Posted

[quote name='tigrunia']Wiecznie nienażarta :shake: :evil_lol:

A z czym chcesz ? Mam twaróg z żółtkiem, powidła, śmietanę, sos toffi ..[/quote]

Najpierw częstuje, a później od ust odejmuje :placz:

Powidła śliwkowe? :cool3:

Posted

[quote name='Aga76']Najpierw częstuje, a później od ust odejmuje :placz:

Powidła śliwkowe? :cool3:[/quote]
:evil_lol: Bierz ile wlezie :evil_lol:

Jasne, ze śliwkowe :loveu:
[quote name='Pegaza']No i zobacz jaka oszczednosc sie naje u jednej u drugiej u trzeciej..:evil_lol:
ja Ci podowiem daj jej z sosem toffi:p[/quote]
Eee,.. ona śliwki ubóstwia :evil_lol: