Pegaza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [COLOR=paleturquoise]I w tych wybranych godzinach bedziesz prala piekla..itp:evil_lol:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]I w tych wybranych godzinach bedziesz prala piekla..itp:evil_lol:[/COLOR][/quote] Nooo :evil_lol: a później laba i kłódka na sprzęty :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Potem po pracy odpoczynek hihi a prad tez bedzie wypoczywal..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Też mi chcieli dać drugą taryfe czyli to taniej w wybranych godzinach ale mi te godziny nie odpowiadały zupełnie :cool1: Więc mam cały dzień i noc prąd w tej samej cenie :p Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Pegaza']Potem po pracy odpoczynek hihi a prad tez bedzie wypoczywal..:evil_lol:[/quote] Całkiem sensownie to brzmi :lol: [COLOR=paleturquoise]I nie będzie tłuszczu (chodzi mi o ten specyficzny tłusty kurz w kuchni), hihihi[/COLOR] Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [COLOR=PaleTurquoise]Wiesz.. bo to trzeba sprzątać, żeby tłuszczu nie było :diabloti: U mnie Ł dba o takei rzeczy wiec jest czyściutko w kuchni ale u mojej mamy okropnie :cool1: Fruzia nie sprzata, okap cały aż żółty :shake: fujjj [/COLOR] Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='tigrunia']Też mi chcieli dać drugą taryfe czyli to taniej w wybranych godzinach ale mi te godziny nie odpowiadały zupełnie :cool1: Więc mam cały dzień i noc prąd w tej samej cenie :p[/quote] To tak troszkę lipna propozycja :roll: Quote
Pegaza Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [COLOR=paleturquoise]hehe Aga wygodnicka[/COLOR] [COLOR=#afeeee][/COLOR] Be ja mam tak samo czyli jedna cena..bo ta nocna u nas jest najtansza a w nocy to ja spie :p Quote
tigrunia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Patrzcie jaki fajny artykuł znalazłam: [url=http://www.operator.enea.pl/index.php?page_id=334]ENEA Operator - OSD[/url] Aga - coś dla Ciebie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Wiesz.. bo to trzeba sprzątać, żeby tłuszczu nie było :diabloti: U mnie Ł dba o takei rzeczy wiec jest czyściutko w kuchni ale u mojej mamy okropnie :cool1: Fruzia nie sprzata, okap cały aż żółty :shake: fujjj [/COLOR][/quote] Ooo ty Ooo ty :-x [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Quote
Aga76 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='tigrunia']Patrzcie jaki fajny artykuł znalazłam: [URL="http://www.operator.enea.pl/index.php?page_id=334"]ENEA Operator - OSD[/URL] Aga - coś dla Ciebie :evil_lol:[/quote] Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin:[/quote] I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol: cze Be:p Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza']I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol: cze Be:p[/quote] Wstrząsających :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Według wszystkich znaków na niebie i ziemi butla w domu albo prąd w kuchni, to różniaca ok. 5-10 zł w miesięcznych rachunku (w zależności od namiętności gotowania). Potwierdziłam to u trzech różnych źródeł i to tyle na ten gorący temat.[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Be wcina ciastka to i nie ma czasu tu zaglądnąć[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Pegaza'][COLOR=paleturquoise]Aga a Ty nie masz namietnosci gotowania wiec rachunki beda male..[/COLOR] [COLOR=#afeeee]znaczy moze i masz ale brak czasu pewnie co?:evil_lol:[/COLOR][/quote] [COLOR=paleturquoise]No właśnie, hihihi - najprawdziwsza prawda[/COLOR] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [COLOR=paleturquoise]Aga a Ty nie masz namietnosci gotowania wiec rachunki beda male..[/COLOR] [COLOR=#afeeee]znaczy moze i masz ale brak czasu pewnie co?:evil_lol:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Ooo ty Ooo ty :-x [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR][/quote] :diabloti: [quote name='Aga76']Trafiłaś z tym artykułem :evil_lol: właśnie siedziałam i liczyłam zużycie energii :megagrin:[/quote] :evil_lol: [quote name='laurin']hey Beatko :)[/quote] Hej Aniu :multi: [quote name='Pegaza']I do jakich obliczen doszlas?:evil_lol: cze Be:p[/quote] Cze D-E :multi: [quote name='Aga76']Wstrząsających :evil_lol: [COLOR=paleturquoise]Według wszystkich znaków na niebie i ziemi butla w domu albo prąd w kuchni, to różniaca ok. 5-10 zł w miesięcznych rachunku (w zależności od namiętności gotowania). Potwierdziłam to u trzech różnych źródeł i to tyle na ten gorący temat.[/COLOR] [COLOR=#afeeee][COLOR=black]Be wcina ciastka to i nie ma czasu tu zaglądnąć[/COLOR] :evil_lol:[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Jak to możliwe ? :roll: Nie wierzę :shake:[/COLOR] No toć jestem :evil_lol: Miałam dużo do nadrobienia a galerie na koniec sobie zostawilam :cool3: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='tigrunia']Nalesniki mam - kto chętny ? :loveu:[/quote] Ja :multi: oczywiście :evil_lol: A z czym masz? Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Nalesniki mam - kto chętny ? :loveu: Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Ja :multi: oczywiście :evil_lol: A z czym masz?[/quote] Wiecznie nienażarta :shake: :evil_lol: A z czym chcesz ? Mam twaróg z żółtkiem, powidła, śmietanę, sos toffi .. Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='tigrunia']Wiecznie nienażarta :shake: :evil_lol: A z czym chcesz ? Mam twaróg z żółtkiem, powidła, śmietanę, sos toffi ..[/quote] Najpierw częstuje, a później od ust odejmuje :placz: Powidła śliwkowe? :cool3: Quote
Pegaza Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No i zobacz jaka oszczednosc sie naje u jednej u drugiej u trzeciej..:evil_lol: ja Ci podowiem daj jej z sosem toffi:p Quote
tigrunia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Aga76']Najpierw częstuje, a później od ust odejmuje :placz: Powidła śliwkowe? :cool3:[/quote] :evil_lol: Bierz ile wlezie :evil_lol: Jasne, ze śliwkowe :loveu: [quote name='Pegaza']No i zobacz jaka oszczednosc sie naje u jednej u drugiej u trzeciej..:evil_lol: ja Ci podowiem daj jej z sosem toffi:p[/quote] Eee,.. ona śliwki ubóstwia :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='tigrunia'] Jasne, ze śliwkowe :loveu: Eee,.. ona śliwki ubóstwia :evil_lol:[/quote] JAAAA !!! Śliwkowe kocham nad życie !!! :laola: Quote
Recommended Posts