tigrunia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be :p pierwsza jestem dzisiaj:cool1: Cze :cool3: No brawo :evil_lol: laurin napisał(a):Cześć:loveu: Jak tam po samotnej nocy? Cześć Anka :multi: Jakiej samotnej ? Dziołchy ze mną spały :loveu: Dziś miałam tyle pracy, że nawet na chwilkę nie udało mi się zajrzeć na dogo :-o Teraz byłam na zakupach i gofry będą :multi: Ale póki co frytki idem robić ... Quote
Pegaza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zas frytki :evil_lol: masz tydzien frytkowy widze:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pegaza napisał(a):Zas frytki :evil_lol: masz tydzien frytkowy widze:evil_lol: Ano :loveu: Takie dobre są :loveu: Dziś Ł zrobił :multi: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='tigrunia'] Jakiej samotnej ? Dziołchy ze mną spały :loveu: Dziś miałam tyle pracy, że nawet na chwilkę nie udało mi się zajrzeć na dogo :-o Teraz byłam na zakupach i gofry będą :multi: Ale póki co frytki idem robić ... a tak:eviltong: jak mogłam nie pomyśleć:roll: same kaloryczne smakołyki zajadasz:evil_lol: jak Ty figurę zatrzymujesz:shake: Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Be, od frytek doopska rosną :diabloti: ponoć, bo nam nie to nic nie działa.... gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a): gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu: i z truskawkami :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 laurin napisał(a): i z truskawkami :loveu::loveu::loveu: to to już niebo w gębie :loveu: Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='laurin']a tak:eviltong: jak mogłam nie pomyśleć:roll: same kaloryczne smakołyki zajadasz:evil_lol: jak Ty figurę zatrzymujesz:shake: :eviltong: eee tam .. szybko spalam :diabloti: [quote name='Kasia']Be, od frytek doopska rosną :diabloti: ponoć, bo nam nie to nic nie działa.... gofry bym zjadła, z bitą smietaną :loveu: No na mnie chyba też nie działa :evil_lol: Mam bitą śmietane :loveu: I dżemik jakiś Ł kupił :loveu: Quote
Mała Rita Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cze Be :loveu: Uwielbiam frytki, moglabym tylko nimi się odżywiać :lol: Quote
Aga76 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 tigrunia napisał(a): Hmm... frytki? :hmmmm: :evil_lol: Nie no żart.. Nie wiem co dziś będzie :roll: Chyba pizza z DaGrasso :eviltong: yes yes yes :multi: Cześć Beatko :loveu: Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Be :loveu: Uwielbiam frytki, moglabym tylko nimi się odżywiać :lol: Nooo.. frytki najlepsze są :loveu: :evil_lol: Pegaza napisał(a):Cze BE :p co tam dzisiaj se serwujesz?:p Cze D-E :multi: Hmm... frytki? :hmmmm: :evil_lol: Nie no żart.. Nie wiem co dziś będzie :roll: Chyba pizza z DaGrasso :eviltong: Quote
Kasia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 takie "niezdrowe" żercie jest najlepsze - ja w sobotę stołowałam się w KFC a w niedzielę w McDonald's :loveu: i nic więcej mi nie trzeba było do szczęścia :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Kasia napisał(a):takie "niezdrowe" żercie jest najlepsze - ja w sobotę stołowałam się w KFC a w niedzielę w McDonald's :loveu: i nic więcej mi nie trzeba było do szczęścia :evil_lol: Ja w piątek McDonald's, sobota Bosfor, niedziela i poniedziałek frytki :evil_lol: Dziś pewnie DaGrasso będzie :eviltong: Chyba, że jakiś ryż albo spaghetti wymyślę :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Be :multi: Ja też frytki uwielbiam :loveu: Są najlepsze :loveu: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dzien dobry Be :cool1: zobaczcie dziewczyny co znalazlam w necie o Beacie:evil_lol: ta ma powodzenie nawet chyba swiadoma tego nie jest:evil_lol: Wyznanie na walentynki - Forum studenckie studente.pl Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Cześć laski :multi: [quote name='Pegaza']Dzien dobry Be :cool1: zobaczcie dziewczyny co znalazlam w necie o Beacie:evil_lol: ta ma powodzenie nawet chyba swiadoma tego nie jest:evil_lol: Wyznanie na walentynki - Forum studenckie studente.pl No nie moge :roflt: Jak tyś to znalazła ? :roflt: Czadowe ! hihi Szkoda, że mi nk nie działa bo nie mogę zobaczyć tej Beaty :evil_lol: Dobry jest tekst "zaprosiłbym ją do cukierni" :roflt: Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cześć Beatko:multi: Fajny ten wkręcik;) tylko że jak na link do nk klikam to mój profil wyskakuje:evil_lol: coś tak Daria chyba źle podlinkowałaś:eviltong: Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 No bo jakbyś Ty była Beata to by Ci dobrze wyskoczyło :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wlasnie nie umiem zajarzyc tego o tej nk kule namole..:roll::evil_lol: ale ponoc tam ma byc link osoby wkrecajacej..zeby bylo to wszystko realne:evil_lol: Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Pegaza napisał(a):Wlasnie nie umiem zajarzyc tego o tej nk kule namole..:roll::evil_lol: ale ponoc tam ma byc link osoby wkrecajacej..zeby bylo to wszystko realne:evil_lol: a nie czasem to ma być link do profilu osoby WKRĘCANEJ??? bo tak to swój profil podstawiasz... tak mi się wydaje:roll: Quote
tigrunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 To jest ogólny link do obojętnie czyjego profilu. Ten kto dostanie link od Darii wejdzie na swój profil ;) Quote
laurin Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a chyba że tak... tylko imię trzeba inne wstawiać... Quote
Recommended Posts