laurin Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cześć :) Wszystkiego naj dla Baffinki:loveu::loveu::loveu: i powrotu do zdrowia życzę:loveu: Quote
Kasia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [SIZE="3"][CENTER]Sto Lat Baffi :loveu:[/CENTER][/SIZE] Beatrycze jakie plany na dzis wieczór? Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='laurin']Cześć :) Wszystkiego naj dla Baffinki:loveu::loveu::loveu: i powrotu do zdrowia życzę:loveu:[/quote] Cześć Aniu :multi: :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Kasia'][SIZE=3][CENTER]Sto Lat Baffi :loveu:[/CENTER] [/SIZE] Beatrycze jakie plany na dzis wieczór?[/quote] :cool3: Bez-planowo było :cool1: Leżałam w łóżku i cierpiałam :placz: Dziś już mi lepiej troszkę :p Muszę się za sprzątanie zabrać :roll: Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nie zauważyłam was :oops: [quote name='***Paulina***']Przyszłyśmy z życzeniami:loveu::loveu::loveu: [CENTER]:laola::laola: [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]Wszystkiego naj naj [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]dla Buffy!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: [/CENTER] [/quote] Dzięki Paula :multi: [quote name='Pegaza']Cze Be :loveu: wsio najlepszego dla Baff wygranych wystaw zycze :loveu: mnie tez cos bierze Be zaczynam kaszlec..:roll:[/quote] Cze D-E :razz: Dzięki .. oby się spełniło :loveu: Bo ja zarazę roznoszę :grins: Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [CENTER][FONT=comic sans ms][COLOR=purple][SIZE=6]Wszystkiego Najlepszego[COLOR=purple] dla Buffy[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=comic sans ms][COLOR=purple][SIZE=6][COLOR=purple]:BIG:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Pegaza Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cze Be:loveu: roznosicielu zarazek:evil_lol: Quote
Kasia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 czołem :p ściągnęłam se pierwszy sezon Criminal Minds, zabieram się zaraz za oglądanie :loveu: Quote
Aga76 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cze Majtek :evil_lol: :loveu: Bierzesz wolne czy idziesz do pracy? Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Cze wam :razz: Ni ma wolnego :cool1: Na 14 do pracy śmigam :multi::cool1: Zdjęć też nie ma .. jutro zrobię wieczorkiem bo kąpanie będzie :loveu: Quote
laurin Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cześć :) kurcze przerąbane tak w niedzielę do pracy iść:shake: tak mi się wydaje... a jak zdrówko??? Quote
tigrunia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Ano a przerąbane :cool1: Zdrówko lepiej ale w nos to mi chyba pieprzu ktoś nawalił :angryy: Swędzi i swędzi a kichanie ciężko idzie :cool1: Quote
Aga76 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='tigrunia'] Zdrówko lepiej ale w nos to mi chyba pieprzu ktoś nawalił :angryy: Swędzi i swędzi a kichanie ciężko idzie :cool1:[/quote] :evil_lol: :calus: Cześć Be, tak na poważnie to zdrówka życzę :loveu: Quote
tigrunia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Cze wam :loveu: Paznokcie nowe mam :loveu: Quote
laurin Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cześć :multi: [quote name='tigrunia']Cze wam :loveu: Paznokcie nowe mam :loveu:[/quote] no nie... to teraz już musisz zdjęcie zrobić:mad: Quote
tigrunia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='laurin']cześć :multi: no nie... to teraz już musisz zdjęcie zrobić:mad:[/quote] Czesc :loveu: Jo, jo.. zrobie :diabloti: Dzis dzieci do kapieli ida :loveu: Quote
laurin Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 oooo to ile zdjęć będzie do oglądania :multi: Quote
tigrunia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='laurin']oooo to ile zdjęć będzie do oglądania :multi:[/quote] Oj taaakkk :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Witamy :multi: Czekamy na zdjęcia :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
tigrunia Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Laski mam foty :-o Wykąpałam obie Panny ale baterii starczyło tylko na Buff :-( Zrobię Jessince jakieś zdjęcia w domu (jestem u madriny) bo tam mój aparat czeka a przy sobie mam aparat Ł. Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cześć Be:bye: Czekamy na fotki Buffy, a potem Jessi jak będą:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts