Pegaza Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Cze BE:loveu: Na diecie dziecko trzymasz?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Aga76']Pakuj się ! I znikamy :multi:[/quote] No i znikly:roll: z dogo... Quote
tigrunia Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Jestem :loveu: Renta przyszła wiec intensywnie szukam doniczek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='tigrunia']Jestem :loveu: Renta przyszła wiec intensywnie szukam doniczek :evil_lol:[/quote] AAA :loveu: cze na kwiatki juz nie starczy?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza']No i znikly:roll: z dogo...[/quote] Amba fatima i nikogo nima :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza']A mnie nie wziely no:roll:[/quote] To migusiem się pakuj i znów znikniemy :cool1: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Aga76']Amba fatima i nikogo nima :evil_lol:[/quote] A mnie nie wziely no:roll: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Aga76']To migusiem się pakuj i znów znikniemy :cool1:[/quote] Dobra juz chwila czekaj lece...... Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza']Dobra juz chwila czekaj lece......[/quote] To teraz syskie tsy znikamy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Pegaza']Noo ino Be gdzies na dluzej sie zabawila:evil_lol:[/quote] [COLOR=PaleTurquoise]O jedno piwo za dużo było...[/COLOR] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Aga76']To teraz syskie tsy znikamy :evil_lol:[/quote] Noo ino Be gdzies na dluzej sie zabawila:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']AAA :loveu: cze na kwiatki juz nie starczy?:evil_lol:[/quote] Cze :loveu: Starczy-podwyżkę mi dali :loveu: :evil_lol: [quote name='laurin']Cześć Beatko:multi:[/quote] Cześć Aniu :multi: [quote name='Aga76']Amba fatima i nikogo nima :evil_lol:[/quote] :ghost_2: Nie mam czasu :cool1: Wczoraj od 4-11 i od 14-19 w pracy byłam :angryy: Quote
Pegaza Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cze Be:loveu: ła nie dosc ze podwyzka to jeszcze wyplata bedzie duza za te nadgodziny:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza'] ła nie dosc ze podwyzka to jeszcze wyplata bedzie duza za te nadgodziny:evil_lol:[/quote] To będzie dla nas na prezenty [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG] Bry :loveu: Quote
tigrunia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: ła nie dosc ze podwyzka to jeszcze wyplata bedzie duza za te nadgodziny:evil_lol:[/quote] Jeszcze mi za ani jedną nadgodzinę w tej firmie :cool1: [quote name='Aga76']To będzie dla nas na prezenty [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrunaround.gif[/IMG] Bry :loveu:[/quote] :evil_lol: Cze :cool3: Quote
Aga76 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześć [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/balwanek.gif[/IMG] hihihi Quote
Kasia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cze Beatrycze :loveu: jak Jessinka sie miewa? odczuwa juz coś czy za wcześnie jeszcze? no i gratulejszyn podwyżki :grins: Quote
tigrunia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='Pegaza']ze co nie zaplacili czy zaplacili:evil_lol:[/quote] No nie zaplacili :eviltong: [quote name='laurin']hello:multi: zapraszam na picce :p[/quote] Cze Anka :multi: Buuu.. już pewnie zeżarły całą :-( Ale przydreptam, może jakie okruszki zostały :diabloti: [quote name='Aga76']Cześć [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/V%20Natur/balwanek.gif[/IMG] hihihi[/quote] Cze bałwanie :grins: [quote name='Gosia2406']Przyszłysmy się przywitać wieczornie.[/quote] Witamy porannie :multi: [quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu: jak Jessinka sie miewa? odczuwa juz coś czy za wcześnie jeszcze? no i gratulejszyn podwyżki :grins:[/quote] Cze Kaś :loveu: No jakoś tam się miewa .. Czy coś odczuwa ? Nie zauważyłam.. Nie bawi się już z Buff ale to chyba dlatego, że brzuszek boli od cieczki :roll: Dzięki :p Szkoda, że pensji mi nie chcą podwyższyć :cool1: Chora jestem :placz: Katar, kaszel, gardło, wszystko .. :placz: Ojj jak cierpie .. :placz: A Buff dziś pół roku kończy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przyszłyśmy z życzeniami:loveu::loveu::loveu: [CENTER]:laola::laola: [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]Wszystkiego naj naj [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=Red]dla Buffy!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] :new-bday::tort::new-bday::BIG::new-bday: [/CENTER] Quote
Pegaza Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Cze Be :loveu: wsio najlepszego dla Baff wygranych wystaw zycze :loveu: mnie tez cos bierze Be zaczynam kaszlec..:roll: Quote
Recommended Posts