tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Przerwa ? :hmmmm: Zdjełam jak po soczewki szłam to jakiś tydzień byłam bez .. a wcześniej to jakieś 3 lata temu z 2-3 m-ce miałam przerwy jakoś tak mi się nie chciało :roll: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Be a byla jakas przerwa pomiedzy pazurami..znaczy czy bylo bezakrylowo i tipsowo? Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Nigdy nie miałam żeli .. dobrze mi z akrylami i na razie nic nie będę zmieniać :roll:[/quote] Ja do ślubu miałam akrylowe :loveu: prześliczne:loveu: ale do robienia wtapianych wzorków w akryl trzeba mieć wprawę, a w żelu to można się trochę dłużej pobawić bo nie twardnieje (dopiero w lampie;)) Ja sobię sama robię żelowe:eviltong: Narazie mam już pół roku przerwy:-( Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Przerwa ? :hmmmm: Zdjełam jak po soczewki szłam to jakiś tydzień byłam bez .. a wcześniej to jakieś 3 lata temu z 2-3 m-ce miałam przerwy jakoś tak mi się nie chciało :roll:[/quote] aa to nawet swoich pazurow juz nie pamietasz:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='laurin']Ja do ślubu miałam akrylowe :loveu: prześliczne:loveu: ale do robienia wtapianych wzorków w akryl trzeba mieć wprawę, a w żelu to można się trochę dłużej pobawić bo nie twardnieje (dopiero w lampie;)) Ja sobię sama robię żelowe:eviltong: Narazie mam już pół roku przerwy:-([/quote] Masz fotke ślubnych ? :evil_lol: Eee mi by sie nie chciało samej :shake: Wolę iść niech mi zrobi przy okazji jest trochę czasu na poplotkowanie :loveu: :evil_lol: [quote name='Pegaza']aa to nawet swoich pazurow juz nie pamietasz:evil_lol:[/quote] Pamiętam, pamiętam :loveu: Też ładne są, ale wkurzało mnie to, że zapuszczasz,zapuszczasz a tu pach złamany :angryy: Teraz mam święty spokój :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Noo to jest wkurzajace.. na 5 palcow dlugich jeden sie zlamie i dopa... ja tez chce fote slubna widziec.. szkoda ze nie ma skanu bym Wam moja pokazala:p Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 muszę płytkę ze zdjęciami poszukać to jak się uda to wstawię. Pewnie że fajnie iść do saloniku i przy kawusi poplotkować:razz: Ale mi się szybko wzorki nudzą:p i musiała bym chyba majątek na tipsy wydawać :shake: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Pegaza']Noo to jest wkurzajace.. na 5 palcow dlugich jeden sie zlamie i dopa... ja tez chce fote slubna widziec.. szkoda ze nie ma skanu bym Wam moja pokazala:p[/quote] Zrób aparatem zdjęcie :razz: [quote name='laurin']muszę płytkę ze zdjęciami poszukać to jak się uda to wstawię. Pewnie że fajnie iść do saloniku i przy kawusi poplotkować:razz: Ale mi się szybko wzorki nudzą:p i musiała bym chyba majątek na tipsy wydawać :shake:[/quote] Ja chodzę do dziewczyny do domu .. robi u swojej mamy w mieszkaniu ;) Można spokojnie wszystkich obgadywać - nikt nie słyszy :evil_lol: A wzorki .. hmm.. ja zmieniam raz w miesiącu.. paznokcie tyle wytrzymują więc jak idę to zawsze mam coś innego :loveu: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 to nie to sam Be bo juz tak kiedys probowalam.. ide kawe se zalac.. a Ty chyba zaniedlugo konczysz co? Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Pegaza']to nie to sam Be bo juz tak kiedys probowalam.. ide kawe se zalac.. a Ty chyba zaniedlugo konczysz co?[/quote] trzeba dobrą lampke mieć i zdjęcie bez flesza to wyjdzie ;) No .. za dwie godziny :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A co z Jessi??? Nadal chcesz jej obciąć włosy??? Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cze Be:loveu: jak tak remoncik w pracy? a powiedz wrocilas juz do swojego M? i jak dlugo mam czekac na fotki?:mad: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 cze Beatrycze :lol: pokaz swoje pazurki...mam właśnie przerwę od 2 miesięcy ale już mnie zaś korci aby iść i zrobić :p Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='***Paulina***']A co z Jessi??? Nadal chcesz jej obciąć włosy???[/quote] Tak [quote name='Aga76']Bry Be :loveu:[/quote] Bry :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: jak tak remoncik w pracy? a powiedz wrocilas juz do swojego M? i jak dlugo mam czekac na fotki?:mad:[/quote] Bry D-e :razz: Podobno meble stawiają właśnie. Ide za pół godziny do pracy :p Właśnie siedzę w swoim M :cool3: I komp mnie do szału doprowadza :angryy: Fotek nie zdążyłam zgrać jeszcze .. [quote name='Kasia']cze Beatrycze :lol: pokaz swoje pazurki...mam właśnie przerwę od 2 miesięcy ale już mnie zaś korci aby iść i zrobić :p[/quote] Cze Kasia :multi: Jesio zdjęcia nie zrobiłam pazurowego :shake: Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Mam meble nowe :cool1: Są do bani :cool1: Niepraktyczne, niewygodne, poobijane :cool1: Nie jestem zadowolona no ale cóż .. skoro szefowi się podobają to musimy przy takich robić :angryy: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 u nas w pracy też mamy meble do bani - kolor pocztowy czyli niebiesko żółte z jasnego drzewa, bleeeee! masówa taka, byle tylko jak najtaniej kupić - i co z tego że ładnie wyglądają jak szafy nasze już drzwi frontowych nie mają bo powypadały z szyn :shake: Quote
tigrunia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Kasia']u nas w pracy też mamy meble do bani - kolor pocztowy czyli niebiesko żółte z jasnego drzewa, bleeeee! masówa taka, byle tylko jak najtaniej kupić - i co z tego że ładnie wyglądają jak szafy nasze już drzwi frontowych nie mają bo powypadały z szyn :shake:[/quote] U nas kolor taki normalny .. olcha czy coś ale takie okropne biurka, ze szok .. mieli nam szafki zrobić i ni ma .. są otwarte i niby to na komputer miejsce :angryy: A mielismy mieć zamykane szafki :angryy: Blaty grube na 5 cm :crazyeye: Wysokie biurka, że krzesła mi nie starcza :cool1: (mamy takie obrotowe co idzie podwyższyć ale i tak za mało :angryy: ) A hitem jest to, że okna się nie otwierają dwa bo podłoga jest nierówna i nikt o tym nie pomyślał :diabloti: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 my biurka mamy wielkie, miejsca na nich masa jak powymieniali nam komputery na te płaskie ale co z tego jak nieustawne - jakieś takie dziwne kształty mają, tu zaokrąglenie, tam jakaś dostawka, tam jak wysunięcie - porażka :shake: ale żem się nawpierdzielała [I]michałków[/I] :loveu: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Be to jak Ty w lato tam wytrzymasz:crazyeye: Quote
Mała Rita Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cze Be :loveu: Wpadłam się przywitać :loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Aurunia'] B gdzie te foty :roll: [/QUOTE] pewnie z tydzień jeszcze poczekamy a potem rozejdzie się po kościach i tyle będzie fotek...:diabloti: Quote
Recommended Posts