Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przerwa ? :hmmmm: Zdjełam jak po soczewki szłam to jakiś tydzień byłam bez .. a wcześniej to jakieś 3 lata temu z 2-3 m-ce miałam przerwy jakoś tak mi się nie chciało :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Nigdy nie miałam żeli .. dobrze mi z akrylami i na razie nic nie będę zmieniać :roll:[/quote]

Ja do ślubu miałam akrylowe :loveu:
prześliczne:loveu:
ale do robienia wtapianych wzorków w akryl trzeba mieć wprawę, a w żelu to można się trochę dłużej pobawić bo nie twardnieje (dopiero w lampie;))
Ja sobię sama robię żelowe:eviltong:

Narazie mam już pół roku przerwy:-(

Posted

[quote name='tigrunia']Przerwa ? :hmmmm: Zdjełam jak po soczewki szłam to jakiś tydzień byłam bez .. a wcześniej to jakieś 3 lata temu z 2-3 m-ce miałam przerwy jakoś tak mi się nie chciało :roll:[/quote]

aa to nawet swoich pazurow juz nie pamietasz:evil_lol:

Posted

[quote name='laurin']Ja do ślubu miałam akrylowe :loveu:
prześliczne:loveu:
ale do robienia wtapianych wzorków w akryl trzeba mieć wprawę, a w żelu to można się trochę dłużej pobawić bo nie twardnieje (dopiero w lampie;))
Ja sobię sama robię żelowe:eviltong:

Narazie mam już pół roku przerwy:-([/quote]
Masz fotke ślubnych ? :evil_lol:
Eee mi by sie nie chciało samej :shake: Wolę iść niech mi zrobi przy okazji jest trochę czasu na poplotkowanie :loveu: :evil_lol:
[quote name='Pegaza']aa to nawet swoich pazurow juz nie pamietasz:evil_lol:[/quote]
Pamiętam, pamiętam :loveu: Też ładne są, ale wkurzało mnie to, że zapuszczasz,zapuszczasz a tu pach złamany :angryy: Teraz mam święty spokój :loveu:

Posted

muszę płytkę ze zdjęciami poszukać to jak się uda to wstawię.
Pewnie że fajnie iść do saloniku i przy kawusi poplotkować:razz:
Ale mi się szybko wzorki nudzą:p
i musiała bym chyba majątek na tipsy wydawać :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']Noo to jest wkurzajace..
na 5 palcow dlugich jeden sie zlamie i dopa...
ja tez chce fote slubna widziec.. szkoda ze nie ma skanu bym Wam moja pokazala:p[/quote]
Zrób aparatem zdjęcie :razz:
[quote name='laurin']muszę płytkę ze zdjęciami poszukać to jak się uda to wstawię.
Pewnie że fajnie iść do saloniku i przy kawusi poplotkować:razz:
Ale mi się szybko wzorki nudzą:p
i musiała bym chyba majątek na tipsy wydawać :shake:[/quote]
Ja chodzę do dziewczyny do domu .. robi u swojej mamy w mieszkaniu ;) Można spokojnie wszystkich obgadywać - nikt nie słyszy :evil_lol: A wzorki .. hmm.. ja zmieniam raz w miesiącu.. paznokcie tyle wytrzymują więc jak idę to zawsze mam coś innego :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']to nie to sam Be bo juz tak kiedys probowalam..

ide kawe se zalac.. a Ty chyba zaniedlugo konczysz co?[/quote]
trzeba dobrą lampke mieć i zdjęcie bez flesza to wyjdzie ;)

No .. za dwie godziny :cool1:

Posted

[quote name='***Paulina***']A co z Jessi??? Nadal chcesz jej obciąć włosy???[/quote]
Tak
[quote name='Aga76']Bry Be :loveu:[/quote]
Bry :loveu:
[quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: jak tak remoncik w pracy?
a powiedz wrocilas juz do swojego M?
i jak dlugo mam czekac na fotki?:mad:[/quote]
Bry D-e :razz:
Podobno meble stawiają właśnie. Ide za pół godziny do pracy :p
Właśnie siedzę w swoim M :cool3: I komp mnie do szału doprowadza :angryy:
Fotek nie zdążyłam zgrać jeszcze ..
[quote name='Kasia']cze Beatrycze :lol:

pokaz swoje pazurki...mam właśnie przerwę od 2 miesięcy ale już mnie zaś korci aby iść i zrobić :p[/quote]
Cze Kasia :multi:

Jesio zdjęcia nie zrobiłam pazurowego :shake:

Posted

Mam meble nowe :cool1: Są do bani :cool1: Niepraktyczne, niewygodne, poobijane :cool1: Nie jestem zadowolona no ale cóż .. skoro szefowi się podobają to musimy przy takich robić :angryy:

Posted

u nas w pracy też mamy meble do bani - kolor pocztowy czyli niebiesko żółte z jasnego drzewa, bleeeee!
masówa taka, byle tylko jak najtaniej kupić - i co z tego że ładnie wyglądają jak szafy nasze już drzwi frontowych nie mają bo powypadały z szyn :shake:

Posted

[quote name='Kasia']u nas w pracy też mamy meble do bani - kolor pocztowy czyli niebiesko żółte z jasnego drzewa, bleeeee!
masówa taka, byle tylko jak najtaniej kupić - i co z tego że ładnie wyglądają jak szafy nasze już drzwi frontowych nie mają bo powypadały z szyn :shake:[/quote]
U nas kolor taki normalny .. olcha czy coś ale takie okropne biurka, ze szok .. mieli nam szafki zrobić i ni ma .. są otwarte i niby to na komputer miejsce :angryy: A mielismy mieć zamykane szafki :angryy: Blaty grube na 5 cm :crazyeye: Wysokie biurka, że krzesła mi nie starcza :cool1: (mamy takie obrotowe co idzie podwyższyć ale i tak za mało :angryy: ) A hitem jest to, że okna się nie otwierają dwa bo podłoga jest nierówna i nikt o tym nie pomyślał :diabloti:

Posted

my biurka mamy wielkie, miejsca na nich masa jak powymieniali nam komputery na te płaskie ale co z tego jak nieustawne - jakieś takie dziwne kształty mają, tu zaokrąglenie, tam jakaś dostawka, tam jak wysunięcie - porażka :shake:

ale żem się nawpierdzielała [I]michałków[/I] :loveu: