Zuza i Noddy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Sara :multi: Jutro już powinny być :razz:[/quote] Ja też już się nie mogę fotek doczekać :cool3: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']No tak szybko ich nie bedzie :shake: Póki co jestem w pracy a po pracy mam dużo na glowie więc nie wiem czy dziś w ogóle będą :roll:[/quote] Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie? Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie?[/quote] cze Be:loveu: lub mniej masz w glowie?:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 czołem Beatrycze, kobieto pracy i czynu :loveu: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Trochę mniej masz już na głowie?[/quote] Cze Aguś :loveu: No tak jakby ciut mniej. Załatwiłam wczoraj dużo. Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: [quote name='Pegaza']cze Be:loveu: lub mniej masz w glowie?:evil_lol:[/quote] Cze D-E :multi: Z głowy mi ulatuje razem z oparami z farby :cool1: Dziś okna malują. Jutro meble mają składać ponoć :cool1: [quote name='Kasia']czołem Beatrycze, kobieto pracy i czynu :loveu:[/quote] Cze Kaś :loveu: Ale Cie dawno nie było :-o Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Co z fotkami??? Kiedy będą???[/quote] Jeśli dziś to wieczorem. Teraz jestem w pracy :roll: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Jeśli dziś to wieczorem. Teraz jestem w pracy :roll:[/quote] No to czekam do wieczora... W sumie to już niedługo:multi::loveu::multi: A co ty masz za pracę że jeszcze zdążyłaś sobie paznokcie zrobić i na dogo możesz siedzieć??? Super masz:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='***Paulina***']No to czekam do wieczora... W sumie to już niedługo:multi::loveu::multi: A co ty masz za pracę że jeszcze zdążyłaś sobie paznokcie zrobić i na dogo możesz siedzieć??? Super masz:loveu::loveu::loveu:[/quote] Pracę biurową mam :p Paznokcie miałam na 8 do pracy na 10 więc akurat zdążyłam :multi: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Pracę biurową mam :p Paznokcie miałam na 8 do pracy na 10 więc akurat zdążyłam :multi:[/quote] Nie no ty to wiesz że żyjesz...:loveu: Też tak chce... Tzn. za kilka lat:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Nie no ty to wiesz że żyjesz...:loveu: Też tak chce... Tzn. za kilka lat:evil_lol:[/quote] Tzn. jak? Chodzić do pracy na 10 ? To wcale nie jest fajne :shake: [quote name='Aga76']To dobrze, że mniej :p Pikne są na pewno :loveu: brudny róź jest bajeczny!!![/quote] Cześć Agusiu :multi: No pikne są :loveu: Mi to się każde podobają jakie mi zrobi :loveu: :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Tzn. jak? Chodzić do pracy na 10 ? To wcale nie jest fajne :shake:[/quote] Czemu nie??? W sumie to może faktycznie lepiej na 8 i wychodzić wcześniej...:roll: Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aguś :loveu: No tak jakby ciut mniej. Załatwiłam wczoraj dużo. Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: [/quote] To dobrze, że mniej :p Pikne są na pewno :loveu: brudny róź jest bajeczny!!! Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzień dobry :multi: [quote name='tigrunia'] Dziś rano na pazurach byłam :loveu: Pikne są białe z brudno-różowym brokatem :loveu: [/quote] tipsiorki :cool3:??? zrób foteczkę :multi: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Czemu nie??? W sumie to może faktycznie lepiej na 8 i wychodzić wcześniej...:roll:[/quote] Na 8 ? Ja najchętniej bym na 7 chciała chodzić do pracy :razz: No ale niestety .. albo 10 albo 4:40 :cool1: Tak źle, tak niedobrze :cool1: [quote name='laurin']Dzień dobry :multi: tipsiorki :cool3:??? zrób foteczkę :multi:[/quote] Cześć Aniu ;) Akrylki nie tipsiorki :eviltong: Foteczke? Może .. spróbuje - jak się uda :cool3: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']Na 8 ? Ja najchętniej bym na 7 chciała chodzić do pracy :razz: No ale niestety .. albo 10 albo 4:40 :cool1: Tak źle, tak niedobrze :cool1:[/quote] Uuu... To współczuje tej 4.40... W sumie to najlepiej jakby ci zabrali z 2 godzinki z tej dziesiątej dołożyli do 4.40 i by wyszło ok. 8... Quote
Aga76 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia'] Cześć Agusiu :multi: No pikne są :loveu: Mi to się każde podobają jakie mi zrobi :loveu: :evil_lol:[/quote] Zadowolona klientka :loveu: Dawaj fotkę :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Pegaza']Apropo tego rozu na pazurach jak Paulina pisze z Be to tez widze[COLOR=magenta] roziowo:evil_lol: same banerki[/COLOR][/quote] Chcesz też [COLOR=Magenta]RÓŻOWY[/COLOR]??? Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia'] Cześć Aniu ;) Akrylki nie tipsiorki :eviltong: Foteczke? Może .. spróbuje - jak się uda :cool3:[/quote] Akryl na naturalnych, tak??? już się nie mogę doczekać zdjęcia :cool3: hehe Daria, rzeczywiście banerki prawie same róziowe:roll: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='***Paulina***']Uuu... To współczuje tej 4.40... W sumie to najlepiej jakby ci zabrali z 2 godzinki z tej dziesiątej dołożyli do 4.40 i by wyszło ok. 8...[/quote] No raczej się tak nie da :angryy: [quote name='Aga76']Zadowolona klientka :loveu: Dawaj fotkę :cool1:[/quote] Ano .. wymarzona klientka :evil_lol: Buu wieczorem :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='laurin']Akryl na naturalnych, tak??? już się nie mogę doczekać zdjęcia :cool3: hehe Daria, rzeczywiście banerki prawie same róziowe:roll:[/quote] Dokładnie tak :loveu: Ja też .. mam nadzieje, że wyjdzie :evil_lol: [quote name='Pegaza']Apropo tego rozu na pazurach jak Paulina pisze z Be to tez widze[COLOR=magenta] roziowo:evil_lol: same banerki[/COLOR][/quote] Bo my jesteśmy romantyczne więc róziowy być musi :loveu: Stronę chyba też na różowo zrobię :loveu: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Apropo tego rozu na pazurach jak Paulina pisze z Be to tez widze[COLOR=magenta] roziowo:evil_lol: same banerki[/COLOR] Quote
laurin Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ja też uwielbiam paziurki :loveu: tylko że żelowe sobie robie :p Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='tigrunia']No raczej się tak nie da :angryy:[/quote] Szkoda, no ale mówi się trudno... Lepsze to niż nic Quote
tigrunia Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='laurin']ja też uwielbiam paziurki :loveu: tylko że żelowe sobie robie :p[/quote] Nigdy nie miałam żeli .. dobrze mi z akrylami i na razie nic nie będę zmieniać :roll: Quote
Recommended Posts