Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cze Be bezfotkowa:eviltong: cos czuje ze masaz w wykonaniu tego kota byl dla psa bardzo przyjemny:evil_lol: aaa to teraz bedziesz miec ladnie:eviltong: nowe tapety, meble..wychodzic z tej roboty nie bedziesz chciala:evil_lol: Quote
nane Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='tigrunia'] Ta.. chyba tu zamieszkam :cool1: Poproszę, żeby kanape mi od razu kupili :loveu:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ale zażycz sobie taką co masaż robi! :cool1: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]najwyżej będziesz cała w kleju :niewiem: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] Ta.. najwyżej :p [quote name='Pegaza']Cze Be bezfotkowa:eviltong: cos czuje ze masaz w wykonaniu tego kota byl dla psa bardzo przyjemny:evil_lol: aaa to teraz bedziesz miec ladnie:eviltong: nowe tapety, meble..wychodzic z tej roboty nie bedziesz chciala:evil_lol:[/quote] Cze fotkowa D-E :loveu: Ta.. chyba tu zamieszkam :cool1: Poproszę, żeby kanape mi od razu kupili :loveu: Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 taa trzeba brac sie do roboty .... zmywanie, kurze, lazienka, odkurzanie ....:roll: a jaki kolorek teraz bedzie? wybierz wygodną:eviltong:kanapke Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ale zażycz sobie taką co masaż robi! :cool1: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] A są takie ? :crazyeye: [quote name='Pegaza']taa trzeba brac sie do roboty .... zmywanie, kurze, lazienka, odkurzanie ....:roll: a jaki kolorek teraz bedzie? wybierz wygodną:eviltong:kanapke[/quote] Buu .. sprzatanie, gotowanie buu ... Kolorek nie wiem jaki .. jakiś taki żółto podobny .. powiem jak będzie na ścianie :p Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No niestety wpadne pozniej..jak juz cos ogarne tutaj..narazicho:) Quote
Mała Rita Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Pegaza']No niestety wpadne pozniej..jak juz cos ogarne tutaj..narazicho:)[/quote] :evil_lol: moj Dawid jak gada z kims przez tel to zawsze mowi narazicho, jak mnie to u niego wkurza :evil_lol: myslalam ze to on sam to slowo wymyslil a tu prosze ;) Quote
Pegaza Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Mała Rita']:evil_lol: moj Dawid jak gada z kims przez tel to zawsze mowi narazicho, jak mnie to u niego wkurza :evil_lol: myslalam ze to on sam to slowo wymyslil a tu prosze ;)[/quote] oj czyli Asce podpadlam:evil_lol: narazicho hihi a jakos tak przedluzenie slowa narazie:eviltong:wyszlo narazicho:eviltong: Quote
Kasia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 cze Be!!! fajna ta fotka z malutką na rączkach :loveu: remonty w pracy są fajne, u nas jak było malowanie to włosy całe żółte miałam takich fachowców mieliśmy :shake: jak z koziej d*** trąba normalnie! Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cze Be :calus: Czaderska fotka :evil_lol: [quote name='tigrunia'] Remont trwa.. miałam przymusową przerwę. Tapeta nad moją głową wisi i mam nadzieję, że nie spadnie :crazyeye: Chcieli mi dać kask więc chyba mają pewne obawy :cool1:[/quote] :roflt: [SIZE=3][COLOR=Pink]upss[/COLOR][/SIZE] Be, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że jest już chociaż troszkę lepiej (i obowiązuje tendencja zwyżkowa) Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 przyszłam zaznaczyć swą obecność :eviltong: i idę spać :roll: Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :calus: Czaderska fotka :evil_lol: :roflt: [SIZE=3][COLOR=Pink]upss[/COLOR][/SIZE] Be, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że jest już chociaż troszkę lepiej (i obowiązuje tendencja zwyżkowa)[/quote] Cze Agniesia ;) :evil_lol: No to akurat śmieszne nie było :mad: Tak sobie .. nie wyspałam się dziś :cool1: Poza tym pewna dolegliwość kobieca mi doskwiera :placz: [quote name='laurin']przyszłam zaznaczyć swą obecność :eviltong: i idę spać :roll:[/quote] Odznaczona :cool3: [quote name='Pegaza']Cze Be niedzielnie:loveu:[/quote] Cze D-E :multi: [quote name='laurin']i ja też się witam Beatko :multi:[/quote] Cze Aniu :multi: Coś mało spałaś dziś :roll: Śnieg pada .. :roll: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jakoś nie mogę spać ostatnio to przynajmniej nadrobiłam zaległości ze zdjęciami ;) ale w sumie to się wyspałam :roll: Quote
laurin Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 u nas na razie nie pada i świeci słoneczko :p Quote
Aga76 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć Be :loveu: niedzielne pozdrowionka Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Be gdzie nam znikasz w niedziele?:razz: Quote
***Paulina*** Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć Tigrunia:bye: Co tam u twoich dziewczynek???:loveu: Kiedy fotki będą???:cool3: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Cześć dziewczyny ;) Niedziela jakoś tak zleciała.. trochę w pracy, trochę w domu, trochę u mamy .. Kąpałam wieczorem Buffinkę, parę zdjęć zrobiłam wiec wstawię jak tylko znajdę chwilkę czasu ;) Nie wyspałam się dziś.. coś ciężką noc miałam .. Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='laurin']i gdzie te zdjęcia :-?[/quote] No tak szybko ich nie bedzie :shake: Póki co jestem w pracy a po pracy mam dużo na glowie więc nie wiem czy dziś w ogóle będą :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cześć B :multi: Jutro zdjęcie będą? U mnie się taki zastój zrobił, buu :-( Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć B :multi: Jutro zdjęcie będą? U mnie się taki zastój zrobił, buu :-([/quote] Cze Sara :multi: Jutro już powinny być :razz: Quote
Recommended Posts