laurin Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Century Gothic]gratulacje i ode mnie[/FONT] :Cool!: Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzięki dziewczyny :loveu: No to teraz przerwa na dzieci :diabloti: Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'] Zdjęcia nie mam ani jednego :crazyeye:[/quote] Nie wstydziłaś się tego napisać? :roll: Cze Be :loveu: Noo, gratulacje :loveu: [COLOR=paleturquoise]A właśnie jak tam listy miłosne?[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='laurin']Dzień dobry :)[/quote] Cześć Aniu :loveu: [quote name='Aga76']Nie wstydziłaś się tego napisać? :roll: Cze Be :loveu: Noo, gratulacje :loveu: [COLOR=paleturquoise]A właśnie jak tam listy miłosne?[/COLOR][/quote] :oops: Cze Aguś :loveu: Dzięki :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]A dobrze .. póki co jest wybrany jeden "mąż" :evil_lol: I oby już tak zostało.. :p Mam nadzieję, że nic mi nie pokrzyżuje wyjazdu.. zresztą nawet nie mam dobrego kandydata w pobliżu :cool1:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]A pan mąż skąd? Chociaż województwo podaj albo co tam możesz...[/COLOR][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]No z okolic Wawki oczywiście :loveu: Jak każdy z kandydatów zresztą .. :cool3:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=paleturquoise]No z okolic Wawki oczywiście :loveu: Jak każdy z kandydatów zresztą .. :cool3:[/COLOR][/quote] :grins: [COLOR=paleturquoise]OK :cool1:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [COLOR=paleturquoise]A pan mąż skąd? Chociaż województwo podaj albo co tam możesz...[/COLOR] Quote
nane Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'] [COLOR=PaleTurquoise]A dobrze .. póki co jest wybrany jeden "mąż" :evil_lol: I oby już tak zostało.. :p Mam nadzieję, że nic mi nie pokrzyżuje wyjazdu.. zresztą nawet nie mam dobrego kandydata w pobliżu :cool1:[/COLOR][/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]no wiesz :shock: a dziubek? :obrazic: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cze :loveu: co tam masz dzis do degustacji?:eviltong: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ooo bedzie wesele bedzie:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]a co to za dziubek?:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]no wiesz :shock: a dziubek? :obrazic: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Ty wiesz .. :angryy:[/COLOR] [quote name='Pegaza']Cze :loveu: co tam masz dzis do degustacji?:eviltong: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]ooo bedzie wesele bedzie:evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]a co to za dziubek?:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] Cze D-E :multi: A jakis torcik znów.. dobry :loveu: Z porzeczkami :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]Dziubek to Vasco :evil_lol:[/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 aaaa to chyba nie jest za slodki [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]sie domyslilam ze pie od nane ale nie wiedzialam ktory:p[/COLOR][/SIZE] Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Coś z porzeczkami? To dla mnie, dla mnie :multi: Już mogę degustować :loveu: Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Pegaza']aaaa to chyba nie jest za slodki [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]sie domyslilam ze pie od nane ale nie wiedzialam ktory:p[/COLOR][/SIZE][/quote] Nie jest słodki .. taki na śmietanie :loveu: [quote name='Aga76']Coś z porzeczkami? To dla mnie, dla mnie :multi: Już mogę degustować :loveu:[/quote] Zapraszam :grins: Quote
Pegaza Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Aga76']To mam już śniadanko :sabber:[/quote] a ja nie moge dzis 4 dzien odchudzania znaczy cwiczen..:roll: Quote
nane Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Ty wiesz .. :angryy:[/COLOR] [/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]już ci mówiłam jak ... :cool1: nie to nie :obrazic: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]już ci mówiłam jak ... :cool1: nie to nie :obrazic: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Promocje zrób to sie zastanowie :roflt:[/COLOR] Quote
nane Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]Promocje zrób to sie zastanowie :roflt:[/COLOR][/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]ja wiem co mam :stop: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'] Zapraszam :grins:[/quote] To mam już śniadanko :sabber: Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=PaleTurquoise]ja wiem co mam :stop: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] [COLOR=PaleTurquoise]Phi :evil_lol:[/COLOR] [quote name='Aga76']To mam już śniadanko :sabber:[/quote] No to po jeszcze jednym kawałku, co ?:loveu: Quote
Aga76 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='tigrunia'] No to po jeszcze jednym kawałku, co ?:loveu:[/quote] Z przyjemnością :cool3: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cze Be gdzie to sie podziewasz caly czas na degustacji?:eviltong: Quote
tigrunia Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Ach dziś taki smutny dzien.. :-( Ł na pogrzeb się wybiera o 12. Zmarła koleżanka jego siostry. Razem do Technikum chodziły. Dziewczyna 27 lat :shake: Nie mieści sie w głowie :shake: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Oj noo to faktycznie smutne..taka mloda... Quote
Recommended Posts