Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='tigrunia']Zaraz coś wynajde :diabloti: [/quote] Żeś do piwnicy zawędrowała :???: Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']Żeś do piwnicy zawędrowała :???:[/quote] Nie znalazłam :-( Zapomniałam, że mam nowego kompa w pracy i stary dysk z wszystkimi danymi gdzieś sobie indziej jest odłączony :-( Quote
Jofka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='tigrunia']Zaraz coś wynajde :diabloti: Tak sobie .. Łuki o 1 poszedł spać :cool1: Neta mi o 1 też odłączyli :cool1: Przed 24 trochu potańcowałam sama ze sobą :cool1: ojj sorki .. z serduszkami ale niezbyt były zadowolone :p Najbardziej mnie cieszył likier kokosowy :loveu:[/quote] U czyli na spokojnie-ja mniej wiecej tak samo,ale towarzystwo troche dłużej wytrzymało na nogach:cool3: Też tańcowałam z psinami.Ale pamiętam w tamtego Sylwka to szaleliście w jakims pubie czy coś:cool3: Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Jofka']U czyli na spokojnie-ja mniej wiecej tak samo,ale towarzystwo troche dłużej wytrzymało na nogach:cool3: Też tańcowałam z psinami.Ale pamiętam w tamtego Sylwka to szaleliście w jakims pubie czy coś:cool3:[/quote] Jo.. w zeszłym roku było super.. bylismy w klubie takim wiekszym ..ok 160 osób chyba było :roll: No impreza na maxa udana .. ale w tym roku niestety nasze towarzystwo się wyprowadziło jakoś przed świetami do Niemiec :-( no i nie było z kim iść bo reszta to albo dzieciata albo domówki jakieś mocno nakrapiane :cool1: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Moje towarzystwo w sylwestra też szybko poszło spać i byłam niepocieszona do tego przez dwie godzny siedziałam na zimnie z Maxiem o 4 dopiero sie uspokoił i pozwolił mi isc spać:p[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] Uściskaj od Nas male Serduszka:loveu::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Sara_i_Aris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Be :multi: Kiedy będą nowe zdjęcia dziewczynek? Szczeniaczki tak szybko rosną :-( Quote
dzasta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='tigrunia']Zaraz coś wynajde :diabloti: Tak sobie .. Łuki o 1 poszedł spać :cool1: Neta mi o 1 też odłączyli :cool1: Przed 24 trochu potańcowałam sama ze sobą :cool1: ojj sorki .. z serduszkami ale niezbyt były zadowolone :p Najbardziej mnie cieszył likier kokosowy :loveu:[/quote] Hehehe widzę że miałaś Sylwka takiego jak ja :) Tylko moje futra były wniebowzięte jak z nimi tańczyłam :) Tylko Gabi jak kot musiała przez okno wyglądać i podziwiać fajerwerki Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Beatrycze nie znikaj nam tak bo niedługo znikniesz jak Madźka gamoniowa i będziesz tu zaglądać raz na tydzień...:p Quote
Jofka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 O! Beatka zmieniła avatara:multi::multi: nice nice!! Quote
ladyyork Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 tigrunia, a gdzie zdjęcia Jessi i Buffy ,marnie się ten rok zaczoł dawać mi tu natychmiast bo trza pooglądać dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Upsss.. faktycznie dawno mnie tu nie było :oops: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Moje towarzystwo w sylwestra też szybko poszło spać i byłam niepocieszona do tego przez dwie godzny siedziałam na zimnie z Maxiem o 4 dopiero sie uspokoił i pozwolił mi isc spać:p[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy] Uściskaj od Nas male Serduszka:loveu::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :multi: Serduszka uściskane :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be :multi: Kiedy będą nowe zdjęcia dziewczynek? Szczeniaczki tak szybko rosną :-([/quote] Cze Sara :multi: Miały być dziś ale nie wypaliło :oops: Zobaczymy czy mi serce zmięknie i zlituję się jutro nad panem kurierem :diabloti: [quote name='dzasta']Hehehe widzę że miałaś Sylwka takiego jak ja :) Tylko moje futra były wniebowzięte jak z nimi tańczyłam :) Tylko Gabi jak kot musiała przez okno wyglądać i podziwiać fajerwerki[/quote] O prosze .. taneczne psiaki masz :loveu: Fajnie :multi: [quote name='Kasia']Beatrycze nie znikaj nam tak bo niedługo znikniesz jak Madźka gamoniowa i będziesz tu zaglądać raz na tydzień...:p[/quote] Właśnie .. ta Madzka odżyła, czy nie ? Zaraz lece zobaczyć :evil_lol: [quote name='Jofka']O! Beatka zmieniła avatara:multi::multi: nice nice!![/quote] :loveu::loveu: Pikny, no nie ? :cool3: [quote name='ladyyork']tigrunia, a gdzie zdjęcia Jessi i Buffy ,marnie się ten rok zaczoł dawać mi tu natychmiast bo trza pooglądać dziewczyny:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ni mo :oops: [quote name='Pegaza']Cze smutno tu jakos....:roll:[/quote] Cze D-E .. zaraz rozruszamy towarzystwo :laola: :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]I jak tam będą dziś foki?? Co z tym aparatem?? Pan kurier przeżył??;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]I jak tam będą dziś foki?? Co z tym aparatem?? Pan kurier przeżył??;)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Hej Kasiu :loveu: [COLOR=PaleTurquoise](coś mi spacja nie styka w nowej klawiaturze :cool1:)[/COLOR] [COLOR=Black]Pan kurier zadzwonił wczoraj ok 7:40. Powiedziałam mu grzecznie, że w domu będę ok 14 i czekałam na jego reakcję :evil_lol: Chwilę sie zastanowił i zapyta[/COLOR]ł gdzie może ewentualnie podrzucić .. także przywiózł mi do pracy ale widziałam go tylko przez okno. Sprzedawczyni na sklepie odebrała ;) Także aparat już mam :multi: Dziś będę fotki robić bo wczoraj się obsługi uczyłam :cool3: Przy okazji.. wczoraj zrobiłam pomiary Buff... wys.19/20 i długa tak samo :roll: Rośnie dzieciak :loveu: Wyprowadziłam się na ten tydzien z psiakami do mamy bo u mnie zimno troche :oops: Śnieg mi się nawet z butów nie topi na korytarzu :cool1: No .. to miłego dzionka :loveu: Quote
Pegaza Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Be jak zimno to przygrzej w piecu bardzij:evil_lol: a Luka gdzie zostawilas?:evil_lol: jaki aparat nic nie wiem...? Quote
nane Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Pegaza']Be jak zimno to przygrzej w piecu bardzij:evil_lol: a Luka gdzie zostawilas?:evil_lol: jaki aparat nic nie wiem...?[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]żeby przygrzać w piecu to pierw trzeba go mieć :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
slawi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='tigrunia'] :multi: Dziś będę fotki robić bo wczoraj się obsługi uczyłam :cool3: No to czekamy na te foteczki :lol: Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Pegaza']Be jak zimno to przygrzej w piecu bardzij:evil_lol: a Luka gdzie zostawilas?:evil_lol: jaki aparat nic nie wiem...?[/quote] Gdyby to takie łatwe było :p Łuk ma nocki :diabloti: Rano do mamusi jedzie się wyspać :evil_lol: Aparat kupiłam taki jakiś zwykły na allegro Benq za 300 zł :razz: Ważne, że zdjecia robi :razz: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]żeby przygrzać w piecu to pierw trzeba go mieć :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Wery fany :cool1: [quote name='slawi'] No to czekamy na te foteczki :lol:[/quote] Teraz śpią.. nie ma co fotografować :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To Ty wcale tej chałupy nie grzejesz??? :p U nas teraz -18! Normalnie aż szczypało pod nosem jak wylazłam na chwilę z Fidlakiem :cool1: Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Kasia']To Ty wcale tej chałupy nie grzejesz??? :p U nas teraz -18! Normalnie aż szczypało pod nosem jak wylazłam na chwilę z Fidlakiem :cool1:[/quote] Nie :grins: Grzeję tylko pokój w którym przebywam :razz: No i łazienkę of corse :roll: Nie jestem w stanie nagrzać tego domu przy takiej temperaturze :shake: Dziś rano jak do pracy wychodziłam było -16 . Jakąś godzine temu -13 .. lubię zime :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wczoraj na chwile weszlam do domu rybki nakarmić a tam temperatura w pokoj 1 stopien! :roll: U Dawida mamy piec taki wypasiony i teraz jest 25 stopni :) :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska! A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake: Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!! Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Kasia']Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska! A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake: Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!![/quote] centralne jest swietne, ja jak ide sie wykapac to pol godziny wczesniej grzejnik włączam :roll: a najgorzej gdy lece siusiu w nocy... tragedia! [COLOR=PaleTurquoise]a teraz czesto siusiu latam :evil_lol:[/COLOR] Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='Kasia']No, parcie na pęcherza czuć :p[/quote] oj czuć :evil_lol: Quote
Recommended Posts