Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aga76']Żeś do piwnicy zawędrowała :???:[/quote]
Nie znalazłam :-( Zapomniałam, że mam nowego kompa w pracy i stary dysk z wszystkimi danymi gdzieś sobie indziej jest odłączony :-(

Posted

[quote name='tigrunia']Zaraz coś wynajde :diabloti:

Tak sobie .. Łuki o 1 poszedł spać :cool1: Neta mi o 1 też odłączyli :cool1: Przed 24 trochu potańcowałam sama ze sobą :cool1: ojj sorki .. z serduszkami ale niezbyt były zadowolone :p Najbardziej mnie cieszył likier kokosowy :loveu:[/quote]
U czyli na spokojnie-ja mniej wiecej tak samo,ale towarzystwo troche dłużej wytrzymało na nogach:cool3: Też tańcowałam z psinami.Ale pamiętam w tamtego Sylwka to szaleliście w jakims pubie czy coś:cool3:

Posted

[quote name='Jofka']U czyli na spokojnie-ja mniej wiecej tak samo,ale towarzystwo troche dłużej wytrzymało na nogach:cool3: Też tańcowałam z psinami.Ale pamiętam w tamtego Sylwka to szaleliście w jakims pubie czy coś:cool3:[/quote]
Jo.. w zeszłym roku było super.. bylismy w klubie takim wiekszym ..ok 160 osób chyba było :roll: No impreza na maxa udana .. ale w tym roku niestety nasze towarzystwo się wyprowadziło jakoś przed świetami do Niemiec :-( no i nie było z kim iść bo reszta to albo dzieciata albo domówki jakieś mocno nakrapiane :cool1:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Moje towarzystwo w sylwestra też szybko poszło spać i byłam niepocieszona do tego przez dwie godzny siedziałam na zimnie z Maxiem o 4 dopiero sie uspokoił i pozwolił mi isc spać:p[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy] Uściskaj od Nas male Serduszka:loveu::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='tigrunia']Zaraz coś wynajde :diabloti:

Tak sobie .. Łuki o 1 poszedł spać :cool1: Neta mi o 1 też odłączyli :cool1: Przed 24 trochu potańcowałam sama ze sobą :cool1: ojj sorki .. z serduszkami ale niezbyt były zadowolone :p Najbardziej mnie cieszył likier kokosowy :loveu:[/quote]

Hehehe widzę że miałaś Sylwka takiego jak ja :) Tylko moje futra były wniebowzięte jak z nimi tańczyłam :) Tylko Gabi jak kot musiała przez okno wyglądać i podziwiać fajerwerki

Posted

Upsss.. faktycznie dawno mnie tu nie było :oops:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cze Beatko:lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Moje towarzystwo w sylwestra też szybko poszło spać i byłam niepocieszona do tego przez dwie godzny siedziałam na zimnie z Maxiem o 4 dopiero sie uspokoił i pozwolił mi isc spać:p[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy] Uściskaj od Nas male Serduszka:loveu::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cze Kasiasta :multi:
Serduszka uściskane :loveu:
[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be :multi:

Kiedy będą nowe zdjęcia dziewczynek? Szczeniaczki tak szybko rosną :-([/quote]
Cze Sara :multi:
Miały być dziś ale nie wypaliło :oops: Zobaczymy czy mi serce zmięknie i zlituję się jutro nad panem kurierem :diabloti:
[quote name='dzasta']Hehehe widzę że miałaś Sylwka takiego jak ja :) Tylko moje futra były wniebowzięte jak z nimi tańczyłam :) Tylko Gabi jak kot musiała przez okno wyglądać i podziwiać fajerwerki[/quote]
O prosze .. taneczne psiaki masz :loveu: Fajnie :multi:
[quote name='Kasia']Beatrycze nie znikaj nam tak bo niedługo znikniesz jak Madźka gamoniowa i będziesz tu zaglądać raz na tydzień...:p[/quote]
Właśnie .. ta Madzka odżyła, czy nie ? Zaraz lece zobaczyć :evil_lol:
[quote name='Jofka']O! Beatka zmieniła avatara:multi::multi: nice nice!![/quote]
:loveu::loveu: Pikny, no nie ? :cool3:
[quote name='ladyyork']tigrunia, a gdzie zdjęcia Jessi i Buffy ,marnie się ten rok zaczoł dawać mi tu natychmiast bo trza pooglądać dziewczyny:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ni mo :oops:
[quote name='Pegaza']Cze smutno tu jakos....:roll:[/quote]
Cze D-E .. zaraz rozruszamy towarzystwo :laola: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]I jak tam będą dziś foki?? Co z tym aparatem?? Pan kurier przeżył??;)[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Hej Kasiu :loveu:
[COLOR=PaleTurquoise](coś mi spacja nie styka w nowej klawiaturze :cool1:)[/COLOR]
[COLOR=Black]Pan kurier zadzwonił wczoraj ok 7:40. Powiedziałam mu grzecznie, że w domu będę ok 14 i czekałam na jego reakcję :evil_lol: Chwilę sie zastanowił i zapyta[/COLOR]ł gdzie może ewentualnie podrzucić .. także przywiózł mi do pracy ale widziałam go tylko przez okno. Sprzedawczyni na sklepie odebrała ;) Także aparat już mam :multi: Dziś będę fotki robić bo wczoraj się obsługi uczyłam :cool3:

Przy okazji.. wczoraj zrobiłam pomiary Buff... wys.19/20 i długa tak samo :roll: Rośnie dzieciak :loveu:
Wyprowadziłam się na ten tydzien z psiakami do mamy bo u mnie zimno troche :oops: Śnieg mi się nawet z butów nie topi na korytarzu :cool1:

No .. to miłego dzionka :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Be jak zimno to przygrzej w piecu bardzij:evil_lol:
a Luka gdzie zostawilas?:evil_lol:
jaki aparat nic nie wiem...?[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]żeby przygrzać w piecu to pierw trzeba go mieć :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Pegaza']Be jak zimno to przygrzej w piecu bardzij:evil_lol:
a Luka gdzie zostawilas?:evil_lol:
jaki aparat nic nie wiem...?[/quote]
Gdyby to takie łatwe było :p
Łuk ma nocki :diabloti: Rano do mamusi jedzie się wyspać :evil_lol:
Aparat kupiłam taki jakiś zwykły na allegro Benq za 300 zł :razz: Ważne, że zdjecia robi :razz:
[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]żeby przygrzać w piecu to pierw trzeba go mieć :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Wery fany :cool1:
[quote name='slawi']
No to czekamy na te foteczki :lol:[/quote]
Teraz śpią.. nie ma co fotografować :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']To Ty wcale tej chałupy nie grzejesz??? :p

U nas teraz -18! Normalnie aż szczypało pod nosem jak wylazłam na chwilę z Fidlakiem :cool1:[/quote]
Nie :grins: Grzeję tylko pokój w którym przebywam :razz: No i łazienkę of corse :roll: Nie jestem w stanie nagrzać tego domu przy takiej temperaturze :shake:

Dziś rano jak do pracy wychodziłam było -16 . Jakąś godzine temu -13 .. lubię zime :cool1:

Posted

Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska!
A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake:

Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!!

Posted

[quote name='Kasia']Ja tak miałam na poprzednim mieszkaniu - jako ogrzewanie mieliśmy kominek, który fajnie nagrzewał pokój w którym był a reszta mieszkania to pizgawica nieziemska!
A łazienka - tragedia! Na siłę szłam sie myć :shake:

Teraz mamy centralne i jest super :loveu: Cała chałupa ciepła!!![/quote]

centralne jest swietne, ja jak ide sie wykapac to pol godziny wczesniej grzejnik włączam :roll: a najgorzej gdy lece siusiu w nocy... tragedia! [COLOR=PaleTurquoise]a teraz czesto siusiu latam :evil_lol:[/COLOR]