ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::roflt: Tylko gwoli scislosci M teraz Buff wyglada tak :p http://images28.fotosik.pl/312/cc31361cae4903b8.jpg Ma takie skarpetki jak moje wygląda códownie:loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 taa cUdowna jest :loveu: uu widze roznice chyba nie ten proszek :evil_lol: Ty a ona chce w tych kapciochach byc?:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):Wiecie co ale fajnie jest jihahah te posty tak skacza ze normalnie mlyn taki :lol:Asia ja cie juz nie widzialam...tu gorzej jak wesolym miasteczku :lol: Jakby to później ktoś czytał to nie wiadomo o co chodzi:evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wiecie co ale fajnie jest jihahah te posty tak skacza ze normalnie mlyn taki :lol:Asia ja cie juz nie widzialam...tu gorzej jak wesolym miasteczku :lol: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):taa cUdowna jest :loveu: uu widze roznice chyba nie ten proszek :evil_lol: Ty a ona chce w tych kapciochach byc?:evil_lol: :loveu: Co za proszek? :hmmmm: Co Ty .. zaraz sobie sciagnela :evil_lol: Normalnie zakladam jej dwie na tyly. Te byly pierwszy raz zalozone tak na probe :razz: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Cofnelam sie 3 strony wstecz i jestem zszokowana skad te posty sie tam nazbieraly :crazyeye: A to jakis wlochacz do gory nogami :cool1: I buty Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::loveu: Co za proszek? :hmmmm: Co Ty .. zaraz sobie sciagnela :evil_lol: Normalnie zakladam jej dwie na tyly. Te byly pierwszy raz zalozone tak na probe :razz: zaden inaczej szampon:evil_lol: tak jak w reklamach proszku... wiesz nie widzisz roznicy po co przeplacac.. czy jakos tak.. bo na tamtej fotce taka wiesz wyczesana a tu juz taka nieporzadnicka noo jak by ktos tera wlazl to chcialabym widziec jego mine:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://images28.fotosik.pl/312/cc31361cae4903b8.jpg :roflt::roflt::roflt: Małpy jede, o pizzach nadawały i mi smaku narobiły :roll: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):zaden inaczej szampon:evil_lol: tak jak w reklamach proszku... wiesz nie widzisz roznicy po co przeplacac.. czy jakos tak.. bo na tamtej fotce taka wiesz wyczesana a tu juz taka nieporzadnicka noo jak by ktos tera wlazl to chcialabym widziec jego mine:evil_lol: Bo tu naoliwiona :razz: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jee Madzia przylazla i sie pochytala heheh aa nie wiedzialam ze naoliwiona.. Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No dobra buty pokazałaś, ale i tak masz machać do kamery :cool1: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Buffy śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe jaka będzie jak trochę dłuższe włoski będzie miała:roll: A kozaczki fajne:loveu: I wysokie... Pewnie do kolana sięgają nie???:cool3: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::loveu: Co Ty .. zaraz sobie sciagnela :evil_lol: Normalnie zakladam jej dwie na tyly. Te byly pierwszy raz zalozone tak na probe :razz: Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzająte skarpetki Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 madziasto4 napisał(a):http://images28.fotosik.pl/312/cc31361cae4903b8.jpg :roflt::roflt::roflt: Małpy jede, o pizzach nadawały i mi smaku narobiły :roll: :evil_lol: Pizza byla przecie serwowana :evil_lol: Pegaza napisał(a):Jee Madzia przylazla i sie pochytala heheh aa nie wiedzialam ze naoliwiona.. Przylazla i polazla :cool1: Ano smaruje ja codziennie :razz: Aga76 napisał(a):No dobra buty pokazałaś, ale i tak masz machać do kamery :cool1: Spoko loko :evil_lol: ***Paulina*** napisał(a):Buffy śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe jaka będzie jak trochę dłuższe włoski będzie miała:roll: A kozaczki fajne:loveu: I wysokie... Pewnie do kolana sięgają nie???:cool3: Bedzie taka sama ino z dluzszymi wlosami :evil_lol: No i wieksza troche :loveu: ladyyork napisał(a):Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzają te skarpetki No Buffy niezbyt lubi ale to jeszcze dzieciak :loveu: :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Bedzie taka sama ino z dluzszymi wlosami :evil_lol: No i wieksza troche :loveu: No i pewnie jeszcze piękniejsza niż jest:loveu: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a)::evil_lol: No Buffy niezbyt lubi ale to jeszcze dzieciak :loveu: :evil_lol: Masz racje musi dojrzeć do tego,narazie to zabawka dla niej;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No i pewnie jeszcze piękniejsza niż jest:loveu: :loveu: ladyyork napisał(a):Masz racje musi dojrzeć do tego,narazie to zabawka dla niej;) Bardzo sprawnie jej poszlo rozebranie sie :diabloti: Quote
Kasia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu: chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu? Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz: cze Beatrycze :loveu: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cześć Be :loveu: pozdrawiamy skarpetki :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Kasia napisał(a):fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu: chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu? Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz: cze Beatrycze :loveu: Cze Kaś :multi: Nie zakładam jej póki co. Miała założone raz, wyspała się w nich i zaraz ściągneła :evil_lol: Aga76 napisał(a):Cześć Be :loveu: pozdrawiamy skarpetki :evil_lol: Hej Aguś :loveu: Skarpetki również pozdrawiają :loveu: Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 tigrunia napisał(a): Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol: :roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi Quote
tigrunia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Aga76 napisał(a)::roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi :evil_lol: U mnie już obie wyszorowane.. Jess jeszcze czeka płukanko i suszenie :razz: Paulinko dziękuję za banerek :loveu: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Noo właśnie, jakaś ty piękna róziowa :loveu: do kompletu Quote
Recommended Posts