Mała Rita Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac:evil_lol: bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala:evil_lol: a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;) Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll: Poka buty, poka!!! U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy: Quote
Pegaza Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 yhm Asia szybka jestes noo:lol: a wlasciwie ona tam jedzie malyszowac? czy cio? Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mała Rita napisał(a):Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3: :evil_lol: Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a):Może być ławeczka, ewentulanie wdrap się na latarnię albo Łuki niech cię podrzuca :cool1: Ooo.. super będzie widok jak mnie podrzucać będzie tylko żeby Ci sie obraz nie rozmazał :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Kurcze ale masz Fajnie :multi: Zabierz ciężarną ze soba zabierz :evil_lol: O nie :mdleje: Pegaza napisał(a):Cze Be i reszta:p nie bierz ciezarna :evil_lol: ;) bo z nia to same klopoty musisz na nia uwazac coby kajs nie upadla i ciagle wc zaliczac bys nic z tego nie miala no chyba ze Panie kloszardowe bys poznala a i humory ciezarna ma zmienne:evil_lol: Asia tylko sie nie denerwuj ;) No toś jej dowaliła :evil_lol: Mała Rita napisał(a):Daria to żeś mi powiedziała :evil_lol: A ja już spakowana czekam :cool3: Nie narzekaj .. nie masz aż tak daleko :evil_lol: Ja mam prawie jeszcze raz tyle :placz: Kasia napisał(a):Beatrycze gdzie to jedziesz bo nie doczytałam chyba kiedyś jak o tym, pisałaś...? :roll: Poka buty, poka!!! U nas dziś -5 :multi: Idzie odwilż, będzie błoto, będzie mokro, będą usyfione podłogi w domu i mokre nogawki spodni :angryy: No wiesz Ty co ? :crazyeye: Toć co chwile gadam a tyś przespała czy co ? :mdleje:Jade do Zakopanego na cały błogi tydzień :loveu: Mam fotki ino mnie wczoraj do komputera siostra nie wpuściła :cool1: Siedzi całymi dniami i artykuły jakieś pisze, recenzje :angryy: Pegaza napisał(a): a wlasciwie ona tam jedzie malyszowac? czy cio? Nart to ja nie lubie :shake: Mam lek wysokości i takie tam inne różne :evil_lol: Aga76 napisał(a)::evil_lol: Be to pewnie teraz wymachy ćwiczy :cool1: Na Łukim ćwicze :diabloti: Bry w piątek :loveu::multi: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cześć tigrunia, Jessi i Buffy:bye: Fajnie masz że jedziesz sobie na cały tydzień w góry...:loveu: Mam nadzieję że skoro masz już sprawny aparat to porobisz dużo fotek:loveu: No i buty pokazuj:p Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć tigrunia, Jessi i Buffy:bye: Fajnie masz że jedziesz sobie na cały tydzień w góry...:loveu: Mam nadzieję że skoro masz już sprawny aparat to porobisz dużo fotek:loveu: No i buty pokazuj:p Witamy :loveu: Też się ciesze :loveu: :evil_lol: Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p Może mi się uda popołudniu :razz: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Witamy :loveu: Też się ciesze :loveu: :evil_lol: Aparat nie jest sprawny ..kupiłam nowy :p Może mi się uda popołudniu :razz: Nowy? To jeszcze lepiej:multi: Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll: No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Nowy? To jeszcze lepiej:multi: Mam nadzieję że nie popsuje się w najbliższym czasie:roll: No i rozumiem że fotki Jessi i Buffy też będą:eviltong: Ja też mam taką nadzieję :cool1: Fotki Buffy są w nowych skarpetkach :loveu: Jessi nie robiłam bo potargana była wczoraj a jak ją uczesałam to już baterie były ebe :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ja też mam taką nadzieję :cool1: Fotki Buffy są w nowych skarpetkach :loveu: Jessi nie robiłam bo potargana była wczoraj a jak ją uczesałam to już baterie były ebe :evil_lol: :shake: No dobra... Jak na razie Buffy wystarczy ale po południu lub wieczorem zrób parę fotek Jessi też... Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dobry piątkowe :loveu: już już weekendowe... Quote
Mała Rita Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dobry Weekendowo :loveu: Fajnie masz z tymi górami :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Znaczy jedziesz leniuchowac oscypkow posmakowac gorskiego powietrza wniuchac:loveu: grzanca solidnego pic, jakiegos cepra poznac:evil_lol: itp itd a maluchy to gdzie u mamy? Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):Znaczy jedziesz leniuchowac oscypkow posmakowac gorskiego powietrza wniuchac:loveu: grzanca solidnego pic, jakiegos cepra poznac:evil_lol: itp itd a maluchy to gdzie u mamy? Słodkie, błogie lenistwo :loveu: Najbardziej to mi oscypek i grzaniec pasują :loveu: :evil_lol: Dzieci u babci zostają :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 heh grzanca to i ja mam w domu.. to sie masz fajnie trochu odpoczniesz... czujecie.....:eviltong:.picce mi robia w piccerii bedzie uczta:eating: Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 aleś mi D-E narobiła smaka tą pizzą :loveu: chyba se tez zamówię.... fajnie masz Betarycze, pozazdrościć tylko :loveu: taki wypad w góry to super sprawa!!! Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 zamow se zamow :eviltong:ja powinnam jedzenie ograniczac a tu znow pokusa eh Quote
Kasia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tylko nie wiem na jaką mam smaka? :roll: gardło mnie boli i jakoś tak smaku mi brak.... Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja wczoraj na pizzy bylam :loveu: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja mam z szynka salami pieczarki cebula ser oregano i nie wiem czy tez pomidor zapomnialam.. nazywa sie Dobra:p Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pegaza napisał(a):ja mam z szynka salami pieczarki cebula ser oregano i nie wiem czy tez pomidor zapomnialam.. nazywa sie Dobra:p Dobra Dobra :evil_lol: Be, a jaką pizzę konsumowałaś? Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Aga76 napisał(a): Be, a jaką pizzę konsumowałaś? Ja od lat jestem fanka capricciosy :loveu: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tigrunia napisał(a):Ja od lat jestem fanka capricciosy :loveu: Też lubię :p Quote
Recommended Posts