tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 No i w dół z Butorowego .. nie było to fajne :p Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Wiesz a kto lubi..ja w czapce wygladam okropnie nie mowiac o tym ze wlos sie tlusci i jak sciagniesz czape to wiadomo jak sie wyglada ale bez czapy nie wyjde bo mi zimno.. fajne widoczki i slonko swiecilo:loveu: Quote
AmiX Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ooo kurcze ale widoki....aż mi się zachciało jechać w góry:loveu: Quote
slawi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 I my przyłączamy się do życzeń dla BUFFY Wszystkiego najlepszego !!! A góry przepiękne... Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Wiesz a kto lubi..ja w czapce wygladam okropnie nie mowiac o tym ze wlos sie tlusci i jak sciagniesz czape to wiadomo jak sie wyglada ale bez czapy nie wyjde bo mi zimno.. fajne widoczki i slonko swiecilo:loveu: Ja tam wole jak mi zimno niż mam wyglądać jak czubek :p No to słonko najlepszy efekt dawało :loveu: AmiX napisał(a):ooo kurcze ale widoki....aż mi się zachciało jechać w góry:loveu: No to dawaj.. przy okazji sprawy ślubne pozałatwiasz :razz: slawi napisał(a): I my przyłączamy się do życzeń dla BUFFY Wszystkiego najlepszego !!! A góry przepiękne... Dziękujemy bardzo :loveu: Aga76 napisał(a):Piękne zimowe widoki, relaksujące :loveu: Ide na sześcioraczki - ogląda kto? Na travel&living codziennie o 20:30 leci Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):Ja tam wole jak mi zimno niż mam wyglądać jak czubek :p Ide na sześcioraczki - ogląda kto? Na travel&living codziennie o 20:30 leci ja czasem wolę jednak czubka hihihi A co to jest? Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a): ja czasem wolę jednak czubka hihihi A co to jest? A to jest o takim małżeństwie co to najpierw im się bliźniaczki urodziły , potem im się jeszcze dzidzi zachciało i sześcioraczki wyszły :crazyeye: :loveu: Bardzo lubie ten program.. fajnie zrobiony i w ogóle rodzina taka fajna i dużaaa :loveu: Ide.. do jutra :hand: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):A na mtv leci czesiu:lol: Lubię jak Czesio mówi: bye bye maszkaro :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):heh ich teksty sa fajne :lol: Niestety wciąż nie mogę zapamiętać wszystkich, które chcę :roll: skleroza postępuje... Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):A wiesz ze mam to samo:evil_lol: chce zablysnac tekstem a tu klapa:evil_lol: :roll: klapy dość często przeżywam... zaczynam tekst i nie pamiętam jak go skończyć :oops: katastrofa Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a):Niestety wciąż nie mogę zapamiętać wszystkich, które chcę :roll: skleroza postępuje... A wiesz ze mam to samo:evil_lol: chce zablysnac tekstem a tu klapa:evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a)::roll: klapy dość często przeżywam... zaczynam tekst i nie pamiętam jak go skończyć :oops: katastrofa yhm nie wierze:p widze co piszesz..:evil_lol: Quote
AmiX Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):No to dawaj.. przy okazji sprawy ślubne pozałatwiasz :razz: Kurcze nie mam kiedy....teraz ostatnia sesja a potem szczeniaki....kurcze a to juz nie może czekać;) Jak ja zajadę do Szklarskiej to juz śniegu nie będzie:evil_lol: raczej wiosna.....:evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Heh pierwszy raz zle zrozumialam ten tekst z slubem co Be pisala heh ja myslalam ze to do Agi bylo...:evil_lol: a czemu do niej nie wiem chyba mi sie galeryjki pomieszaly :roll: cze Be:p Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Heh pierwszy raz zle zrozumialam ten tekst z slubem co Be pisala heh ja myslalam ze to do Agi bylo...:evil_lol: a czemu do niej nie wiem chyba mi sie galeryjki pomieszaly :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi Dario czy to na pewno była herbatka? Cze Be :p Quote
tigrunia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Dobry :loveu: Wyspałam się dzisiaj :loveu: Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi Dario czy to na pewno była herbatka? Cze Be :p taa tylko herbatka :lol:nie spozywam wyskokowych:roll: kurde a mnie cosik dziąsla bola:mad: zęby sama nie wiem:roll: katar mam :mad:gardlo przestalo jakby bolec.. Quote
Pegaza Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nie wiem Aga mialam ibuprom zatoki to mi m-a cale zezarl:mad: dobra ide wziasc rozgrzewajacy prysznic a potem lece po ten szamponik.. Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 tigrunia napisał(a):Dobry :loveu: Wyspałam się dzisiaj :loveu: Szczęściara :cool1: Dario, może to zatoki? Quote
Aga76 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pegaza napisał(a):Nie wiem Aga mialam ibuprom zatoki to mi m-a cale zezarl:mad: dobra ide wziasc rozgrzewajacy prysznic a potem lece po ten szamponik.. Myślał, że to tik-taki czy co? :evil_lol: Jak było? Rozgrzałaś się? Może jednak znów herbatka? Co śpiewałaś? Quote
Recommended Posts