Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']
kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz:

Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo..[/quote]

Źle w lustro spojrzałaś, weź rzuć okiem jeszcze raz :lol:

O biedna mała :glaszcze: może coś skonsumowała potajemnie?

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh
na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow..

kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz:

Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo..[/quote]

ło jejku :( ale co wet stwierdzil, może coś jej zaszkodziło :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']ma rację :megagrin:

:cunao:[/quote]
:evil_lol: Cóż za skromność :loveu:
[quote name='Pegaza']Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh
na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow..

Pytałam bo myślałam, że to może jakaś mała mieścinka w której górki nie mają prawa występować :evil_lol: U nas są świetne górki :loveu: Znam 3 górki z których jest przepiękny widok na Bydgoszcz a wieczorem to jest cud :loveu:
W Chełmnie nawet fajną górkę na której cmentarz umieścili.. chyba nie muszę mówić jak piękny jest widok w święto zmarłych :loveu:

Co za futro?? :crazyeye: Chyba nie prawdziwe ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Pegaza']Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko...

wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad:
[/quote]

goopie chłopy !

Oby Livce szybko przeszło. Mała wracaj do zdrowia :loveu:

Kożuchy z Radomia som fajne :p

Posted

Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko...

wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad:
no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki..

Posted

[quote name='Pegaza']Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko...

no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki..[/quote]

a mówiłam brac kozuchy od Kamila to nie chciały, on ma sliczne futerka :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']kurcze nie mam tak na szybko, ale dzis zrobię fote swojego kozuszka to wstawię :)[/quote]

chętnie rzucę okiem [COLOR=lightblue](drugie oko zostawie sobie,hihihi)[/COLOR]

Posted

[quote name='Mała Rita']widziałam, ale tylko trochę ją widac, ale bardzo fajna, kupuje :loveu:[/quote]
Nie pamietam w sumie co tam za zdjęcie jest ale na pewno jakieś z Jess :evil_lol:
Mogę Ci podesłać wieczorkiem więcej jak chcesz .. gdzieś powinnam mieć na dysku.

Kolacyjka dziś u mamitki :loveu: Imieninowa :loveu: (Basia)

Posted

[quote name='tigrunia']Nie pamietam w sumie co tam za zdjęcie jest ale na pewno jakieś z Jess :evil_lol:
Mogę Ci podesłać wieczorkiem więcej jak chcesz .. gdzieś powinnam mieć na dysku.

Kolacyjka dziś u mamitki :loveu: Imieninowa :loveu: (Basia)[/quote]

podeślij podeślij :)

Złoż swojej Basieńce zyczenia ode mnie i Fidka :loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']podeślij podeślij :)

Złoż swojej Basieńce zyczenia ode mnie i Fidka :loveu:[/quote]
Ok.. jak dotrę do domku to prześlę ;)

Moja mamcia nie odwiedza DGM ale spoko .. przekażę :evil_lol:

Posted

cze i czołem :p

my dzis też na imprezę sie wybieramy, siostra robi osiemnastę i zaprosiła również 2 starsze pary też czyli nas i kuzynkę z mężem :cool1:
z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;)

Posted

[quote name='Kasia']cze i czołem :p

my dzis też na imprezę sie wybieramy, siostra robi osiemnastę i zaprosiła również 2 starsze pary też czyli nas i kuzynkę z mężem :cool1:
z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;)[/quote]
Eeee... na pewno fajnie bedzie :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Kasia']cze i czołem :p

z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;)[/quote]

Oj kasik, tylko uważaj na %, nie przesadź jak ja ostatnio :evil_lol:

Posted

[quote name='Mała Rita']
Oj kasik, tylko uważaj na %, nie przesadź jak ja ostatnio :evil_lol:
[/QUOTE]

oj, ja na wódę nawet nie spojrzę...tylko piwo! :roll:
no ale jeśli nie będzie mnie do niedzieli wieczora na dogo to znaczy, że zaś przesadziłam i umieram :evil_lol: