Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza'] kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo..[/quote] Źle w lustro spojrzałaś, weź rzuć okiem jeszcze raz :lol: O biedna mała :glaszcze: może coś skonsumowała potajemnie? Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow.. kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo..[/quote] ło jejku :( ale co wet stwierdzil, może coś jej zaszkodziło :cool1: Quote
tigrunia Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Aga76']ma rację :megagrin: :cunao:[/quote] :evil_lol: Cóż za skromność :loveu: [quote name='Pegaza']Cze w sumie nie wiem czemu Cie to interesuje ale moge napisac heh na koniec roku 2007 bylo 144 584 mieszkancow:p mi chodzilo raczej o wasze tereny nierowne hehe a nie o ilosc mieszkancow.. kupilam sobie futerko i chyba nie jestem zadowolona eh jakos mnie pogrubia noo:placz: Livka mi dzis w nocy narobila w lozku:roll: i przed chwila bylam z nia u weta bo biegunka nie przeszla..zobaczymy czy zastrzyk pomoze ...nawet nie wiem co jej zaszkodzilo..[/quote] Pytałam bo myślałam, że to może jakaś mała mieścinka w której górki nie mają prawa występować :evil_lol: U nas są świetne górki :loveu: Znam 3 górki z których jest przepiękny widok na Bydgoszcz a wieczorem to jest cud :loveu: W Chełmnie nawet fajną górkę na której cmentarz umieścili.. chyba nie muszę mówić jak piękny jest widok w święto zmarłych :loveu: Co za futro?? :crazyeye: Chyba nie prawdziwe ? :crazyeye: Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Cóż za skromność :loveu: [/quote] :grins: odziedziczona po przodkach Quote
Aga76 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: [/quote] goopie chłopy ! Oby Livce szybko przeszło. Mała wracaj do zdrowia :loveu: Kożuchy z Radomia som fajne :p Quote
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki.. Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']Aga ogladalam noo kilka razy noo ktos inny przedemna mierzyl te futerko i mi sie na tej osobie podobalo ja mierze hm nie bylam pewna ale wzielam no a w domu jakos tak eh nie wiem jeszcze dobil mnie tekst m-a :biale:crazyeye: bedzie sie brudzic no i pogrubia:placz: faceci zamiast pochwalic to dobija tylko... wlasnie mysle ze chyba cos chapnela po kryjomu pod balkonem..bo przeciez u nas wysypisko jest..:mad: no ogolnie wyglada dobrze ale ja wole "chuchac na zimne" bo teraz dobrze a potem sie moze pogorszyc w razie czego mam jeszcze tablety od wetki..[/quote] a mówiłam brac kozuchy od Kamila to nie chciały, on ma sliczne futerka :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Sztuczne no przeciez:p a pokazywala nie pokazywala noo:roll: Quote
Mała Rita Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Pegaza']Sztuczne no przeciez:p a pokazywala nie pokazywala noo:roll:[/quote] no rzeczywiście, chyba nie pokazywałam ich :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita']no rzeczywiście, chyba nie pokazywałam ich :evil_lol:[/quote] Pokaż, pokaż :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Aga76']Pokaż, pokaż :cool1:[/quote] kurcze nie mam tak na szybko, ale dzis zrobię fote swojego kozuszka to wstawię :) Quote
Aga76 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita']kurcze nie mam tak na szybko, ale dzis zrobię fote swojego kozuszka to wstawię :)[/quote] chętnie rzucę okiem [COLOR=lightblue](drugie oko zostawie sobie,hihihi)[/COLOR] Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='tigrunia']Dzień dobry :loveu:[/quote] cze Be :loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita']cze Be :loveu:[/quote] I jak Aśka, widziałaś tą koszule na mnie ? :p Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='tigrunia']I jak Aśka, widziałaś tą koszule na mnie ? :p[/quote] widziałam, ale tylko trochę ją widac, ale bardzo fajna, kupuje :loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita']widziałam, ale tylko trochę ją widac, ale bardzo fajna, kupuje :loveu:[/quote] Nie pamietam w sumie co tam za zdjęcie jest ale na pewno jakieś z Jess :evil_lol: Mogę Ci podesłać wieczorkiem więcej jak chcesz .. gdzieś powinnam mieć na dysku. Kolacyjka dziś u mamitki :loveu: Imieninowa :loveu: (Basia) Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='tigrunia']Nie pamietam w sumie co tam za zdjęcie jest ale na pewno jakieś z Jess :evil_lol: Mogę Ci podesłać wieczorkiem więcej jak chcesz .. gdzieś powinnam mieć na dysku. Kolacyjka dziś u mamitki :loveu: Imieninowa :loveu: (Basia)[/quote] podeślij podeślij :) Złoż swojej Basieńce zyczenia ode mnie i Fidka :loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita']podeślij podeślij :) Złoż swojej Basieńce zyczenia ode mnie i Fidka :loveu:[/quote] Ok.. jak dotrę do domku to prześlę ;) Moja mamcia nie odwiedza DGM ale spoko .. przekażę :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 cze i czołem :p my dzis też na imprezę sie wybieramy, siostra robi osiemnastę i zaprosiła również 2 starsze pary też czyli nas i kuzynkę z mężem :cool1: z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;) Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Kasia']cze i czołem :p my dzis też na imprezę sie wybieramy, siostra robi osiemnastę i zaprosiła również 2 starsze pary też czyli nas i kuzynkę z mężem :cool1: z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;)[/quote] Eeee... na pewno fajnie bedzie :loveu: :multi: Quote
Mała Rita Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Kasia']cze i czołem :p my dzis też na imprezę sie wybieramy, siostra robi osiemnastę i zaprosiła również 2 starsze pary też czyli nas i kuzynkę z mężem :cool1: z taką młodzieżą to juz dawno sie nie bawiłam, mam nadzieję że będzie fajnie ;)[/quote] Oj kasik, tylko uważaj na %, nie przesadź jak ja ostatnio :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Mała Rita'] Oj kasik, tylko uważaj na %, nie przesadź jak ja ostatnio :evil_lol: [/QUOTE] oj, ja na wódę nawet nie spojrzę...tylko piwo! :roll: no ale jeśli nie będzie mnie do niedzieli wieczora na dogo to znaczy, że zaś przesadziłam i umieram :evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Be tytuł galerii zmieniony a co z banerem :cool3: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Aurunia']Be tytuł galerii zmieniony a co z banerem :cool3:[/quote] Nie umiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts