Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']z rozlewem krwi czy bez? :p[/quote]
Nie no aż tak źle nie jest :diabloti: Mała skacze na Jess, uwiesza się, gryzie, szczypie a Jess.. oddaje jej :diabloti:
[quote name='Pegaza']Ty ja widze na yorklandzie 28 ale do marca jeszcze daleko wiec sie dopytam jak co..:p[/quote]
Pewnie patrzysz na rok 2008 :p

Posted

[quote name='tigrunia']Coś Ty .. wszystko w brzucholu :loveu:[/quote]

To teraz czas na ubijanie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Amigo/skoczek.gif[/IMG] hihihi

Posted

[quote name='tigrunia']
Robicie coś na Andrzeja ? :cool1:
[/QUOTE]

no!
siedzimy na necie, oglądamy [I]Mam Talent[/I] i czekamy aż Asik pokaże nam kolejnego przystojnego kolegę, który dziś do Niej przyjdzie :loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']no wlasnie gadamy o tym u Fidlastej :loveu:[/quote]
No właśnie już was dorwałam :evil_lol:

Kurde jakiś wosk sie leje dziś, no nie ? A może Łukiego do kina wyciągne :hmmmm:

Posted

[quote name='Kasia']no!
siedzimy na necie, oglądamy [I]Mam Talent[/I] i czekamy aż Asik pokaże nam kolejnego przystojnego kolegę, który dziś do Niej przyjdzie :loveu:[/quote]

Kasik on tu na miejscu :)

Posted

Cześć!
Oj dziewczyny jak na prawdziwe damy przystało żrą się gorzej niż chłopaki Jagódki:eviltong:

Ja też chcę do kina! Otworzyli u nas multikino - trzeba chyba pójść.

Posted

[quote name='Magda']Cześć!
Oj dziewczyny jak na prawdziwe damy przystało żrą się gorzej niż chłopaki Jagódki:eviltong:

Ja też chcę do kina! Otworzyli u nas multikino - trzeba chyba pójść.[/quote]
Cze Władka :razz:

Ja mam Cinema i Multi do wyboru :loveu:

EDIT: Zapomniałam dodać, że w kinie nie byłam a na zakupach :loveu: kupiłam sobie super kiecke taką do pracy siwą i białą koszule taką fajną .. :p

Posted

[quote name='Magda']Cześć!

[/quote]

To jak przystało na damy muszą się strasznie żreć bo nawet moje chłopaki się nie żrą:evil_lol: