tigrunia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Kasia']Beatrycze jak tam dziewczyny? dogaduja się?[/quote] Gryzą się całymi dniami :loveu: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='tigrunia'] Gryzą się całymi dniami :loveu: [/QUOTE] z rozlewem krwi czy bez? :p Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Kasia']z rozlewem krwi czy bez? :p[/quote] Nie no aż tak źle nie jest :diabloti: Mała skacze na Jess, uwiesza się, gryzie, szczypie a Jess.. oddaje jej :diabloti: [quote name='Pegaza']Ty ja widze na yorklandzie 28 ale do marca jeszcze daleko wiec sie dopytam jak co..:p[/quote] Pewnie patrzysz na rok 2008 :p Quote
Pegaza Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ty ja widze na yorklandzie 28 ale do marca jeszcze daleko wiec sie dopytam jak co..:p Quote
Aurunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja tez nie wiem czy pojadę na wystawę :eviltong: pożyjemy zobaczymy, ale biorę to pod uwagę Zahi już w młodzieży by się pokazała :loveu: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Aga76']Jak jajecznica, zostało coś? :cool3:[/quote] Coś Ty .. wszystko w brzucholu :loveu: Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']Coś Ty .. wszystko w brzucholu :loveu:[/quote] To teraz czas na ubijanie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Amigo/skoczek.gif[/IMG] hihihi Quote
Aga76 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Pegaza']Cze wszystkim tu sie przywitam i mykam ...:p[/quote] Gdzie mykasz, ledwoś przyszła przecie! Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cze wszystkim tu sie przywitam i mykam ...:p Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Cze :loveu: Robicie coś na Andrzeja ? :cool1: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia'] Robicie coś na Andrzeja ? :cool1: [/QUOTE] no! siedzimy na necie, oglądamy [I]Mam Talent[/I] i czekamy aż Asik pokaże nam kolejnego przystojnego kolegę, który dziś do Niej przyjdzie :loveu: Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita'] Kasik on tu na miejscu :) [/QUOTE] czyli już jest? ale nie u mnie go pokazuj, wiesz o co chodzi :razz: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: Robicie coś na Andrzeja ? :cool1:[/quote] no wlasnie gadamy o tym u Fidlastej :loveu: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']no wlasnie gadamy o tym u Fidlastej :loveu:[/quote] No właśnie już was dorwałam :evil_lol: Kurde jakiś wosk sie leje dziś, no nie ? A może Łukiego do kina wyciągne :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Kasia']no! siedzimy na necie, oglądamy [I]Mam Talent[/I] i czekamy aż Asik pokaże nam kolejnego przystojnego kolegę, który dziś do Niej przyjdzie :loveu:[/quote] Kasik on tu na miejscu :) Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cześć! Oj dziewczyny jak na prawdziwe damy przystało żrą się gorzej niż chłopaki Jagódki:eviltong: Ja też chcę do kina! Otworzyli u nas multikino - trzeba chyba pójść. Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Magda']Cześć! Oj dziewczyny jak na prawdziwe damy przystało żrą się gorzej niż chłopaki Jagódki:eviltong: Ja też chcę do kina! Otworzyli u nas multikino - trzeba chyba pójść.[/quote] Cze Władka :razz: Ja mam Cinema i Multi do wyboru :loveu: EDIT: Zapomniałam dodać, że w kinie nie byłam a na zakupach :loveu: kupiłam sobie super kiecke taką do pracy siwą i białą koszule taką fajną .. :p Quote
Jagódka&Uzi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Magda']Cześć! Oj dziewczyny jak na prawdziwe damy przystało żrą się gorzej niż chłopaki Jagódki:eviltong: [/quote] To jak przystało na damy muszą się strasznie żreć bo nawet moje chłopaki się nie żrą:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kto chce zobaczyć małego potwora ?? :megagrin: Quote
Mała Rita Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='tigrunia']Kto chce zobaczyć małego potwora ?? :megagrin:[/quote] ja, ja !!!!!!! :multi: Quote
tigrunia Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Mała Rita']ja, ja !!!!!!! :multi:[/quote] Tylko Ty ?? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ja chce zobaczyc kolege Asiii:placz: no i potwora tez:lol: Quote
Recommended Posts