madziasto4 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='tigrunia']No i my i psiaki :loveu:[/QUOTE] Tylko ładnie pokaż ząbki sędziemu, 2B :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='madziasto4']Tylko ładnie pokaż ząbki sędziemu, 2B :loveu: :evil_lol:[/quote] Jak zawsze Madzka :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 walki psów są zabronione:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']walki psów są zabronione:eviltong:[/quote] Ale kto tu mówi o psach ? :diabloti::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cze Beatrycze Ósma :hand: fajna ta mała, taka pocieszna :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Pegaza']A mnie nie widzi:obrazic:[/QUOTE] Bydgoski ślepowron jeden nie? Quote
tigrunia Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Kasia']cze Beatrycze Ósma :hand: fajna ta mała, taka pocieszna :loveu:[/quote] Cze :multi: Wszystkie małe fajne są :loveu: [quote name='Pegaza']A mnie nie widzi:obrazic:[/quote] Widziałam ino za dużo nagadałaś, żeby Ci odpisywać :evil_lol: [quote name='madziasto4']Bydgoski ślepowron jeden nie?[/quote] :crazyeye: Madźka Ty nie przeginaj :x Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='madziasto4']Bydgoski ślepowron jeden nie?[/quote] No niby nie wyglądasz, ale wiadomo? Skoro Madzia tak mówi... :evil_lol: Cze Be :loveu: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To juz nic gadac nie byde phi:obrazic: dobrze Madzia dobrze Slepowron:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='tigrunia'] :crazyeye: Madźka Ty nie przeginaj :x[/QUOTE] Dobra, sorry- cofam "bydgoski". :evil_lol: Oj 2B :loveu: Quote
AmiX Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hej :) Beata jedziesz na wystawe do Nowej Rudy;) Kasia jedzie i ja może też :) kto jeszcze sie wybiera....może ty i Ada? Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Aga76']No niby nie wyglądasz, ale wiadomo? Skoro Madzia tak mówi... :evil_lol: Cze Be :loveu:[/quote] Spisek? :crazyeye: [quote name='Pegaza']To juz nic gadac nie byde phi:obrazic: dobrze Madzia dobrze Slepowron:evil_lol:[/quote] Spisek? :crazyeye: [quote name='madziasto4']Dobra, sorry- cofam "bydgoski". :evil_lol: Oj 2B :loveu:[/quote] :mad: [quote name='AmiX']Hej :) Beata jedziesz na wystawe do Nowej Rudy;) Kasia jedzie i ja może też :) kto jeszcze sie wybiera....może ty i Ada?[/quote] Hej Aniu :multi: Nic nie wiem .. kiedy, gdzie, jak? Jak w tym roku to sie nie wybieram :p Aniu napisałam do jednej znajomej, która na ślubie miała fotografa z Wrocławia. Jak odpisze to zaraz dam znać bo fotki robi bosssskkkieeeee :loveu: Bry wszystkim niespiskujacym :loveu: :evil_lol: Dzidziuś dziś spał grzecznie do 4 :loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Bobas Twój jest boski i widzisz jaka grzeczniutka i ladnie spała :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Focie z koteckiem :loveu: Hihi ale kotek miał przerabane ;)[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Beatko mam do Ciebie proźbe jak byś miała chwile wejdź do naszej galerii tam jest fotka Kasi i podpowiedz mi kim jest ta dziewczyna co z nia była??[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Bobas Twój jest boski i widzisz jaka grzeczniutka i ladnie spała :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Focie z koteckiem :loveu: Hihi ale kotek miał przerabane ;)[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=paleturquoise]Beatko mam do Ciebie proźbe jak byś miała chwile wejdź do naszej galerii tam jest fotka Kasi i podpowiedz mi kim jest ta dziewczyna co z nia była??[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] ładnie spała do 4 od 4 tak dawała czadu, że już nikt nie mógł spać :diabloti: [COLOR=PaleTurquoise]Już lece [/COLOR] Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='tigrunia']ładnie spała do 4 od 4 tak dawała czadu, że już nikt nie mógł spać :diabloti: [COLOR=paleturquoise]Już lece [/COLOR][/quote] [CENTER][I][COLOR=navy] Hihi i dobrze Wam tak po co mieliście tak dłógo spać mala wie że szkoda dnia na spanie :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=paleturquoise]Dziekuje[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
AmiX Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='tigrunia'] Hej Aniu :multi: Nic nie wiem .. kiedy, gdzie, jak? Jak w tym roku to sie nie wybieram :p Aniu napisałam do jednej znajomej, która na ślubie miała fotografa z Wrocławia. Jak odpisze to zaraz dam znać bo fotki robi bosssskkkieeeee :loveu: Bry wszystkim niespiskujacym :loveu: :evil_lol: Dzidziuś dziś spał grzecznie do 4 :loveu:[/quote] Beata a masz może strone internetową tej znajomej??chętnie zobacze fotki.... No to dzidziś nie dał pospać;) Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy] Hihi i dobrze Wam tak po co mieliście tak dłógo spać mala wie że szkoda dnia na spanie :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=paleturquoise]Dziekuje[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Mała terrorystka :diabloti: [quote name='AmiX']Beata a masz może strone internetową tej znajomej??chętnie zobacze fotki.... No to dzidziś nie dał pospać;)[/quote] Zaraz Ci wyślę PM ;) No kurcze nie dał :mad: Quote
Sara_i_Aris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cześć Be! Mała cardełka śliczna, cudowna i słodka jak cukierek :loveu: Ach... rozpływam się :loveu: :mdleje: Kocham takie małe szkraby :loveu: Więcej fotków, więcej :multi: Pożycz od kogoś aparat i pokazuj nam malucha! Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be! Mała cardełka śliczna, cudowna i słodka jak cukierek :loveu: Ach... rozpływam się :loveu: :mdleje: Kocham takie małe szkraby :loveu: Więcej fotków, więcej :multi: Pożycz od kogoś aparat i pokazuj nam malucha![/quote] Hej Sara :multi: Łuki dziś dzwonił i facet powiedział mu tak: "Aparat będzie dziś, jutro,pojutrze lub w poniedziałek :cool1: " No głupi czy jak ? :mad: Aaa.. no i dzwoniłam wczoraj do tej baby z dla-psa.pl Niby paczka wyszła wczoraj bo tak długo trwa szycie ciucha :cool1: Poszło pono poleconym priorytetem.. ciekawe czy dojdzie :cool1: Quote
iberia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Buffy słodka jest:) wreszcie moglam zobaczyć bo słyszec o niej juz slyszalam przez telefon :) Quote
Mała Rita Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cze Be :loveu: Pokazuj nam szybciutko dziewczyny :loveu: Quote
tigrunia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='iberia']Buffy słodka jest:) wreszcie moglam zobaczyć bo słyszec o niej juz slyszalam przez telefon :)[/quote] :loveu: Dzięki Kasiu :loveu: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Pokazuj nam szybciutko dziewczyny :loveu:[/quote] Cze Asiu :multi: Aparatu wciąż niet.. bedziemy jutro dzwonić. Mam nadzieję, że będę mogła przez weekend trochę fotek porobić :loveu: A teraz nowość - mała dziś przespała całą noc aż do 9:30 :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='tigrunia']A teraz nowość - mała dziś przespała całą noc aż do 9:30 :crazyeye:[/quote] No to super:multi: No i oczywiście na fotki czekamy:mad: Quote
madziasto4 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to ładnie, śpioszek mały :) A gdzie śpi, w kojcu? Quote
Recommended Posts