Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wiedziałam, wiedziałam :evil_lol: ale nie wiedziałam, że już :roll: No no normalnie cudo :loveu: Quote
Aurunia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No wreszcie jest :laola:nowa dziewczynka. A ja wiedziałam że będzie :eviltong: [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Red]Be GRATULACJE!!!!!:loveu: MAŁA JEST ŚLICZNA!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:loveu::loveu: [COLOR=Red]:loveu:i tu gratulacje dla hodowczyń:loveu: :multi: [/COLOR][LEFT][COLOR=Black]Zapraszamy do nas po zakończeniu kwarantanny;) [/COLOR] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Mała Rita Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Be jak Ty to w tajemnicy utrzymałaś??? :crazyeye: Ja bym nie wytrzymala :evil_lol: Quote
dzasta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tigrunia gratuluję serdecznie wyczekanej suńki :loveu::loveu::loveu: Mała jest przepiękna :) T główka mniam tylko ją schrupać :loveu: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Aga76']Wiedziałam, wiedziałam :evil_lol: ale nie wiedziałam, że już :roll: No no normalnie cudo :loveu:[/quote] Heh no to to każdy wiedział, że czekam .. :evil_lol: Dzięki Aguś ... Klucha jest cudo :loveu: [quote name='Aurunia']No wreszcie jest :laola:nowa dziewczynka. A ja wiedziałam że będzie :eviltong: [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=red]Be GRATULACJE!!!!! MAŁA JEST ŚLICZNA!!!!!![/COLOR][/B][/SIZE]:loveu: [COLOR=red]i tu gratulacje dla hodowczyń:loveu:[/COLOR] [COLOR=red][/COLOR][/CENTER] [LEFT][COLOR=black]Zapraszamy do nas po zakończeniu kwarantanny;) [/COLOR][/LEFT] [/quote] Cześć Ada :multi: No wreszcie :loveu: Uff ale się nie mogłam doczekać :p Dzięki :loveu: Uczę ją dziś gdzie się siusia bo lezie .. lezie.. lezie, staje .. szcza :diabloti: Gdzie popadnie :evil_lol: Oczywiście, że wpadniemy :loveu: Dziękujemy za zaproszenie :loveu: [quote name='Mała Rita']Be jak Ty to w tajemnicy utrzymałaś??? :crazyeye: Ja bym nie wytrzymala :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Ma sie ten talent :evil_lol: [quote name='dzasta']Tigrunia gratuluję serdecznie wyczekanej suńki :loveu: Mała jest przepiękna :) T główka mniam tylko ją schrupać :loveu:[/quote] Cze Dżasta :multi: Dziękuję bardzo bardzo :loveu: Ahhh... ile się dziś nadziękowałam :loveu: Ale wcale mi to nie przeszkadza jakby co :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Be ale bym pomiziala takiego szkraba:loveu: musze sie zadowolic swoimi:evil_lol: ale Jessinka cosik smutna:roll: a ile ona ma? no wlasnie Eryk tego to pamietam i Tanie hehe ale Megi tez kojarze:p Quote
Jagódka&Uzi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a jessi zazdrosna?:loveu::loveu::diabloti: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Pegaza']Be ale bym pomiziala takiego szkraba:loveu: musze sie zadowolic swoimi:evil_lol: ale Jessinka cosik smutna:roll: a ile ona ma? no wlasnie Eryk tego to pamietam i Tanie hehe ale Megi tez kojarze:p[/quote] Jessinka zmęczona była :roll: Mała ma 8 tygodni jutro :loveu: Tanya to gwiazda wiec nie sposób nie pamietać :evil_lol: Eryś znów duma hodowli :loveu: A Megi .. szołmenką nie była bo wystaw nie polubiła ale cudna to ona jest :loveu: [quote name='Jagódka&Uzi']a jessi zazdrosna?:loveu::loveu::diabloti:[/quote] Jessi zazdrosna niee .. już się przyzwyczaiła chyba do małej :loveu: Ganiały się dzisiaj, teraz śpią :loveu: No to jeszcze z mamą i siostrami :loveu: : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/400/319000fab1ec95a7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/399/a806f5ec25513728.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/30/9685bbe07eb39fd8.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Znalazłam Megi :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/5842721-post745.html[/URL] i jeszcze coś mam D-E :evil_lol: : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/5842932-post747.html[/URL] Quote
Pegaza Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Mama ma kolory jak moja Pipi :p ja wole ciemne wiesz:p noo to teraz sie pobawic moze z nia jak Was nie ma w domu Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Pegaza']Mama ma kolory jak moja Pipi :p ja wole ciemne wiesz:p noo to teraz sie pobawic moze z nia jak Was nie ma w domu[/quote] Kolor mamcia ma taki po dzieciach :razz: Ja też wole ciemne wiesz :p Ale tym razem stawiam na wystawy ;) Na razie mała zostaje w kojcu jak nas nie ma Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przyszłam zobaczyć fotki ślicznej kluski:loveu::loveu::loveu: fotki "mleczarknia" BOSKIE!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Ania Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='AmiX']Przyszłam zobaczyć fotki ślicznej kluski:loveu::loveu::loveu: fotki "mleczarknia" BOSKIE!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy Ania[/quote] :loveu: Mleczarnia już nie czynna ale ciągną dalej :evil_lol: No to ostatnie na dziś.. spanko :loveu: : [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/294/e409c9186e7cf92a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/30/a54982cc48e11822.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/30/08462e47bbb37c84.jpg[/IMG][/URL] Quote
Aga76 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ale padły :loveu: najedzone słodziaczki :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Aga76']Ale padły :loveu: najedzone słodziaczki :evil_lol:[/quote] Tak zawsze w kupie spały to teraz mała miągwa spać sama nie moze :shake: Ryczy w niebogłosy :roll: Wkładałam jej Jess w nocy do kojca żeby usneła :evil_lol: Quote
AmiX Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jjjjeeejjjj jakie słodkie śpioszki!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Tez tak sobie pomyslalam-wystawy:p bo wiem ze masz taki gust jak i ja hehe a malutkie fajnie sobie spiochaja..:loveu: hehe widzisz jak Tys to zrobila zes dostala ją a ja nie choc pisalam jak znalazlas posta:evil_lol: Megi ma fajny pychol:loveu: Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='AmiX']jjjjeeejjjj jakie słodkie śpioszki!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu: [quote name='Pegaza']Tez tak sobie pomyslalam-wystawy:p bo wiem ze masz taki gust jak i ja hehe a malutkie fajnie sobie spiochaja..:loveu: hehe widzisz jak Tys to zrobila zes dostala ją a ja nie choc pisalam jak znalazlas posta:evil_lol: Megi ma fajny pychol:loveu:[/quote] A bo wiesz.. wtyki trza mieć żeby dostać Cardełkę :loveu: :evil_lol: Mamy zaliczone pierwsze siku na podkład :multi:[COLOR=paleturquoise] I kupe obok[/COLOR] :oops: W nocy znowu ryczała..nawet Jessi ledwo ją uspokoiła :roll: Teraz znów kima na moich kolanach :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A jak wstępnie oceniasz charakterek dziewuszki?:loveu: Uzi był płaczliwy jak był malutki. Myślałam, że będzie dość nieśmiały a wyrósł istny wariat z ADHD otwarty na świat. Iro nie płakał jak go odwiedzaliśmy. Właściewie miał wszystko gdzieś:diabloti: Ciekawe co z niego wyrośnie:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']A jak wstępnie oceniasz charakterek dziewuszki?:loveu: Uzi był płaczliwy jak był malutki. Myślałam, że będzie dość nieśmiały a wyrósł istny wariat z ADHD otwarty na świat. Iro nie płakał jak go odwiedzaliśmy. Właściewie miał wszystko gdzieś:diabloti: Ciekawe co z niego wyrośnie:evil_lol:[/quote] Furiatka, wariatka, nerwuska, szatanica, złośnica :diabloti: Gryzie wszystko w zasięgu jej paszczy, szarpie, szczypie, szczeka, warczy :diabloti: No diabeł wcielony :evil_lol: W nocy dzidzia ryczy jak ją zostawią samą w kojcu :placz: Ale jak się Jess do kompletu dorzuci to już dzidzia spi :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jejku... Jak ja ci zazdroszczę... :loveu::loveu::loveu:Malutka jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Też bym chciała mieć dwa yorki ale na razie to tylko marzenie... Może za rok... Ale jak już to oczywiście rodowodowego, wystawowego... Quote
dysia-u Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :loveu: my też witamy nowego ogonka:loveu::loveu::loveu: Biedna Jess ale ma za swoje z tą młodzieżą:shake: Quote
Kasia_zg Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Beatko jak ja Ci zazdroszcze tej kruszynki...aż mi sie nie chce wierzyć że takie maleństwo może być aż taką nerwuską, złośnicą itd....tak jak Ty to opisujesz...przecież z pysiolka to istny aniołek:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]A Jessi jest bardzo dzielna jako niania ;):loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='***Paulina***']Jejku... Jak ja ci zazdroszczę... :loveu::loveu::loveu:Malutka jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Też bym chciała mieć dwa yorki ale na razie to tylko marzenie... Może za rok... Ale jak już to oczywiście rodowodowego, wystawowego...[/quote] :loveu::loveu: Dzięki :loveu::loveu: Polecam.. co dwa Yorki to nie jeden :loveu: :evil_lol: [quote name='dysia-u']:loveu: my też witamy nowego ogonka:loveu::loveu::loveu: Biedna Jess ale ma za swoje z tą młodzieżą:shake:[/quote] Witamy dysię w naszych skromnych progach :multi: No niestety .. musi swoje przemęczyć :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Beatko jak ja Ci zazdroszcze tej kruszynki...aż mi sie nie chce wierzyć że takie maleństwo może być aż taką nerwuską, złośnicą itd....tak jak Ty to opisujesz...przecież z pysiolka to istny aniołek:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]A Jessi jest bardzo dzielna jako niania ;):loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Stwierdzam, ze to chyba kot jest nie pies :cool1: Nauczyła się po szczebelkach kojca włazić na sam szczyt :crazyeye: Nie umie jeszcze niestety przeskoczyć na drugą stronę i zazwyczaj zalicza glebę spowrotem :evil_lol: Tak samo skrabie sie po moich nogawkach :evil_lol: Taki z niej aniołek :diabloti: Dobry w poniedziałek :multi: Quote
dysia-u Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tigrunia boś fachowiec to powiedz /nie czuje jak się rymuje:lol:/ czy jak obetne yorusie przed zimą to zrobie jej tym na złość ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts