tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='madziasto4']A, bo już myślałam, że dlatego, że TA samochoda :diabloti: Przede wszystkim takiej do ok. 10 tys. Ale zawsze wyszukuję tak do 13 tys., bo się moża dobra okazja trafić... Na razie biorę pod uwagę Punto I/II, Corsę, Vw Polo, Seata Ibizę, Renault Clio :p Tata mnie namawia na Micrę... Wiem, że ma dobre opinie, no ale co ja zrobię, że mnie się nie podoba...[/quote] Micra fujj jest :cool1: Nie kupuj .. no chyba, ze ta nówka, ale one w tej cenie raczej nie chodzą :p Fiata bym nie kupiła, Corsa chyba dobre auto, Vw jak to Vw wszyscy mówią, że dobre :razz: , Ibiza? Te starsze tak 1991 np. miały super silniki ale o tych nowszych to Ci nic nie powiem :shake: Clio mi się nie podoba :shake: Zresztą ja własnie szukałam auta w zupełnie innym stylu. Wiedziałam, że nie chcę nic takiego małego. A na Toyote Yaris patrzyłaś ? Też dobre auto. No dobra.. Foczka po przeglądzie.. wszystko idealnie :loveu: Nie działa tylko regulacja jednego reflektora i podobno jakiś silniczek trzeba kupić ale to się nie pali.. myślę, że do następnego przeglądu pojeżdżę bez tej regulacji :evil_lol: Poza tym wsio good :multi: Sprawdził doszczętnie wszystko nawet czy pasy się blokują :crazyeye: i ciśnienie w oponach :crazyeye: Aaaa.. no i wreszcie się przejechałam :loveu: Ale superowo :multi: Szybka to ona jest w porównaniu do Miki :p Czy nawet i Łukiego Astry :diabloti: Jestem na maxa zadowolona z zakupu :multi::multi: Quote
Pegaza Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Super ze sie udalo to milego jezdzenia:p aa a dziure na fotelu zawsze mozna ukryc pod pokrowcem:eviltong:to tak do tej czarnej nawiazuje... Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Pegaza']Super ze sie udalo to milego jezdzenia:p aa a dziure na fotelu zawsze mozna ukryc pod pokrowcem:eviltong:to tak do tej czarnej nawiazuje...[/quote] Dzięki D-E a u Ciebie jak poszukiwania ? :cool3: No przestań .. siara z takimi pokrowcami jeździć :p nie podoba mi się to :shake: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia']Micra fujj jest :cool1: Nie kupuj .. no chyba, ze ta nówka, ale one w tej cenie raczej nie chodzą :p Fiata bym nie kupiła, Corsa chyba dobre auto, Vw jak to Vw wszyscy mówią, że dobre :razz: , Ibiza? Te starsze tak 1991 np. miały super silniki ale o tych nowszych to Ci nic nie powiem :shake: Clio mi się nie podoba :shake: Zresztą ja własnie szukałam auta w zupełnie innym stylu. Wiedziałam, że nie chcę nic takiego małego. A na Toyote Yaris patrzyłaś ? Też dobre auto. [/QUOTE] No Fiaty jak Fiaty, od zawsze miały niezbyt dobrą opinię, ale ja uparcie szukam o nich dobrych opinii...i znajduję :p Ale Daewoo też każdy zmiesza z błotem, a jednak mój tata z Daewoo był bardzo zadowolony. I z Fiatem jest tak samo. Chociaż tata jest uprzedzony :roll: Corsy są dobre, VW też. Na Yarisa nawet nie patrzyłam, za droga będzie przecież... Ibizę mam na myśli tę produkowaną do 1999r. Właśnie ten rocznik wchodziły w grę, starsze nie...No albo ta produkowana w latach 1999-2001. O Clio jeszcze szukam opinii, ale fajne jest. Mnie interesuje autko właśnie takiej wielkości, tak około 3,8m dł. Mniejszego nie chcę. A Micra czemu mówisz, że nie? Psuła się czy brzydka? :eviltong: Mnie się nie podoba ten typ samochodu i nie dam się przekonać, ale przez ciekawość pytam :eviltong: Mnie się te Punciaki kurde podobają :placz: A jakie brałaś jeszcze pod uwagę oprócz Focusa? Rzuć jakimś pomysłem :eviltong: Wertuję jeszcze auto świat, ale nic tam ciekawego oprócz tych co napisałam nie znalazłam.. Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='madziasto4']No Fiaty jak Fiaty, od zawsze miały niezbyt dobrą opinię, ale ja uparcie szukam o nich dobrych opinii...i znajduję :p Ale Daewoo też każdy zmiesza z błotem, a jednak mój tata z Daewoo był bardzo zadowolony. I z Fiatem jest tak samo. Chociaż tata jest uprzedzony :roll: Corsy są dobre, VW też. Na Yarisa nawet nie patrzyłam, za droga będzie przecież... Ibizę mam na myśli tę produkowaną do 1999r. Właśnie ten rocznik wchodziły w grę, starsze nie...No albo ta produkowana w latach 1999-2001. O Clio jeszcze szukam opinii, ale fajne jest. Mnie interesuje autko właśnie takiej wielkości, tak około 3,8m dł. Mniejszego nie chcę. A Micra czemu mówisz, że nie? Psuła się czy brzydka? :eviltong: Mnie się nie podoba ten typ samochodu i nie dam się przekonać, ale przez ciekawość pytam :eviltong: Mnie się te Punciaki kurde podobają :placz: A jakie brałaś jeszcze pod uwagę oprócz Focusa? Rzuć jakimś pomysłem :eviltong: Wertuję jeszcze auto świat, ale nic tam ciekawego oprócz tych co napisałam nie znalazłam..[/quote] Opla ma Łuki i mówi, że blachy są do doopy .. znczy się rdzewieją. Micra się nie psuła dopóki się całkiem nie popsuła :diabloti: Nie podoba mi się wizualnie. Ja brałam pod uwagę również Astrę, Alfę Romeo 156, Ty Madźka a Tigra ? :loveu: To było moje marzenie, ale teraz stwierdziłam, że to takie samo jak Corsa tylko w ładniejszej budzie :cool1: Idę pać, pogadamy tumoroł ;).. branoc :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia']Opla ma Łuki i mówi, że blachy są do doopy .. znczy się rdzewieją. Micra się nie psuła dopóki się całkiem nie popsuła :diabloti: Nie podoba mi się wizualnie. Ja brałam pod uwagę również Astrę, Alfę Romeo 156, Ty Madźka a Tigra ? :loveu: To było moje marzenie, ale teraz stwierdziłam, że to takie samo jak Corsa tylko w ładniejszej budzie :cool1: Idę pać, pogadamy tumoroł ;).. branoc :loveu:[/QUOTE] O patrz, mój kuzyn ma właśnie Corsę, rocznik 97 i żadnej rdzy. No mnie się właśnie też Micra nie podoba, taka biedronka, mało poważnie wygląda jak dla mnie :roll: Tigra nieeee, nie mój styl... Quote
Pegaza Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='madziasto4']O patrz, mój kuzyn ma właśnie Corsę, rocznik 97 i żadnej rdzy. No mnie się właśnie też Micra nie podoba, taka biedronka, mało poważnie wygląda jak dla mnie :roll: Tigra nieeee, nie mój styl...[/quote] Cze Be:loveu: aa wiesz co M-a szuka ale ja narazie nie chce zmian mi sie dobrze jezdzi auto mamy sprawne..ja nie widze potrzeby zmian ale facet jak to facet..:roll: Madziu jeden ma i jezdzi takim autem a drugiemu sie psulo i psy bedzie na nim wieszac.. jak nie kupisz to sie nie przekonasz ale warto czytac fora tam jednak sie duzo dowiesz.. a moze FORD KA:loveu:takie babskie autko Quote
madziasto4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: aa wiesz co M-a szuka ale ja narazie nie chce zmian mi sie dobrze jezdzi auto mamy sprawne..ja nie widze potrzeby zmian ale facet jak to facet..:roll: Madziu jeden ma i jezdzi takim autem a drugiemu sie psulo i psy bedzie na nim wieszac.. jak nie kupisz to sie nie przekonasz ale warto czytac fora tam jednak sie duzo dowiesz.. a moze FORD KA:loveu:takie babskie autko[/QUOTE] No właśnie wiem...Ale tak generalnie to Corsy mają dobre opinie. Ford ka mi się nie podoba, właśnie takich typowo babskich nie lubię :shake: Quote
Pegaza Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 a mi sie znow podoba ka a co do opli to jego wnetrze mi sie nie podoba :shake: takie ubogie.. ale kazdy kupuje co mu sie podoba :p napisalam 3 razy wyraz podoba:lol: 4 raz Quote
madziasto4 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja na wnętrze też patrzę, takie zupełnie stare modele odpadają. Ale tak około rocznika 2000 to już fajne są, i nawet te do 10 tys. to fajne wyposażenie mają, o którym nawet nie śmiałam myśleć :lol: Ja chcę przede wszystkim samochód ze wspomaganiem- to jest mus, a tu nawet dodatkowo mają elektryczne szyby, lusterka, abs, poduszki :crazyeye: Trzeba tylko na fajny egzemplarz trafić :razz: Quote
AmiX Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Beacia widziałam auto naprawde super!! gratuluje :) Quote
Guest Agata_B Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Cze:loveu: Be, a Jessi hodowlanke juz ma?:cool3: Quote
Kasia_zg Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratuluje Ci nowego autka jest superanckie[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='madziasto4']Ja na wnętrze też patrzę, takie zupełnie stare modele odpadają. Ale tak około rocznika 2000 to już fajne są, i nawet te do 10 tys. to fajne wyposażenie mają, o którym nawet nie śmiałam myśleć :lol: Ja chcę przede wszystkim samochód ze wspomaganiem- to jest mus, a tu nawet dodatkowo mają elektryczne szyby, lusterka, abs, poduszki :crazyeye: Trzeba tylko na fajny egzemplarz trafić :razz:[/quote] taa Madzia trzeba trafic na to zeby wszystko to co napisane bylo i dzialalo:pbo czasem pisza ale w praktyce tego nie widac hehhe Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='madziasto4']O patrz, mój kuzyn ma właśnie Corsę, rocznik 97 i żadnej rdzy. No mnie się właśnie też Micra nie podoba, taka biedronka, mało poważnie wygląda jak dla mnie :roll: Tigra nieeee, nie mój styl...[/quote] Bo to w sumie podobno zalezy jaki rocznik, w jakim mieście i nawet w jakim miesiącu został wyprodukowany. Bo są miesiące gdzie kasy za dużo nie ma, oszczędzają na jakimś tam materiale i masz blache co zardzewieje nawet u 3 latka :angryy: [quote name='Pegaza']Cze Be:loveu: aa wiesz co M-a szuka ale ja narazie nie chce zmian mi sie dobrze jezdzi auto mamy sprawne..ja nie widze potrzeby zmian ale facet jak to facet..:roll: Madziu jeden ma i jezdzi takim autem a drugiemu sie psulo i psy bedzie na nim wieszac.. jak nie kupisz to sie nie przekonasz ale warto czytac fora tam jednak sie duzo dowiesz.. a moze FORD KA:loveu:takie babskie autko[/quote] Cze D-E :multi: Mój Ł też szuka auta a na pewno szybko nie zmieni :p Ma super zadbane, wypucowane autko a co najważniejsze sprawne więc po co zmieniać ? :cool1: No ale faceci już tacy są.. on zamiast szukać dla mnie auta to sobie siadał na allegro i szukał Astry 3 :mad: [quote name='AmiX']Beacia widziałam auto naprawde super!! gratuluje :)[/quote] Dzięki Aniu a ja widziałam stronkę :evil_lol: Superolo :loveu: [quote name='Agata_B']Cze:loveu: Be, a Jessi hodowlanke juz ma?:cool3:[/quote] Cze :p Nie ma bo nie byłam w oddziale po wpis. Ale wystawy potrzebne są już zaliczone :razz: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratuluje Ci nowego autka jest superanckie[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Cze Kasiasta :loveu: Dziękuję bardzo :loveu: Ach.. nie mogłam się wczoraj najeździć :loveu: Chciałam dziś zarejestrować, ale podobno coś tam muszę przetłumaczyć :cool1: Umówiłam się dziś na mieście z kolesiem, który był ze mną po auto on się zna na tych papierkach więc mi doradzi bo ja nie mam bladego pojęcia co z czym i do czego :cool1:Co urząd to podobno inne wymagania :mad: Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Heh Be szaleje po ulicach:p a on na gaz czy benzyne? Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Pegaza']Heh Be szaleje po ulicach:p a on na gaz czy benzyne?[/quote] Benzin :p ... Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='tigrunia']Benzin :p ...[/quote] uu to troche drogie tankowanie bedzie, gaz sie bardziej oplaca Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Pegaza']uu to troche drogie tankowanie bedzie, gaz sie bardziej oplaca[/quote] Pewnie, ze się bardziej opłaca ale jak już w aucie jest .. Ja za mało jeżdżę żeby montować gaz - nie zwróci mi się :shake: Zreszta Ł jest przeciwnikiem gazu i nie pozwoliłby mi nawet montować :cool1: Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 aa no jak masz krotkie trasy to sie nie oplaca.. ale tu dzis cisza... a ja ide skroic material na firane no zamiast tych makaronow pokupilam materialy na firany zaslony i sama se zrobie..:p Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Pegaza']aa no jak masz krotkie trasy to sie nie oplaca.. ale tu dzis cisza... a ja ide skroic material na firane no zamiast tych makaronow pokupilam materialy na firany zaslony i sama se zrobie..:p[/quote] No do pracy mam 3 km :p Pochwal się firanka potem :loveu: :evil_lol: Quote
iberia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 becia a wystawy?? zobaczysz ile kilometrow narobisz Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='iberia']becia a wystawy?? zobaczysz ile kilometrow narobisz[/quote] Co Ty ja się z Tobą zabierać będę :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 a zamiast kroic to wzielam sie za sprzatanie pozniej se to zrobie przynajmniej mam obiad zrobiony i posprzatane..Be Ty wstajesz o 4 rano czy na 4 masz do pracy? Quote
tigrunia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Pegaza']a zamiast kroic to wzielam sie za sprzatanie pozniej se to zrobie przynajmniej mam obiad zrobiony i posprzatane..Be Ty wstajesz o 4 rano czy na 4 masz do pracy?[/quote] Wstaje o 4. W pracy powinnam być tak o 4:40 :roll: Jak jade sama to jestem na 4:40 ale jak z Ł to zazwyczaj o 4:50 docieram :cool1: Quote
Recommended Posts