Guest Agata_B Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja bym w zyciu nie dała Jessi bdb :crazyeye: Śliczna suczka, zadbana ładna wypielęgnowana:loveu::roll: jaki miała opis od sędziego? btw, jakie buziaki od Władki ?:lol: Quote
Kasia_zg Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Beatko Gratulujemy Wam BDB dzielna Jessi:multi::loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale miałyście fajnie że sie poznałyście z Madzią...ehhh i ja tam miałam być (wredy ten mój szef):angryy: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A do Łodzi w maju sie wybierasz Beatko może??:razz:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
AmiX Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Beata gratuluje i czekam na więcej fotek:) Quote
tigrunia Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Agata_B']Ja bym w zyciu nie dała Jessi bdb :crazyeye: Śliczna suczka, zadbana ładna wypielęgnowana:loveu::roll: jaki miała opis od sędziego? btw, jakie buziaki od Władki ?:lol:[/quote] No ogólnie to się przyczepiła do tego, że Jess jest długa :roll: buziak był jeden :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Beatko Gratulujemy Wam BDB dzielna Jessi:multi::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [CENTER][I][COLOR=navy]Ale miałyście fajnie że sie poznałyście z Madzią...ehhh i ja tam miałam być (wredy ten mój szef):angryy: [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A do Łodzi w maju sie wybierasz Beatko może??:razz:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Dziękujemy :loveu: No fajnie, fajnie .. mam nadzieję na dalsze spotkania wystawowe :loveu: Nie wiem jeszcze czy będę w Łodzi. Muszę zaplanować wakacje bo dostałam nową ulotkę i chciałabym jechać najchętniej w kwietniu ale kurcze też mi z wystawami koliduje no i nie wiem :roll: Ale wiem, że raczej do Grecji pojedziemy w tym roku bo Ł nie chce za dużo kasy wydać :cool1: [quote name='Kinguska']no to super![/quote] [quote name='AmiX']Beata gratuluje i czekam na więcej fotek:)[/quote] Dzieki :loveu: Fotki będą jak Władka wróci :razz: Quote
Pegaza Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Hej Be tulaski dla Jess bdb ocena to tez jest super:) emoty mi nie chodza... Quote
tigrunia Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Pegaza']Hej Be tulaski dla Jess bdb ocena to tez jest super:) emoty mi nie chodza...[/quote] Cze D-E .. dzięki :loveu: Jedna Ci zadziałała :razz: Quote
Pegaza Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 nie widze waszych avatarow emotow nic chyba cos m-a majstrowal wrr Quote
Kasia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 cze Babony :loveu: 2Be, co ostatnio tak mało Cię na dogo? Quote
tigrunia Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Kasia']cze Babony :loveu: 2Be, co ostatnio tak mało Cię na dogo?[/quote] Cze Kaś :) Już teraz będę :D D-E zaraziła mojego kompa i tera mnie nie działają emoty <beczy> Quote
Pegaza Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kaś :) Już teraz będę :D D-E zaraziła mojego kompa i tera mnie nie działają emoty <beczy>[/quote] hahah jestem zarazek hahah Quote
Magda Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Wstawiłam zdjęcia! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f549/poznan-8-9-11-2008-miedzynarodowka-117185/index2.html#post11214639[/url] ufff.... Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Magda']Wstawiłam zdjęcia! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f549/poznan-8-9-11-2008-miedzynarodowka-117185/index2.html#post11214639[/URL] ufff....[/quote] Ooooo superowo :multi: Zaraz lecę zobaczyć :loveu: Póki co UWAGA !! CHWALĘ SIĘ !! :diabloti: [url=http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6728409]Ford Focus 1,6 !! ROK 2002 !! OPŁACONY !!, 2002r., 1600cm3 - otoMoto[/url] moje nowe cudo :loveu: Już stoi pod moim domem :loveu: Quote
Magda Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Gratuluję nowego autka!:multi: Niech się dobrze prowadzi! Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Magda']Gratuluję nowego autka!:multi: Niech się dobrze prowadzi![/quote] Dzieki Madźka :loveu: Jeszcze nim nawet nie jechałam :cool1: Quote
Mała Rita Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Gratuluje autka :loveu: :loveu: :loveu: Moi rodzice dzisiaj sprzedali autko swe :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia']Dzieki Madźka :loveu: Jeszcze nim nawet nie jechałam :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]gratuliren co do drugiego zdania jak to nie jechałaś :crazyeye: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Mała Rita']Gratuluje autka :loveu: :loveu: :loveu: Moi rodzice dzisiaj sprzedali autko swe :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dzięki :loveu: No i gratuluję tez :loveu: [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]gratuliren [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]co do drugiego zdania [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]jak to nie jechałaś :crazyeye:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Dzięki M :loveu: Ano bo Ł jechał całą droge a ja jechałam Astrą :cool1: Jutro sobie pojeżdżę :loveu::evil_lol: Quote
nane Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia'] Dzięki M :loveu: Ano bo Ł jechał całą droge a ja jechałam Astrą :cool1: Jutro sobie pojeżdżę :loveu::evil_lol:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]szczerze to ta czarna bardziej mi się podobała wg mnie była bardziej zadbana :razz: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]szczerze to ta czarna bardziej mi się podobała [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=magenta]wg mnie była bardziej zadbana :razz:[/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] A pewnie,ze mi się ta czarna też bardziej podobała, ale wiesz dlaczego? Bo miała fotki zrobione przez profesjonalistę :cool1: I była dobrze przygotowana do sprzedazy. Ale dziura na siedzeniu była :p No i tu mam nowszy rocznik za mniejszą kasę, do tego podgrzewaną przednią szybę i 4 poduszki a tamta miała chyba 2 :razz: Ide jeść .. Quote
madziasto4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Która czarna ładniejsza? Co to za czarna? :hmmmm: Fajny focusik :loveu: Ja sobie też lookam na różne autka, czytam opinie i takie tam.. Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='madziasto4']Która czarna ładniejsza? Co to za czarna? :hmmmm: Fajny focusik :loveu: Ja sobie też lookam na różne autka, czytam opinie i takie tam..[/quote] [url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] ta czarna :razz: Ojj też duo opinii naczytałam :roll: Pełno ich było i każda inna.. stwierdziłam, ze jak nie kupię to się nie przekonam :cool1: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia'][url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] ta czarna :razz: Ojj też duo opinii naczytałam :roll: Pełno ich było i każda inna.. stwierdziłam, ze jak nie kupię to się nie przekonam :cool1:[/QUOTE] No to jaka "ta"! Ten czarny, a nie ta czarna :splat: Myślałam, że może o Astrę chodziło, bo tak w żeńskim rodzaju mówicie :cool1: Ale fajowski ten czarny, ładniutki taki :mdleje: Ale Be, wypucujesz sobie tego swojego srebrnego i też będzie cacy nie? :loveu: Ja sobie wypisałam kilka modeli, które mi się podobają i przeszukuję portale z ogłoszeniami :evil_lol: A te opinie... to też już nie wiadomo komu wierzyć :roll: Quote
tigrunia Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='madziasto4']No to jaka "ta"! Ten czarny, a nie ta czarna :splat: Myślałam, że może o Astrę chodziło, bo tak w żeńskim rodzaju mówicie :cool1: Ale fajowski ten czarny, ładniutki taki :mdleje: Ale Be, wypucujesz sobie tego swojego srebrnego i też będzie cacy nie? :loveu: Ja sobie wypisałam kilka modeli, które mi się podobają i przeszukuję portale z ogłoszeniami :evil_lol: A te opinie... to też już nie wiadomo komu wierzyć :roll:[/quote] Ta czarna bo to FOKA jest :loveu: No ładniutka ale ta też niczego sobie :loveu: Moim zdaniem o wiele lepiej, że kupiłam srebrną :loveu: Zresztą facet od czarnej był niemiły więc stwierdziłam, ze nie jadę tylko km zeby z palantem gadać :cool1: A jakiej furki szukasz?? Lece na przegląd .. bedę potem :lol: Quote
madziasto4 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tigrunia']Ta czarna bo to FOKA jest :loveu: No ładniutka ale ta też niczego sobie :loveu: Moim zdaniem o wiele lepiej, że kupiłam srebrną :loveu: Zresztą facet od czarnej był niemiły więc stwierdziłam, ze nie jadę tylko km zeby z palantem gadać :cool1: A jakiej furki szukasz?? Lece na przegląd .. bedę potem :lol:[/QUOTE] A, bo już myślałam, że dlatego, że TA samochoda :diabloti: Przede wszystkim takiej do ok. 10 tys. Ale zawsze wyszukuję tak do 13 tys., bo się moża dobra okazja trafić... Na razie biorę pod uwagę Punto I/II, Corsę, Vw Polo, Seata Ibizę, Renault Clio :p Tata mnie namawia na Micrę... Wiem, że ma dobre opinie, no ale co ja zrobię, że mnie się nie podoba... Quote
Recommended Posts