Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

Ja bym w zyciu nie dała Jessi bdb :crazyeye: Śliczna suczka, zadbana ładna wypielęgnowana:loveu::roll: jaki miała opis od sędziego?

btw, jakie buziaki od Władki ?:lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Beatko Gratulujemy Wam BDB dzielna Jessi:multi::loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ale miałyście fajnie że sie poznałyście z Madzią...ehhh i ja tam miałam być (wredy ten mój szef):angryy: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]A do Łodzi w maju sie wybierasz Beatko może??:razz:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Agata_B']Ja bym w zyciu nie dała Jessi bdb :crazyeye: Śliczna suczka, zadbana ładna wypielęgnowana:loveu::roll: jaki miała opis od sędziego?

btw, jakie buziaki od Władki ?:lol:[/quote]
No ogólnie to się przyczepiła do tego, że Jess jest długa :roll:

buziak był jeden :evil_lol:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Beatko Gratulujemy Wam BDB dzielna Jessi:multi::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Ale miałyście fajnie że sie poznałyście z Madzią...ehhh i ja tam miałam być (wredy ten mój szef):angryy: [/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]A do Łodzi w maju sie wybierasz Beatko może??:razz:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Dziękujemy :loveu:

No fajnie, fajnie .. mam nadzieję na dalsze spotkania wystawowe :loveu:
Nie wiem jeszcze czy będę w Łodzi. Muszę zaplanować wakacje bo dostałam nową ulotkę i chciałabym jechać najchętniej w kwietniu ale kurcze też mi z wystawami koliduje no i nie wiem :roll: Ale wiem, że raczej do Grecji pojedziemy w tym roku bo Ł nie chce za dużo kasy wydać :cool1:
[quote name='Kinguska']no to super![/quote]

[quote name='AmiX']Beata gratuluje i czekam na więcej fotek:)[/quote]
Dzieki :loveu:
Fotki będą jak Władka wróci :razz:

Posted

[quote name='Kasia']cze Babony :loveu:

2Be, co ostatnio tak mało Cię na dogo?[/quote]
Cze Kaś :)
Już teraz będę :D
D-E zaraziła mojego kompa i tera mnie nie działają emoty <beczy>

Posted

[quote name='Magda']Wstawiłam zdjęcia!
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f549/poznan-8-9-11-2008-miedzynarodowka-117185/index2.html#post11214639[/URL] ufff....[/quote]
Ooooo superowo :multi: Zaraz lecę zobaczyć :loveu:

Póki co UWAGA !! CHWALĘ SIĘ !! :diabloti: [url=http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6728409]Ford Focus 1,6 !! ROK 2002 !! OPŁACONY !!, 2002r., 1600cm3 - otoMoto[/url] moje nowe cudo :loveu: Już stoi pod moim domem :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Dzieki Madźka :loveu:

Jeszcze nim nawet nie jechałam :cool1:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]gratuliren
co do drugiego zdania
jak to nie jechałaś :crazyeye:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Mała Rita']Gratuluje autka :loveu: :loveu: :loveu:
Moi rodzice dzisiaj sprzedali autko swe :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Dzięki :loveu:
No i gratuluję tez :loveu:

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]gratuliren [/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]co do drugiego zdania [/COLOR][/FONT]
[FONT=Courier New][COLOR=magenta]jak to nie jechałaś :crazyeye:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Dzięki M :loveu:
Ano bo Ł jechał całą droge a ja jechałam Astrą :cool1: Jutro sobie pojeżdżę :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']

Dzięki M :loveu:
Ano bo Ł jechał całą droge a ja jechałam Astrą :cool1: Jutro sobie pojeżdżę :loveu::evil_lol:[/quote]
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]szczerze to ta czarna bardziej mi się podobała
wg mnie była bardziej zadbana :razz:
[/COLOR][/FONT] [/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=magenta]szczerze to ta czarna bardziej mi się podobała [/COLOR][/FONT]

[FONT=Courier New][COLOR=magenta]wg mnie była bardziej zadbana :razz:[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
A pewnie,ze mi się ta czarna też bardziej podobała, ale wiesz dlaczego? Bo miała fotki zrobione przez profesjonalistę :cool1: I była dobrze przygotowana do sprzedazy. Ale dziura na siedzeniu była :p No i tu mam nowszy rocznik za mniejszą kasę, do tego podgrzewaną przednią szybę i 4 poduszki a tamta miała chyba 2 :razz: Ide jeść ..

Posted

[quote name='madziasto4']Która czarna ładniejsza? Co to za czarna? :hmmmm:
Fajny focusik :loveu: Ja sobie też lookam na różne autka, czytam opinie i takie tam..[/quote]
[url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] ta czarna :razz:
Ojj też duo opinii naczytałam :roll: Pełno ich było i każda inna.. stwierdziłam, ze jak nie kupię to się nie przekonam :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia'][url=http://www.allegro.pl/item471804196_jak_nowy_ford_focus_1_6_100km_01_alu_klima_1reka.html]JAK NOWY FORD FOCUS 1.6 100KM '01 ALU KLIMA 1RĘKA (471804196) - Aukcje internetowe Allegro[/url] ta czarna :razz:
Ojj też duo opinii naczytałam :roll: Pełno ich było i każda inna.. stwierdziłam, ze jak nie kupię to się nie przekonam :cool1:[/QUOTE]
No to jaka "ta"! Ten czarny, a nie ta czarna :splat: Myślałam, że może o Astrę chodziło, bo tak w żeńskim rodzaju mówicie :cool1:

Ale fajowski ten czarny, ładniutki taki :mdleje:
Ale Be, wypucujesz sobie tego swojego srebrnego i też będzie cacy nie? :loveu:

Ja sobie wypisałam kilka modeli, które mi się podobają i przeszukuję portale z ogłoszeniami :evil_lol: A te opinie... to też już nie wiadomo komu wierzyć :roll:

Posted

[quote name='madziasto4']No to jaka "ta"! Ten czarny, a nie ta czarna :splat: Myślałam, że może o Astrę chodziło, bo tak w żeńskim rodzaju mówicie :cool1:

Ale fajowski ten czarny, ładniutki taki :mdleje:
Ale Be, wypucujesz sobie tego swojego srebrnego i też będzie cacy nie? :loveu:

Ja sobie wypisałam kilka modeli, które mi się podobają i przeszukuję portale z ogłoszeniami :evil_lol: A te opinie... to też już nie wiadomo komu wierzyć :roll:[/quote]
Ta czarna bo to FOKA jest :loveu:
No ładniutka ale ta też niczego sobie :loveu: Moim zdaniem o wiele lepiej, że kupiłam srebrną :loveu: Zresztą facet od czarnej był niemiły więc stwierdziłam, ze nie jadę tylko km zeby z palantem gadać :cool1:

A jakiej furki szukasz??

Lece na przegląd .. bedę potem :lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ta czarna bo to FOKA jest :loveu:
No ładniutka ale ta też niczego sobie :loveu: Moim zdaniem o wiele lepiej, że kupiłam srebrną :loveu: Zresztą facet od czarnej był niemiły więc stwierdziłam, ze nie jadę tylko km zeby z palantem gadać :cool1:

A jakiej furki szukasz??

Lece na przegląd .. bedę potem :lol:[/QUOTE]
A, bo już myślałam, że dlatego, że TA samochoda :diabloti:

Przede wszystkim takiej do ok. 10 tys. Ale zawsze wyszukuję tak do 13 tys., bo się moża dobra okazja trafić...
Na razie biorę pod uwagę Punto I/II, Corsę, Vw Polo, Seata Ibizę, Renault Clio :p Tata mnie namawia na Micrę... Wiem, że ma dobre opinie, no ale co ja zrobię, że mnie się nie podoba...