tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4']I jak poszło??[/quote] BDB - bez rewelacji :p Ale za to z Władzą trochę czasu spędziłyśmy :loveu: :multi: Porobiła fotek i mam nadzieję, ze niebawem wstawi :loveu: (miło było Cię poznać Madzik ;)) Quote
***Paulina*** Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia']Dzięki Paulinka :loveu: Faktycznie troszkę ciemne - ale bardzo ładne :multi: Dziękuję bardzo :loveu:[/quote] W porównaniu do innych to w miarę jasne:) Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4']No co Ty, Władka była???????????[/quote] Ano była :cool3: Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ale fajowo, że sie poznałyście :loveu: też bym tak kciała Was popoznawać!!!! no i gratulacje oceny bardzo dobrej :lol: Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Kasia']ale fajowo, że sie poznałyście :loveu: też bym tak kciała Was popoznawać!!!! no i gratulacje oceny bardzo dobrej :lol:[/quote] No fajowo :loveu: W przyszłym roku wpadnę w Twoje okolice na wystawę to może się spotkamy :cool3: EDIT : Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A ja się też dzisiaj popoznawałam z kimś w realu :loveu: Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4'] A ja się też dzisiaj popoznawałam z kimś w realu :loveu: [/QUOTE] z kim? z kim? Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia'] W przyszłym roku wpadnę w Twoje okolice na wystawę to może się spotkamy :cool3: [/QUOTE] gdzie? ja to na wystawach sie nie pojawiam ale jak będzie blisko to czemu by sienie przejechać dla samego popoznawania...:lol: Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4']A ja się też dzisiaj popoznawałam z kimś w realu :loveu:[/quote] ooo.. opowiadaj :evil_lol: [quote name='Kasia']gdzie? ja to na wystawach sie nie pojawiam ale jak będzie blisko to czemu by sienie przejechać dla samego popoznawania...:lol:[/quote] A co masz blisko ? Wrocław? Katowice? Gdzieś na pewno będę :razz: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A z Blow i jej psem Fadzikiem :loveu: Wstawię kilka fot u mnie, to sobie popatrzycie :grins: Quote
Zuza i Noddy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ode mnie tez gratulacje, czekamy na foteczki. Quote
Magda Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia']BDB - bez rewelacji :p Ale za to z Władzą trochę czasu spędziłyśmy :loveu: :multi: Porobiła fotek i mam nadzieję, ze niebawem wstawi :loveu: (miło było Cię poznać Madzik ;))[/quote] Beatko jeszcze raz gratulacje!:loveu: Mi rowniez milo bylo Ciebie poznac, tzn Was!:multi: Zes sie zdziwila tym buziakiem, hihi:evil_lol: Ja juz taka jestem Fotki wstawie jak wroce do domu. Tata dzwonil wczoraj, ze komp naprawiony, wiec wpadne nadrobic zaleglosci. Jutro wracam do domu! Lukasz zyje?:diabloti: Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4']A z Blow i jej psem Fadzikiem :loveu: Wstawię kilka fot u mnie, to sobie popatrzycie :grins:[/quote] Hmm .. nie znam :shake: [quote name='Zuza i Noddy']Ode mnie tez gratulacje, czekamy na foteczki.[/quote] Dziękuję :loveu: Jutro chyba jadę oblookać jakieś auto. Tylko teraz nie wiem które bo mam dwa i są w dwóch różnych miejscach. Jeden w stronę Poznania, drugi w str Gdańska :cool1: Mam czas tylko na jeden. Ale w sumie nie dzwoniłam jeszcze czy ogłoszenie aktualne :p Zara dryndne :razz: Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 też nie jarzę kto to jest... dziś znów leci Mam Talent. Oglądacie to? Quote
***Paulina*** Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tigrunia na tym jeszcze jesteś i nawet widoczna: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%3Ca%20href="][IMG]http://img397.imageshack.us/img397/272/wystawatigrunia001gh5.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Kasia']też nie jarzę kto to jest... dziś znów leci Mam Talent. Oglądacie to?[/quote] Ja łoglądam ino zeszły tydz. nie oglądałam [quote name='***Paulina***']Tigrunia na tym jeszcze jesteś i nawet widoczna: [/quote] Dzięki Paulinka :loveu: Jak jeszcze znajdziesz to smiało wstawiaj ;) EDIT : Na tym zdjęciu przy stoliku stoi Marta (nane):loveu: Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Be fiu fiu :loveu: Gratulacje dla Was :loveu::multi: Quote
Mała Rita Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia']Dzięki :loveu:[/quote] A czym ty "oliwisz" ślicznotke??? :loveu: Quote
***Paulina*** Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Dzięki Paulinka :loveu: Jak jeszcze znajdziesz to smiało wstawiaj ;) EDIT : Na tym zdjęciu przy stoliku stoi Marta (nane):loveu:[/quote] Reszte to takie ciemne mam... ale może jeszcze się coś znajdzie... Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Mała Rita']Be fiu fiu :loveu: Gratulacje dla Was :loveu::multi:[/quote] Dzięki :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No nie znacie Blow, bo się na Gnacie udziela, na dogo mało :p O jaaaa, Władka buziaki dawała?? :eviltong: Quote
Kasia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='madziasto4'] O jaaaa, Władka buziaki dawała?? :eviltong: [/QUOTE] Władka jak mój Łukaszek - całuśna bardzo :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Magda']Beatko jeszcze raz gratulacje!:loveu: Mi rowniez milo bylo Ciebie poznac, tzn Was!:multi: Zes sie zdziwila tym buziakiem, hihi:evil_lol: Ja juz taka jestem Fotki wstawie jak wroce do domu. Tata dzwonil wczoraj, ze komp naprawiony, wiec wpadne nadrobic zaleglosci. Jutro wracam do domu! Lukasz zyje?:diabloti:[/quote] Dziękować :loveu: No coś Ty :p Buziak fajny był :loveu: :evil_lol: Czekam z niecierpliwościa na fotki :loveu: [quote name='madziasto4'] O jaaaa, Władka buziaki dawała?? :eviltong:[/quote] Przestawia te posty, że ja nawet Władzi nie zauważyłam i sie zastanawiam skad Ty wiesz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='tigrunia'] Przestawia te posty, że ja nawet Władzi nie zauważyłam i sie zastanawiam skad Ty wiesz :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts