tigrunia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Agata_B']A yorki od której są? Bo moja mama sobie wymyśliła, ze pojedziemy na godzinke od 10 do 11 i starczy:roll: a chciałabym yorki zobaczyc:cool3:[/quote] O 10 zaczyna sie w ogóle wystawa a ring Yorczy jest chyba tylko Yorczy więc na pewno od 10 będą ale do 11 nie zdążą jeszcze psów wszystkich ocenić podejrzewam. Suki pewnie gdzieś o 12 wejdą .. tak sobie mysle no ale różnie bywa. A moze są osobne ringi dla suk i psów ? :roll: Nie wiem szczerze mówiąc ale na pewno jak będziesz od 10-11 to na bank jakieś Yorki zobaczysz na ringu ;) Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']Oczywiście będę :loveu: I oczywiscie przy ringu Yorkowym, ale nie pamietam, który to :roll: My idziemy w pośredniej z Jess a reszta dziewczyn chyba w młodzieży no i Cardeły chłopaków biorą więc długo, długo posiedzimy :multi:[/quote] No to super że będę mogła zobaczyć Jessi na ringu:multi::multi::multi: A wiesz może kto jeszcze będzie wystawiał z dogomaniaków??? Quote
tigrunia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='***Paulina***']No to super że będę mogła zobaczyć Jessi na ringu:multi::multi::multi: A wiesz może kto jeszcze będzie wystawiał z dogomaniaków???[/quote] Iberia , Cardea i nane ;) Będzie też Aurunia (dla towarzystwa:loveu:) Co jest z godziną na dogo ? :cool1: Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']Iberia , Cardea i nane ;) Będzie też Aurunia (dla towarzystwa:loveu:) Co jest z godziną na dogo ? :cool1:[/quote] A to super:multi: Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='tigrunia']No to znów nie doczytałam :splat: Ja bym takiego auta w życiu nie kupiła :cool1: Nie moja wina, że auta nie sprawdzili :p Może miałam im zaproponować, że na stację diagnostyczną pojedziemy? :diabloti: Widziały gały co brały :p W ogóle nie rozumiem jak można kupić auto i nawet nie sprawdzić czy ma amortyzatory dobre chociażby ? Ten facet nawet Mikrą nie "bujnął" :cool1: [/QUOTE] 2B, ty podła i bezduszna kobieto :evil_lol: Ale że MNIE też proponowałaś tego swojego rzęcha, to powinnam się obrazić :obrazic: Ale dobrze gadasz, samochód zawsze trzeba sprawdzić, bo ludzie to świnie potrafią być:diabloti: i wcisnąć jakiegoś grata :cool1: Quote
Aurunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Yorki są oceniane według planu : RING 17 - PAWILON 3A: Sêdzia - Dorota Witkowska Yorkshire Terrier 10.00 PSY - MALES Klasa szczeni¹t - puppy class 1 1977 - 1977 Klasa m³odzie¿y - junior class 14 1978 - 1991 Klasa pooerednia - intermediate class 6 1992 - 1997 Klasa otwarta - open class 13 1998 - 2010 Klasa championów - champion class 4 2011 - 2014 Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed 11.40 SUKI - BITCHES Klasa szczeni¹t - puppy class 6 2015 - 2020 Klasa m³odzie¿y - junior class 20 2021 - 2040 Klasa pooerednia - intermediate class 16 2041 - 2056 Klasa otwarta - open class 13 2057 - 2069 Klasa championów - champion class 3 2070 - 2072 Wybór Najlepszej Doros³ej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB 241 Quote
***Paulina*** Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czyli yorki w pawilonie 3a tak??? Czyli 1 grupa fci będzie w 3 , 3w 3a, 5 w 4, 8 w 5 (i tam będzie ring główny), a 9 grupa w 6a tak??? Quote
Aga76 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Cze 2Be :loveu: Czemu jesteś, a jakoby cię nie było :roll: Quote
tigrunia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='madziasto4']2B, ty podła i bezduszna kobieto :evil_lol: Ale że MNIE też proponowałaś tego swojego rzęcha, to powinnam się obrazić :obrazic: Ale dobrze gadasz, samochód zawsze trzeba sprawdzić, bo ludzie to świnie potrafią być:diabloti: i wcisnąć jakiegoś grata :cool1:[/quote] :evil_lol: E tam.. przecie bym Ci mojej Miki nie sprzedała :evil_lol::loveu: No przecie że trzeba sprawdzić. Kto Ci powie,ze np.łożysko w przednim lewym trza wymienic? :cool1: [quote name='Aurunia']Yorki są oceniane według planu : RING 17 - PAWILON 3A: Sêdzia - Dorota Witkowska Yorkshire Terrier 10.00 PSY - MALES Klasa szczeni¹t - puppy class 1 1977 - 1977 Klasa m³odzie¿y - junior class 14 1978 - 1991 Klasa pooerednia - intermediate class 6 1992 - 1997 Klasa otwarta - open class 13 1998 - 2010 Klasa championów - champion class 4 2011 - 2014 Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed 11.40 SUKI - BITCHES Klasa szczeni¹t - puppy class 6 2015 - 2020 Klasa m³odzie¿y - junior class 20 2021 - 2040 Klasa pooerednia - intermediate class 16 2041 - 2056 Klasa otwarta - open class 13 2057 - 2069 Klasa championów - champion class 3 2070 - 2072 Wybór Najlepszej Doros³ej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB 241[/quote] O jak fajnie Ada - dzięki :loveu: [quote name='Aga76']Cze 2Be :loveu: Czemu jesteś, a jakoby cię nie było :roll:[/quote] Cze Aguś :loveu: Nie było mnie przecie :cool1: Dopiero tera żem jezd :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Aurunia']Yorki są oceniane według planu : RING 17 - PAWILON 3A: Sêdzia - Dorota Witkowska Yorkshire Terrier 10.00 PSY - MALES Klasa szczeni¹t - puppy class 1 1977 - 1977 Klasa m³odzie¿y - junior class 14 1978 - 1991 Klasa pooerednia - intermediate class 6 1992 - 1997 Klasa otwarta - open class 13 1998 - 2010 Klasa championów - champion class 4 2011 - 2014 Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed 11.40 SUKI - BITCHES Klasa szczeni¹t - puppy class 6 2015 - 2020 Klasa m³odzie¿y - junior class 20 2021 - 2040 Klasa pooerednia - intermediate class 16 2041 - 2056 Klasa otwarta - open class 13 2057 - 2069 Klasa championów - champion class 3 2070 - 2072 Wybór Najlepszej Doros³ej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Szczeniêcia w Rasie / Best Puppy in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Wybór Zwyciêzcy Rasy / BOB 241[/quote] No to sobie na pieski popatrze, na suczki tylko troche, bo będe tak do od 10:30 - 12. Quote
Kasia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie w temacie jestem ale wpadłam sie przywiatać by na dłużej zawitać potem :loveu: Quote
madziasto4 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='tigrunia'] Kto Ci powie,ze np.łożysko w przednim lewym trza wymienic? :cool1: [/QUOTE] No napewno nie Ty :diabloti: Quote
cardea Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [CENTER]AVE :evil_lol: Mam fotki w łaparacie :p [/CENTER] Quote
cardea Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 aaaaaaaaa zapomniałam dodać muszem sprzedać sFoje ałto :diabloti: Quote
ladyyork Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wstawiaj foty twoich dziewuch bo ci je na samochody wymienią i będzie galeria samochodów a nie dziewczyn:p Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='madziasto4']No napewno nie Ty :diabloti:[/quote] No chyba by mu musiało coś na mózg paść :p :evil_lol: [quote name='Kasia']nie w temacie jestem ale wpadłam sie przywiatać by na dłużej zawitać potem :loveu:[/quote] Cze :loveu: [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu:[/quote] Cze :loveu: [quote name='cardea'][CENTER]AVE :evil_lol:[/CENTER] [CENTER]Mam fotki w łaparacie :p[/CENTER] [/quote] :crazyeye: A Ty tu skąd :crazyeye: Fotki już widziałam :loveu: [quote name='cardea']aaaaaaaaa zapomniałam dodać muszem sprzedać sFoje ałto :diabloti:[/quote] Kto to kupi :roflt: [quote name='ladyyork']Wstawiaj foty twoich dziewuch bo ci je na samochody wymienią i będzie galeria samochodów a nie dziewczyn:p[/quote] Których dziewuch ? Bo z tego co wiem to mam jedną :evil_lol: Quote
ladyyork Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [COLOR=black][FONT=Verdana]Tak masz racje ,masz jedną ale jaką piękna ,uroku ma za dwie aż się w oczach dwoii :loveu::loveu:. Prosze o zdjęcia Jessi.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]P.S.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Może skoro mi się tak napisało niedługo przyjdzie czas na drugą:p[/FONT][/COLOR] Quote
tigrunia Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='ladyyork'][COLOR=black][FONT=Verdana]Tak masz racje ,masz jedną ale jaką piękna ,uroku ma za dwie aż się w oczach dwoii :loveu::loveu:. Prosze o zdjęcia Jessi.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]P.S.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Może skoro mi się tak napisało niedługo przyjdzie czas na drugą:p[/FONT][/COLOR][/quote] No ze zdjeciami będzie kłopot bo aparat w naprawie :cool1: Może jakaś dobra dusza nam zrobi w Poznaniu to będą :evil_lol: Quote
iberia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='tigrunia']No ze zdjeciami będzie kłopot bo aparat w naprawie :cool1: Może jakaś dobra dusza nam zrobi w Poznaniu to będą :evil_lol:[/quote] no zobaczymy jak bedziesz miła to może jedną fotke zrobimy:diabloti: a ty zacznij cwiczyc kręgosłup bo bedziesz biegac z moim aparatem :evil_lol: Quote
cardea Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='tigrunia']No chyba by mu musiało coś na mózg paść :p :evil_lol: [/quote] Może to zaraśliFa Choroba uFarzaj :roflt: [quote name='tigrunia'] Kto to kupi :roflt: [/quote] Przyjdzie głupi co kupi kochana mój w lepsiejszym stanie jest jak tFój :evil_lol: Amortyzatory miał wymienione i nowe świece ma :razz: Quote
cardea Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='iberia']no zobaczymy jak bedziesz miła to może jedną fotke zrobimy:diabloti: a ty zacznij cwiczyc kręgosłup bo bedziesz biegac z moim aparatem :evil_lol:[/quote] Cze K a co pożyczyłaś łaparata łod kolegi :cool3: Quote
tigrunia Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='iberia']no zobaczymy jak bedziesz miła to może jedną fotke zrobimy:diabloti: a ty zacznij cwiczyc kręgosłup bo bedziesz biegac z moim aparatem :evil_lol:[/quote] :crazyeye: Za darmo nic nie robie :obrazic: [quote name='cardea']Może to zaraśliFa Choroba uFarzaj :roflt: Przyjdzie głupi co kupi kochana mój w lepsiejszym stanie jest jak tFój :evil_lol: Amortyzatory miał wymienione i nowe świece ma :razz:[/quote] A nówkę planujesz D ?? :razz: [quote name='cardea']Cze K a co pożyczyłaś łaparata łod kolegi :cool3:[/quote] K kupiła przecie nowego obiektywa :splat: Quote
Kasia_zg Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć 2Be :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale sie wkurzyłam zamierzałam wybrać sie do Poznania była by okazja do zobaczenia Jessi i psiaczków Marty a tu buuuuu niedostalam wolnego :angryy:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka[/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
cardea Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='tigrunia']:crazyeye: Za darmo nic nie robie :obrazic:[/quote] Uczysz się od Mistrza widzę :megagrin: [quote name='tigrunia']A nówkę planujesz D ?? :razz:[/quote] Za długo bym czekała :cool3: i słabe akcje mam ostatnio :evil_lol: Ale co tam - wejdę na stronę [URL="http://www.szukam"]www.szukam[/URL] sponsora.com.pl lub de :diabloti: Może znajdzie się jakiś stary ze zwierzątkiem (skorupiakiem) z duschym kontem i kiepskimi prognozami najlepiej bez rodziny (po co mam się dzielić :mad: ) Bo z rodziną to zawsze są tylko kłopoty :angryy: [quote name='tigrunia']K kupiła przecie nowego obiektywa :splat:[/quote] Wiem pamiętam znam tie historie jak przez nieuwagę zostawiła i porzuciła aparata i ten spadł na ziemie :placz: Quote
Recommended Posts