Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mała Rita napisał(a):
dzis cicho tutaj strasznie... :cool1:

Dzis z moim przystojniakiem spedzilam pol dnia ramię w ramię wyjaśniając jakies tam głupoty... achhh..... jak on pachniał :loveu: i jak sie slicznie usmiecha..... :oops:

Jenny weź Aśka nic nie mów lepiej o nim :oops:
Ja mam w pracy takiego palanta z krzywymi zębami i musze sie z nim użerać :cool1:

Posted

nie gadajcie bo nigdy tego nie nadrobie!
w pracy koniec netu - monitoruja nas i piszą raporty :angryy: normalnie nie chce mi sie do roboty jutro isć!!!!!!!!!

Posted

Kasia napisał(a):
w pracy koniec netu - monitoruja nas i piszą raporty :angryy: normalnie nie chce mi sie do roboty jutro isć!!!!!!!!!

Kasia ten szok po starcie netu w pracy u mnie do dzis trwa :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):

Kasia masz Big Brathera w robocie buuu

Be a wiesz wczoraj kapalam moje dziewczyny iii Pipi sluzy chyba.. ona jest scieta wiec inaczej wlos sie uklada.. ..ale na Livce mi sie nie widzi.. tyle ze nie dalam zadnej odzywki i za tydzien dam z odzywką i zobacze.. ale chyba znow sie przezuce na alla bo te najlepiej widze ze sluza im.. wlos sie nie puszy...i zaskoczyla mnie data podana na szamponie tylko do konca stycznia no przeciez nie dam rady calego zuzyc tak szybko..
ja wiem ze po jednym kapaniu to efektow nie ma ale on jakis dziwny wogle byl w dotyku jak ich mydlilam..

Posted

Pegaza napisał(a):
Kasia masz Big Brathera w robocie buuu

Be a wiesz wczoraj kapalam moje dziewczyny iii Pipi sluzy chyba.. ona jest scieta wiec inaczej wlos sie uklada.. ..ale na Livce mi sie nie widzi.. tyle ze nie dalam zadnej odzywki i za tydzien dam z odzywką i zobacze.. ale chyba znow sie przezuce na alla bo te najlepiej widze ze sluza im.. wlos sie nie puszy...i zaskoczyla mnie data podana na szamponie tylko do konca stycznia no przeciez nie dam rady calego zuzyc tak szybko..
ja wiem ze po jednym kapaniu to efektow nie ma ale on jakis dziwny wogle byl w dotyku jak ich mydlilam..

No jak bez odżywki kąpałaś to efektów raczej prędko nie zobaczysz :shake: Vulpes ma to do siebie, że się tak nie pieni jak inne szampony. No i wszysko zależy od proporcji-dasz mniej wody to się będzie pienić bardziej. A jaką dużą butelkę kupiłaś? Bo mi ta mała starcza na 2 m-ce tylko dla Jess a ty masz dwie więc spokojnie powinnaś zużyć do stycznia.

Posted

Mała Rita napisał(a):
Moj TZ-cik poczytal dzis jakie my tu głupotki piszemy o fajnych facetach... :cool1: no i juz chyba nie jest moim TZ :placz:

Co Ty mówisz :crazyeye: Jak to? :crazyeye: Przez tą gadanine ?? :crazyeye: Ach Ci faceci :shake::mad:

Posted

tigrunia napisał(a):
Co Ty mówisz :crazyeye: Jak to? :crazyeye: Przez tą gadanine ?? :crazyeye: Ach Ci faceci :shake::mad:

Nio... On jest własnie taki :placz: nawet nie bede mu czegokolwiek tłumaczyc, zreszta co mam tlumaczyć???

Posted

Mała Rita napisał(a):
Nio... On jest własnie taki :placz: nawet nie bede mu czegokolwiek tłumaczyc, zreszta co mam tlumaczyć???

E tam.. weź się za przystojniaka w takim razie :loveu::evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
E tam.. weź się za przystojniaka w takim razie :loveu::evil_lol:

Wydawało mi sie, ze to jest zbyt powazny zwiazek zeby przekreslic go przez taką głupotę... no ale widocznie tylko mi się wydawało :placz: