Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='tigrunia']Jenny weź Aśka nic nie mów lepiej o nim :oops: Ja mam w pracy takiego palanta z krzywymi zębami i musze sie z nim użerać :cool1: 10 goopich znaków Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Mała Rita napisał(a):dzis cicho tutaj strasznie... :cool1: Dzis z moim przystojniakiem spedzilam pol dnia ramię w ramię wyjaśniając jakies tam głupoty... achhh..... jak on pachniał :loveu: i jak sie slicznie usmiecha..... :oops: Jenny weź Aśka nic nie mów lepiej o nim :oops: Ja mam w pracy takiego palanta z krzywymi zębami i musze sie z nim użerać :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Czesc 2Be, możemy se grabie podać, tyż cytować wielokrotnie nie mogę :cool1: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 6 minut dała :crazyeye: No i nie widziałam :placz: Cze Madźka :multi: Quote
madziasto4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 kurna ja też nie widziałam, w tym samym czasie posta pisałam :placz: Quote
tigrunia Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 No fajny to on jezd :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nie gadajcie bo nigdy tego nie nadrobie! w pracy koniec netu - monitoruja nas i piszą raporty :angryy: normalnie nie chce mi sie do roboty jutro isć!!!!!!!!! Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):nie gadajcie bo nigdy tego nie nadrobie! w pracy koniec netu - monitoruja nas i piszą raporty :angryy: normalnie nie chce mi sie do roboty jutro isć!!!!!!!!! Kasia ten szok po starcie netu w pracy u mnie do dzis trwa :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ja tego nie przeżyję :placz: co ja będę tam robić????? Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kasia napisał(a):ja tego nie przeżyję :placz: co ja będę tam robić????? wgrałam grę "Budowanie Rzymu" i odtąd cały czas buduje :megagrin: Quote
Kasia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 muszę sie do swoich ładnie uśmiechnać... :diabloti: Quote
Mała Rita Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Kasia']muszę sie do swoich ładnie uśmiechnać... :diabloti: 10 goopich znaków Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 O jeny :crazyeye: Jak oni mogli? :shake::mad: Biedna Kasia :-( Mi nie wyłączą bo potrzebuje neta do pracy :loveu::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kasia napisał(a):nie gadajcie bo nigdy tego nie nadrobie! w pracy koniec netu - monitoruja nas i piszą raporty :angryy: normalnie nie chce mi sie do roboty jutro isć!!!!!!!!! Kasia masz Big Brathera w robocie buuu Be a wiesz wczoraj kapalam moje dziewczyny iii Pipi sluzy chyba.. ona jest scieta wiec inaczej wlos sie uklada.. ..ale na Livce mi sie nie widzi.. tyle ze nie dalam zadnej odzywki i za tydzien dam z odzywką i zobacze.. ale chyba znow sie przezuce na alla bo te najlepiej widze ze sluza im.. wlos sie nie puszy...i zaskoczyla mnie data podana na szamponie tylko do konca stycznia no przeciez nie dam rady calego zuzyc tak szybko.. ja wiem ze po jednym kapaniu to efektow nie ma ale on jakis dziwny wogle byl w dotyku jak ich mydlilam.. Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Pegaza napisał(a):Kasia masz Big Brathera w robocie buuu Be a wiesz wczoraj kapalam moje dziewczyny iii Pipi sluzy chyba.. ona jest scieta wiec inaczej wlos sie uklada.. ..ale na Livce mi sie nie widzi.. tyle ze nie dalam zadnej odzywki i za tydzien dam z odzywką i zobacze.. ale chyba znow sie przezuce na alla bo te najlepiej widze ze sluza im.. wlos sie nie puszy...i zaskoczyla mnie data podana na szamponie tylko do konca stycznia no przeciez nie dam rady calego zuzyc tak szybko.. ja wiem ze po jednym kapaniu to efektow nie ma ale on jakis dziwny wogle byl w dotyku jak ich mydlilam.. No jak bez odżywki kąpałaś to efektów raczej prędko nie zobaczysz :shake: Vulpes ma to do siebie, że się tak nie pieni jak inne szampony. No i wszysko zależy od proporcji-dasz mniej wody to się będzie pienić bardziej. A jaką dużą butelkę kupiłaś? Bo mi ta mała starcza na 2 m-ce tylko dla Jess a ty masz dwie więc spokojnie powinnaś zużyć do stycznia. Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Moj TZ-cik poczytal dzis jakie my tu głupotki piszemy o fajnych facetach... :cool1: no i juz chyba nie jest moim TZ :placz: Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mała Rita napisał(a):Moj TZ-cik poczytal dzis jakie my tu głupotki piszemy o fajnych facetach... :cool1: no i juz chyba nie jest moim TZ :placz: Co Ty mówisz :crazyeye: Jak to? :crazyeye: Przez tą gadanine ?? :crazyeye: Ach Ci faceci :shake::mad: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tigrunia napisał(a):Co Ty mówisz :crazyeye: Jak to? :crazyeye: Przez tą gadanine ?? :crazyeye: Ach Ci faceci :shake::mad: Nio... On jest własnie taki :placz: nawet nie bede mu czegokolwiek tłumaczyc, zreszta co mam tlumaczyć??? Quote
tigrunia Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mała Rita napisał(a):Nio... On jest własnie taki :placz: nawet nie bede mu czegokolwiek tłumaczyc, zreszta co mam tlumaczyć??? E tam.. weź się za przystojniaka w takim razie :loveu::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tigrunia napisał(a):E tam.. weź się za przystojniaka w takim razie :loveu::evil_lol: Wydawało mi sie, ze to jest zbyt powazny zwiazek zeby przekreslic go przez taką głupotę... no ale widocznie tylko mi się wydawało :placz: Quote
Recommended Posts