Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aa i zamowilam szampon i doszedl dzis:multi: go wytestuje jak sie okaze dobry:p to wtedy domówie odzywke tak to sobie wykombinejszyn:evil_lol: bo juz na jednym szamponie i odzywce sie przejechalam Herry:mad:

Posted

Też się przejechałam na Herry, teraz pewnie sama będę się w tym kąpać, bo ogonów szkoda :evil_lol:

ja pierdziu mam problem ze zwykłym pisaniem postów... nie wchodzi mi odpowiedź

Posted

Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl..

u mnie narazie chodzi...

Posted

[quote name='Pegaza']Taa trafic na odpowiedni szampon to jak wygrana zwlaszcza jak psowi zapuszczam wlos..Aga zawsze mozesz odsprzedac komus komu sluzy ten szampon, ja w ten sposob na dogo nabylam serie all system i moim psom dobrze sluzyl az sie skonczyl..

u mnie narazie chodzi...

niby tak, ale weny do tego nie mam :shake:

ostatnio znów z bazarku towar do mnie nie dotarł...

Oj biedne 2Be bez cytowania :glaszcze:

Posted

Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy:

Witam wszystkich :loveu:
Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dupa :angryy: Raz mi się udało zaznaczyć na cytowanie to sie zawiesiło :mad: Moge cytować pojedynczo tylko :angryy:

Witam wszystkich :loveu:
Zły dzień dziś mam :cool1: W sumie cały czas był dobry ale od pół godziny znów jest zły :angryy: Nie robie dziś kolacji - strajk :cool1:

a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
a co sie sprawiło, że tak Cię zezłościło? :cool1:

Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad:
Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Pewne Panie urzędniczki że tak powiem mnie zezłościły :angryy::mad:
Ale ciul z nimi .. trzeba żyć dalej :loveu: A kolacji i tak nie będzie :diabloti: Ja głoduje więc Ł tyż musi :evil_lol:

Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1:
ja też dzis nic juz nie jem :cool3:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Bo Panie Urzędniczki juz tak mają :cool1:
ja też dzis nic juz nie jem :cool3:

Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad:

Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Trzeba je wszystkie pozwalniac :razz: U sprzedawczynie w sklepach też co siedzą i warzywka sprzedają za kare :mad:

Po co dali tego przecinka przy ilości postów? :cool1:

w ogóle pozmieniali jakoś tak dziwnie :cool1:

Posted

A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p

Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
A kto im kazał ? Mi było dobrze tak jak było :p

Asik nikogo nie ma więcej? Cały dzień mnie nie było to nadrabiam i jeszcze do galerii nie doszłam co by kogoś podpatrzeć :diabloti:

dzis cicho tutaj strasznie... :cool1: