Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

"Jaja w tropikach" mam ino zabrać sie do oglądania jakoś nie mogę...ale skoro fajna to jutro se z Tomkiem obejrzymy :lol:

A widziałyście "Nie zadzieraj z fryzjerem" z Adamem Sandlerem? Jak nie to polecam - to też jedna z tych "głupkowatych" komedii ale warta obejrzenia.

Posted

[quote name='Kasia']"Jaja w tropikach" mam ino zabrać sie do oglądania jakoś nie mogę...ale skoro fajna to jutro se z Tomkiem obejrzymy :lol:[/quote]

A kiedy w ogóle wchodzi do kin? Bo ja miałam zaproszenie na przedpremiere i patrzylam teraz na filmwebie, że narazie nie ma.

Posted

Be cze:p

dobrze ze tu dzis malo gadali..:lol:

aaa bylam w piccerii sie objadlam:) nawet na wynos wzielam bo nie dalam rade zjesc...

Beata jestem na stronce z szamponami i juz nie wiem ktory wziasc..bo mysle o tym z olejem albo o tym delikatnym szamponie i kazdy ma potem inna odzywke..

Posted

[quote name='tigrunia']Gdzie? W Poznaniu? Pewnie jak zwykle od 10 :roll:[/quote]
Ano w P-niu.

Dziekowac:)

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']
A kiedy w ogóle wchodzi do kin? Bo ja miałam zaproszenie na przedpremiere i patrzylam teraz na filmwebie, że narazie nie ma.
[/QUOTE]

jest na filmwebie ;)
ściagnęłam wersję do obejrzenia. nie jest to rewelacja na bałtyku ale bez problemu idzie obejrzeć...

Posted

[quote name='Pegaza']Be cze:p

dobrze ze tu dzis malo gadali..:lol:

aaa bylam w piccerii sie objadlam:) nawet na wynos wzielam bo nie dalam rade zjesc...

Beata jestem na stronce z szamponami i juz nie wiem ktory wziasc..bo mysle o tym z olejem albo o tym delikatnym szamponie i kazdy ma potem inna odzywke..[/quote]
D-E bierz wszystkie - nie krępuj się :evil_lol: Popróbuj, potestuj i sama stwierdzisz, który Ci najbardziej pasuje. Weź sobie na razie serię z kokosem i zwykły szampon do tego (C5 czy jakos tak) najpierw zmyj tym zwykłym, potem tym z kokosem i dawaj odzywke. Troche potrzymaj w ręczniku i płucz :razz: Jak nie kokos to może linia "R"? Też ją mam .. ale to wszystko zależy od włosa.
[quote name='PositiveThought']Cze choruszku! :loveu:

Zasmarkałaś klawiaturę? :razz:[/quote]
Cze Beeee :loveu:

Już nie smarkam :multi: Troche pociągam jeszcze :razz:

Posted

[quote name='PositiveThought']ależ Ty pociągająca jestes :loveu:

A ja mam dużo japłek :loveu:[/quote]
:loveu:

A ja japłek nie jadam :p
[quote name='Kasia']po jabłkach to kiszki jeszcze bardziej grają!!![/quote]
Włacha ! :razz: