tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Ja ide w przyszłym tyg na Dode :razz: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 "Jaja w tropikach" mam ino zabrać sie do oglądania jakoś nie mogę...ale skoro fajna to jutro se z Tomkiem obejrzymy :lol: A widziałyście "Nie zadzieraj z fryzjerem" z Adamem Sandlerem? Jak nie to polecam - to też jedna z tych "głupkowatych" komedii ale warta obejrzenia. Quote
Jagódka&Uzi Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Kasia']"Jaja w tropikach" mam ino zabrać sie do oglądania jakoś nie mogę...ale skoro fajna to jutro se z Tomkiem obejrzymy :lol:[/quote] A kiedy w ogóle wchodzi do kin? Bo ja miałam zaproszenie na przedpremiere i patrzylam teraz na filmwebie, że narazie nie ma. Quote
Pegaza Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Be cze:p dobrze ze tu dzis malo gadali..:lol: aaa bylam w piccerii sie objadlam:) nawet na wynos wzielam bo nie dalam rade zjesc... Beata jestem na stronce z szamponami i juz nie wiem ktory wziasc..bo mysle o tym z olejem albo o tym delikatnym szamponie i kazdy ma potem inna odzywke.. Quote
Guest Agata_B Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='tigrunia']Gdzie? W Poznaniu? Pewnie jak zwykle od 10 :roll:[/quote] Ano w P-niu. Dziekowac:) Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi'] A kiedy w ogóle wchodzi do kin? Bo ja miałam zaproszenie na przedpremiere i patrzylam teraz na filmwebie, że narazie nie ma. [/QUOTE] jest na filmwebie ;) ściagnęłam wersję do obejrzenia. nie jest to rewelacja na bałtyku ale bez problemu idzie obejrzeć... Quote
PositiveThought Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cze choruszku! :loveu: Zasmarkałaś klawiaturę? :razz: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Pegaza']Be cze:p dobrze ze tu dzis malo gadali..:lol: aaa bylam w piccerii sie objadlam:) nawet na wynos wzielam bo nie dalam rade zjesc... Beata jestem na stronce z szamponami i juz nie wiem ktory wziasc..bo mysle o tym z olejem albo o tym delikatnym szamponie i kazdy ma potem inna odzywke..[/quote] D-E bierz wszystkie - nie krępuj się :evil_lol: Popróbuj, potestuj i sama stwierdzisz, który Ci najbardziej pasuje. Weź sobie na razie serię z kokosem i zwykły szampon do tego (C5 czy jakos tak) najpierw zmyj tym zwykłym, potem tym z kokosem i dawaj odzywke. Troche potrzymaj w ręczniku i płucz :razz: Jak nie kokos to może linia "R"? Też ją mam .. ale to wszystko zależy od włosa. [quote name='PositiveThought']Cze choruszku! :loveu: Zasmarkałaś klawiaturę? :razz:[/quote] Cze Beeee :loveu: Już nie smarkam :multi: Troche pociągam jeszcze :razz: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Kasia']w końcu przylazłaś!!![/quote] Ano :razz: Jajecznice na kolacje zrobiłam .. tym razem z kurami :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a mi kiszki marsza grają. nie chce mi sie robić zarcia a TZ w pracy (zawsze On robi kolacje) więc se piwo otworzyłam aby zabić głód :p Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Kieliszki przeczytałam :evil_lol: Byłam dziś u Aniusi (była w Eg with me) na pysznym winku :loveu: Quote
PositiveThought Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ależ Ty pociągająca jestes :loveu: A ja mam dużo japłek :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 po jabłkach to kiszki jeszcze bardziej grają!!! Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='PositiveThought']ależ Ty pociągająca jestes :loveu: A ja mam dużo japłek :loveu:[/quote] :loveu: A ja japłek nie jadam :p [quote name='Kasia']po jabłkach to kiszki jeszcze bardziej grają!!![/quote] Włacha ! :razz: Quote
PositiveThought Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja kosiam japka :loveu: Przez dwa lata mogłam jeść tylko obrane i pokrojone, ale mi się nie chciało nigdy :lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ja wolem banace i pomarańcze :loveu: i winogrona z działki sąsiadki zza płotu :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a ja śliwki :loveu: Truskawy, malyny :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A ja grapefruity kocham :loveu: Ale tylko ziółte :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 malyny :loveu: i nektaryny! arbuza niet! :shake: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Arbuzy na potęgę w Turcji jadłam :loveu: W Egipcie nie dawali :cool1: Ino melony :cool1: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i jeszcze marchewkę taką młodą i słodka z działki lubiem :loveu: i kalarepę!!! Quote
PositiveThought Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak można arbuza nietać?! calarepka :loveu: Quote
tigrunia Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 kalarepka.. i kalafiorek :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i fasolka żółta szparagowa :loveu: i młode kartoszki wykopane z koperkiem :loveu: Quote
Recommended Posts