PositiveThought Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 hej :loveu: my dziś mieszamy wasze plany, bo nad jeziorko na grilla :lol: ja się ostatnio na schodach wyyytentegowałam i se dwa paznokcie złamałam tak bardzo i boleśnie :shake: noo mówilam ja że w Lidlu tanie storczyki. Quote
tigrunia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Cze Atka :multi: Kiedy i komu ło storczykach mówiła ?? Bo jakoś nie dosłyszałam :shake: Quote
PositiveThought Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 no tutej mówiłam. że w Lydlu są tanie, no! Quote
tigrunia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 :crazyeye::crazyeye: To ja ślepa?? :crazyeye::crazyeye: Ide szukać kiedy żeś mówiła :razz: Quote
tigrunia Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Joo.. faktiko - ale to tydzień temu było :-( Już pewnie nie bedzie :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć 2Be :multi: Jej, ale twoje japonki są cudowne :loveu: W takim stylu podobają mi się najbardziej! Quote
PositiveThought Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 no włacha, mi też, tylko żeby bez tych pasków skorzanych... Quote
tigrunia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć 2Be :multi: Jej, ale twoje japonki są cudowne :loveu: W takim stylu podobają mi się najbardziej![/quote] [quote name='PositiveThought']no włacha, mi też, tylko żeby bez tych pasków skorzanych...[/quote] Ajj dziękuje :loveu::loveu: Ide zaraz na giełde może co jeszcze kupie :multi: Spodnie jakieś by sie przydały .. dżinsy np. Wczoraj byłam nad jeziorkiem .. wzieliśmy kajaka no i słońce zaszło :angryy: Czasem wychodziło ale tak przez takie delikatne cieniutkie chmurki no i coś nie widze,zebym sie opaliła :angryy: Ide jeść .... Quote
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Halo Be[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LScheer.gif[/IMG] pozdrowienia z słonecznego[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSdaisy.gif[/IMG] śląska ja tez muszem se kupic spodnie takie rybaczki... Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Rybaki to i ja bym se musiała jakieś kupić...dziś to se dżinsy podwinęłam aby mieć troche nogi odkryte bo gorko strasznie :lol: Quote
tigrunia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Pegaza']Halo Be[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LScheer.gif[/IMG] pozdrowienia z słonecznego[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSdaisy.gif[/IMG] śląska ja tez muszem se kupic spodnie takie rybaczki...[/quote] Halo halo :loveu: U nas tyż zonko daje ostrooooooooooo :multi: Kupiłam se ja wczoraj zieloną bluzkę na ramiączkach i zielone bolerko :loveu: [quote name='Kasia']Rybaki to i ja bym se musiała jakieś kupić...dziś to se dżinsy podwinęłam aby mieć troche nogi odkryte bo gorko strasznie :lol:[/quote] Tyż szukałam na giełdzie ale nic ciekawego nie było z rybaków :shake: [quote name='madziasto4']Cześć 2B, 2B śniłaś mi się :hmmmm:[/quote] Jenyyy.. opowiadaj :cool3: P.S. Jessi sie wczoraj kąpała :multi: (w wannie:roll:) Quote
PositiveThought Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czyść :loveu: zieleń... mniamumniahahahaniah ja mam rybaczątka zielone i z tuzin bluzków. I OKA MAM ZIELONE! Quote
tigrunia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Cze Atkaa.. Ja mam oczy blue ale zielony tyż mi pasi :cool3: Babcia zabrała Jess na spacer :multi: Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ja też sobie kupiłam zieoną bluzkę na ramiączkach w paski:eviltong: rybaczek też szukam, ale niii ma Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Atkaa.. Babcia zabrała Jess na spacer :multi:[/quote] hah moja babcia by nie zauważyła kiedy Piksi by jej uciekła:roll: zresztą nie nadążyła by za Piksi:evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='anmi0']ja też sobie kupiłam zieoną bluzkę na ramiączkach w paski:eviltong: rybaczek też szukam, ale niii ma[/quote] No ta moja jest cała zielona .. bez pasków :p Zaraz zrobie foto ... [quote name='anmi0']hah moja babcia by nie zauważyła kiedy Piksi by jej uciekła:roll: zresztą nie nadążyła by za Piksi:evil_lol:[/quote] Ehh.. Jess poszła ze swoją babcią czyli moją mamą :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jak poszukiwania rybaków? U mnie kiepsko....Zleciałam całe allegro - NIC. U nas w sklepach też NIC. Spróbuje jeszcze jutro wyrwać się z pracy i oblecieć tam rynek, może coś znajdę choć nie wierzę juz w to :roll: Quote
tigrunia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 No ja w tym tygodniu nie mam jak szukać :shake: W pracy od 10-18 i lipa :roll: Na allegro wcale nie szukam bo spodni tam nie lubie kupować :shake: Poleze jeszcze na giełde w niedziele.. sobote mam wolną to może do Torunia pojade - tam tyż fajne sklepy mają. Jess jesio nie wróciła ... :cool1: Quote
madziasto4 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='tigrunia'] Jenyyy.. opowiadaj :cool3: [/QUOTE] Eee już nie pamiątam, ale się spotkałyśmy :p Quote
tigrunia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Madzka - jest szansa na Sopockiej wystawie :razz: Quote
Kasia_zg Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień dobry Beatko :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Przed nami kolejny upalny dzionek[IMG]http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20pogoda/mete0049.gif[/IMG][/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Dobry dobry :loveu: Noo.. słonko już daje czadu :cool3: A ja idem se śniadanko zrobić :lol: Quote
Pegaza Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cze :p u nas niet słonka jest po burzy cieplo ale pochmurnie...moze sie jeszcze wypogodzi.. Quote
tigrunia Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Ojj biedna D-E :roll: U nas zonko daje po oczach :loveu: Byłam se dziś w Biedronce z rana i kupiłam buty do wody za 10 zł :evil_lol: Szukałam wszędzie i po 30-50 zł były a tu masz.. takie same po dyszku :loveu: Quote
Recommended Posts