Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PositiveThought']dziendoberek.

goopio tak bez uprzedzenia :shake:[/quote]

[quote name='Kasia']A to czemu takie dopłacanie?

Bry wieczór :loveu:[/quote]
Cze wam :multi:

No kurcze nikt nic nie powiedział :mad: Do wczoraj trzeba było zapłacic całą kwote no a że dopiero dziś mi dali reszte wypłaty no to poleciałam z kumpelą do tej zakichanej Triady i zapłaciłyśmy .. no i przy okazji nam powiedzieli, że jeszcze po 360 zł musimy zapłacić :angryy: To sie dopłata paliwowa nazywa :angryy: Nie zależy od biura tylko od przewoźnika :angryy:

Posted

Ehh .. nie wiem Madzka o jaki kabaret chodzi ale płacić muszę i tak :placz: a 180zł jakby nie patrzeć to 50 dolars mniej do zabrania tam .. :placz:

No .. Dobry dzień wszystkim :multi:

Posted

Jo .. dziś se na solarium śmigłam a obok jest Mc no i sie skusiłam na Mc zestawa z McChickenem :loveu: A .. no i jubiler tyż jest zara obok to se weszłam na pierscionki popatrzeć .. kurcze jakie śliczne :loveu: Taki za 400-500 zł fajny już bym sobie wybrala ale na razie chyba sobie kupie ciut tańszy - za 288 zł był fajny.. zobaczymy, czy przed Egiptowem jeszcze mi sie uda :roll:

Posted

Pracuje wiec mam z czego żyć :cool3: Ale majętna - nie powiedziała bym :shake: Chciałabym ten pierscionek z Koszalina ale 750 zł to troche przegina jak na razie :placz: Są inne wydatki :placz: Więc kupie taki za 280 :loveu: i tyż cieszyc się będę :multi:

Posted

Cze Agusia :multi:

Zrobie fotke, zrobie ale jednak przed Egiptem nie kupie :-( Więc jak wróce chyba się skuszę na jakiś z przedziału 400-500 :loveu:

Mam dwie sloneczne fotki Panny Jessi :loveu: :
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/254/0479a9726b987bb6.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/213/2c6f676df9f809f6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='PositiveThought']cze :grins:

ale słoneczne fotki :loveu:

szkoda, że Egiptowa nie sfocisz, ale będzie jak znalazł na następną podróż!
ja pod koniec wakacji jadę do Chorwaclandii, będzie pięknie :loveu:[/quote]
Cze Atka :multi:

Egiptowo jasne, że sfoce.. Nie zrozumiałaś Atka- o pierścien chodziło ;) No ale aparatu pewnie tez nie będzie przed Egiptowem nowego :placz: Trudno - będziemy sobie radzić obecnym.
Ojj fajno masz :multi: A czym jedziesz ? Bo moja madrina chce mnie tam wyciągnąć ale autem :roll:

Posted

Jesoo, dupa ze mnie :shake:
jak piszesz że z przedziału 400-500, to ja tylko o Canonie 400D i 450D :mdleje:
mógz mam przestawiony tak.

no ale i tak go nie sfocisz luszczanką, więc prawie trafiłam.

no my też ałtem. tak nie za bardzo mi ekipa pasuje, ale będę miała aparat, więc tylko zdjęciami się zajmować będę.
chciałam wziąć Duśka, ale męczyłby się.

Posted

Spoko, spoko .. i tak w tym roku pewnie nie pojedziemy bo mam jeszcze kupony zniżkowe z biura Ecco Holidays i chciałam je wykorzystać jakoś we wrześniu - październiku a na 3 wycieczki to mnie już w ogóle nie stać :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']Tu Was znalazlam gaduly:mad:
hej Be:p

no ja przylazlam to nikogo nie ma to sem ide i nie przyde pa[/quote]
Cze D-E :multi:
no ja juz o tej godzinie to sie w wannie pluskałam i lulu .. Tera już po robocie jestem i chwile łodpocznku mam :cool3:

Posted

Cześć Beata :)

[URL]http://images25.fotosik.pl/213/2c6f676df9f809f6.jpg[/URL]
śliczna słoneczna Jessi:loveu::loveu::loveu:

a gdzie papiloty??;)
Pozdrawiam

Posted

Ja na głowie nie zakładam tylko dużo olejku daje a wąsy spinam gumkami zeby sie nie niszczyły. U Eti to zdaje egzamin :) ona da sobi je założyć bez problemu ale po chwili je ściaga:lol: