Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Madzia, o Sigmach czytałam i się zraziłam... Często nie łapią ostrości. Nie znam nikogo, kto ją ma, więc bez sprawdzenia nie chcę jej :lol: Ja mam wybraną stałkę z Canona.[/QUOTE]
Też o tym czytałam, że może słabo ostrzyć przy ponad 200, ale ponoć w tej cenie sigma to najlepszy wybór...
Stałkę canona też mam na oku, ale to za jakiś czas.

Posted

[quote name='madziasto4']Przymierzam się do Sigmy 70-300 f/4-5.6 APO DG Macro i Tamrona 17-50 f/2.8[/quote]

Madzka a sprawdzałaś czy pasuje do body canona??

Posted

odnosnie aparatyu to zalezy jakie kto chce robic zdjęcia i ile kasy chce przeznaczyć. Be mama głownie na zagraniczne wycieczki do krajobrazów. Ja mam nikona d80 i jestem zadowolona ma objektyw 18-135mm gdy pozwolą finanse wymienie na inne obiektywy:)
kurde ale aparaty idą w dół jaza mój dła 5000 a teraz spadł jak cholera....

Posted

Cześć Beata
Przyszło do mnie potwierdzenie :)
Wiadomo już o której będą Yorki?? bo ja mam naprawe kawałek do Bydgodzczy planuje wyjechać o 7 ale o 6 wstaje wykąpać Eti więc ciężki dzień to bedzie dla mnie ;)

Posted

hej Aniu yorku napewno o 10 będą jak zawsze. Ja też mam kawałek do bydgoszczy dlatego kąpie Ibke wieczorem rano mi się nie chce. z praktyki wiem ze nie ma różnicy czy wykapie ją rano czy wieczorem :) a jaki macie numerek??

Posted

[quote name='tigrunia']Jesoo Aniu - godzina Ci wystarczy ?? :crazyeye:
Prześlij mi swój nr gg PMem ;)[/quote]

A co ma nie wystarczyć?:lol: :p wczoraj ją kąpałam jest natłuszczona więc szybko mi pójdzie:p
Jeszcze dzisiaj podstaram sie wysłać gg bo Adam formatuje mi laptopa wiec teraz jestem skazana na jego komputer:angryy:

Może bedziecie trzymały mi miejsce koło was na tej hali co?? jeśli oczywiście dacie rade....
Mam nadzieje że chociaż raz w życiu sie nie spóźnie:oops:

Posted

[quote name='iberia']becia zamuje pól hali <hahaha> bedzie niezła gromada:)[/quote]
Tia.. moze od razu cała ?? bede stać od 8 i krzyczec, że cała hala zajęta :roflt::roflt:

Posted

[quote name='iberia']becia zamuje pól hali <hahaha> bedzie niezła gromada:)[/quote]
:lol: dobre:lol: no tak a kto miałby być tam pierwszy jak nie Beata :lol: w końcu pewnie na ten stadion ma najbliżej;)

Posted

[quote name='tigrunia']Tia.. moze od razu cała ?? bede stać od 8 i krzyczec, że cała hala zajęta :roflt::roflt:[/quote]
:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ania któredy wy jedziecie ?? Bedziecie przez Nakło jechac ?? Zapytaj swego Adama :cool3:[/quote]
Zależy jak nawigacja nas poprowadzi ;)
Ale z mapy wygląda na to że tak...do Bydgoszczy jedziemy pierwszy raz:oops:

Posted

[quote name='AmiX']Zależy jak nawigacja nas poprowadzi ;)
Ale z mapy wygląda na to że tak...do Bydgoszczy jedziemy pierwszy raz:oops:[/quote]
Eeee.. jak z nawigacją jedziecie to poprowadzi was bez problemu :loveu:
Szkoda, ze na tak krótko przyjeżdżacie bo za dużo tej Bydgoszczy nie zobaczycie :placz:
[quote name='AmiX']były i znikneły ;) ja byłam w Tesco ale nic nie kupiłam bo były ogromne kolejki...[/quote]
Też byłam wczoraj w Tesco :multi: Ale kolejki aż takiej nie było .. Kupowałam mało więc stanełam w kasie do 10 artykułów i poszło szybciutko :multi:

Dobry w czwartek :loveu:
Mięsko sie już marynuje, kiełbaski przyprawione, sałatka w połowie zrobiona :loveu: Ale mi to szybko poszło :multi: Połaże jeszcze chwile po dogo i lece chałupe sprzątać :evil_lol:

Posted

[quote name='iberia']hej Aniu yorku napewno o 10 będą jak zawsze. Ja też mam kawałek do bydgoszczy dlatego kąpie Ibke wieczorem rano mi się nie chce. z praktyki wiem ze nie ma różnicy czy wykapie ją rano czy wieczorem :) a jaki macie numerek??[/quote]

Hej
hmmm to moze wykapie wieczorem skoro Yorki są tak wcześnie....
A numerek mamy 555 mam nadzieje że bedzie szcześliwy:)

Posted

[quote name='tigrunia']Eeee.. jak z nawigacją jedziecie to poprowadzi was bez problemu :loveu:
Szkoda, ze na tak krótko przyjeżdżacie bo za dużo tej Bydgoszczy nie zobaczycie :placz:

Też byłam wczoraj w Tesco :multi: Ale kolejki aż takiej nie było .. Kupowałam mało więc stanełam w kasie do 10 artykułów i poszło szybciutko :multi:

Dobry w czwartek :loveu:
Mięsko sie już marynuje, kiełbaski przyprawione, sałatka w połowie zrobiona :loveu: Ale mi to szybko poszło :multi: Połaże jeszcze chwile po dogo i lece chałupe sprzątać :evil_lol:[/quote]

U nas kolejki były takie długie że Adam powiedział "nigdy w życiu";)

Posted

[quote name='AmiX']Hej
hmmm to moze wykapie wieczorem skoro Yorki są tak wcześnie....
A numerek mamy 555 mam nadzieje że bedzie szcześliwy:)[/quote]
Kurde wiecie, że ja jestem z Jessi na samym końcu :placz::placz:
[quote name='AmiX']U nas kolejki były takie długie że Adam powiedział "nigdy w życiu";)[/quote]
A do której u was Tesco czynne ? Bo u nas jest zawsze całodobowe no i sie zastanawiałam do której wczoraj było z racji tego święta .. chyba do 24, co? Zapomniałam looknąć.

Posted

[quote name='tigrunia']Kurde wiecie, że ja jestem z Jessi na samym końcu :placz::placz:

A do której u was Tesco czynne ? Bo u nas jest zawsze całodobowe no i sie zastanawiałam do której wczoraj było z racji tego święta .. chyba do 24, co? Zapomniałam looknąć.[/quote]

To jakie wy macie numerki??:p
Myślicie że na ktorą musze być na miejscu żeby sie wyrobić ze wszystkim?? ja planowałam 9.00-9.30...
Napiszcie mi prosze jak to wszystko wyglada... gdzie ja mam sie udać po przyjeździe co musze załatwić...:oops: to nasz pierwszy raz:oops:

No u nas Tesco jest całodobowe ale wczoraj było do 24.....

Posted

[quote name='AmiX']To jakie wy macie numerki??:p
Myślicie że na ktorą musze być na miejscu żeby sie wyrobić ze wszystkim?? ja planowałam 9.00-9.30...
Napiszcie mi prosze jak to wszystko wyglada... gdzie ja mam sie udać po przyjeździe co musze załatwić...:oops: to nasz pierwszy raz:oops:

No u nas Tesco jest całodobowe ale wczoraj było do 24.....[/quote]
Ja mam nr 567. Za nami jest jeszcze jeden piesek SORAYA Lazuryt. Kaśka jest 13 a Ty 5 z tego co wyliczyłam :evil_lol: Marta 10 ;)
Gdzie sie udać sama nie wiem - trzeba y zapytać Kaśke :roll: Myślę, że 9-9:30 będzie akurat ;)

Posted

My mamy 563 :)Aniu jezeli dostałaś numer to nigdzie nie musisz się udawać tylko naleźć ring i szykować mała:) Katalogi odbiera sie w sekretariacie ale mysle ze nie sensu chodzic pojedyńczo jak sie spotkamy to Monika i tak musi iść do sekretariatu bo dostała ze nie zapłaciła musi to wyjaśnic to odbierze nam wszystkim katalogi :) nie zapomnij tylko numerka starowego, zgłoszenia i książeczki zdrowia no i oczywiście Etienki :) my bedziemy tez około 9.30 zeby przed przebiec się po ringu :)