tigrunia Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Ja nie Saruś - to moja madrina chce. Nikona D80 ma Kaśka - coś jej dziś nie ma bo bym ją zawołała tu na konsultacje :roll: Quote
madziasto4 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Madzia, o Sigmach czytałam i się zraziłam... Często nie łapią ostrości. Nie znam nikogo, kto ją ma, więc bez sprawdzenia nie chcę jej :lol: Ja mam wybraną stałkę z Canona.[/QUOTE] Też o tym czytałam, że może słabo ostrzyć przy ponad 200, ale ponoć w tej cenie sigma to najlepszy wybór... Stałkę canona też mam na oku, ale to za jakiś czas. Quote
iberia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='madziasto4']Przymierzam się do Sigmy 70-300 f/4-5.6 APO DG Macro i Tamrona 17-50 f/2.8[/quote] Madzka a sprawdzałaś czy pasuje do body canona?? Quote
iberia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 odnosnie aparatyu to zalezy jakie kto chce robic zdjęcia i ile kasy chce przeznaczyć. Be mama głownie na zagraniczne wycieczki do krajobrazów. Ja mam nikona d80 i jestem zadowolona ma objektyw 18-135mm gdy pozwolą finanse wymienie na inne obiektywy:) kurde ale aparaty idą w dół jaza mój dła 5000 a teraz spadł jak cholera.... Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć Beata Przyszło do mnie potwierdzenie :) Wiadomo już o której będą Yorki?? bo ja mam naprawe kawałek do Bydgodzczy planuje wyjechać o 7 ale o 6 wstaje wykąpać Eti więc ciężki dzień to bedzie dla mnie ;) Quote
iberia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 hej Aniu yorku napewno o 10 będą jak zawsze. Ja też mam kawałek do bydgoszczy dlatego kąpie Ibke wieczorem rano mi się nie chce. z praktyki wiem ze nie ma różnicy czy wykapie ją rano czy wieczorem :) a jaki macie numerek?? Quote
tigrunia Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Jesoo Aniu - godzina Ci wystarczy ?? :crazyeye: Prześlij mi swój nr gg PMem ;) Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='tigrunia']Jesoo Aniu - godzina Ci wystarczy ?? :crazyeye: Prześlij mi swój nr gg PMem ;)[/quote] A co ma nie wystarczyć?:lol: :p wczoraj ją kąpałam jest natłuszczona więc szybko mi pójdzie:p Jeszcze dzisiaj podstaram sie wysłać gg bo Adam formatuje mi laptopa wiec teraz jestem skazana na jego komputer:angryy: Może bedziecie trzymały mi miejsce koło was na tej hali co?? jeśli oczywiście dacie rade.... Mam nadzieje że chociaż raz w życiu sie nie spóźnie:oops: Quote
iberia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 becia zamuje pól hali <hahaha> bedzie niezła gromada:) Quote
tigrunia Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='iberia']becia zamuje pól hali <hahaha> bedzie niezła gromada:)[/quote] Tia.. moze od razu cała ?? bede stać od 8 i krzyczec, że cała hala zajęta :roflt::roflt: Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='iberia']becia zamuje pól hali <hahaha> bedzie niezła gromada:)[/quote] :lol: dobre:lol: no tak a kto miałby być tam pierwszy jak nie Beata :lol: w końcu pewnie na ten stadion ma najbliżej;) Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='tigrunia']Tia.. moze od razu cała ?? bede stać od 8 i krzyczec, że cała hala zajęta :roflt::roflt:[/quote] :lol::lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='AmiX']:lol::lol::lol::lol:[/quote] Ania któredy wy jedziecie ?? Bedziecie przez Nakło jechac ?? Zapytaj swego Adama :cool3: Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='tigrunia']Ania któredy wy jedziecie ?? Bedziecie przez Nakło jechac ?? Zapytaj swego Adama :cool3:[/quote] Zależy jak nawigacja nas poprowadzi ;) Ale z mapy wygląda na to że tak...do Bydgoszczy jedziemy pierwszy raz:oops: Quote
AmiX Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 były i znikneły ;) ja byłam w Tesco ale nic nie kupiłam bo były ogromne kolejki... Quote
tigrunia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='AmiX']Zależy jak nawigacja nas poprowadzi ;) Ale z mapy wygląda na to że tak...do Bydgoszczy jedziemy pierwszy raz:oops:[/quote] Eeee.. jak z nawigacją jedziecie to poprowadzi was bez problemu :loveu: Szkoda, ze na tak krótko przyjeżdżacie bo za dużo tej Bydgoszczy nie zobaczycie :placz: [quote name='AmiX']były i znikneły ;) ja byłam w Tesco ale nic nie kupiłam bo były ogromne kolejki...[/quote] Też byłam wczoraj w Tesco :multi: Ale kolejki aż takiej nie było .. Kupowałam mało więc stanełam w kasie do 10 artykułów i poszło szybciutko :multi: Dobry w czwartek :loveu: Mięsko sie już marynuje, kiełbaski przyprawione, sałatka w połowie zrobiona :loveu: Ale mi to szybko poszło :multi: Połaże jeszcze chwile po dogo i lece chałupe sprzątać :evil_lol: Quote
AmiX Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='iberia']hej Aniu yorku napewno o 10 będą jak zawsze. Ja też mam kawałek do bydgoszczy dlatego kąpie Ibke wieczorem rano mi się nie chce. z praktyki wiem ze nie ma różnicy czy wykapie ją rano czy wieczorem :) a jaki macie numerek??[/quote] Hej hmmm to moze wykapie wieczorem skoro Yorki są tak wcześnie.... A numerek mamy 555 mam nadzieje że bedzie szcześliwy:) Quote
AmiX Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='tigrunia']Eeee.. jak z nawigacją jedziecie to poprowadzi was bez problemu :loveu: Szkoda, ze na tak krótko przyjeżdżacie bo za dużo tej Bydgoszczy nie zobaczycie :placz: Też byłam wczoraj w Tesco :multi: Ale kolejki aż takiej nie było .. Kupowałam mało więc stanełam w kasie do 10 artykułów i poszło szybciutko :multi: Dobry w czwartek :loveu: Mięsko sie już marynuje, kiełbaski przyprawione, sałatka w połowie zrobiona :loveu: Ale mi to szybko poszło :multi: Połaże jeszcze chwile po dogo i lece chałupe sprzątać :evil_lol:[/quote] U nas kolejki były takie długie że Adam powiedział "nigdy w życiu";) Quote
tigrunia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='AmiX']Hej hmmm to moze wykapie wieczorem skoro Yorki są tak wcześnie.... A numerek mamy 555 mam nadzieje że bedzie szcześliwy:)[/quote] Kurde wiecie, że ja jestem z Jessi na samym końcu :placz::placz: [quote name='AmiX']U nas kolejki były takie długie że Adam powiedział "nigdy w życiu";)[/quote] A do której u was Tesco czynne ? Bo u nas jest zawsze całodobowe no i sie zastanawiałam do której wczoraj było z racji tego święta .. chyba do 24, co? Zapomniałam looknąć. Quote
AmiX Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='tigrunia']Kurde wiecie, że ja jestem z Jessi na samym końcu :placz::placz: A do której u was Tesco czynne ? Bo u nas jest zawsze całodobowe no i sie zastanawiałam do której wczoraj było z racji tego święta .. chyba do 24, co? Zapomniałam looknąć.[/quote] To jakie wy macie numerki??:p Myślicie że na ktorą musze być na miejscu żeby sie wyrobić ze wszystkim?? ja planowałam 9.00-9.30... Napiszcie mi prosze jak to wszystko wyglada... gdzie ja mam sie udać po przyjeździe co musze załatwić...:oops: to nasz pierwszy raz:oops: No u nas Tesco jest całodobowe ale wczoraj było do 24..... Quote
tigrunia Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='AmiX']To jakie wy macie numerki??:p Myślicie że na ktorą musze być na miejscu żeby sie wyrobić ze wszystkim?? ja planowałam 9.00-9.30... Napiszcie mi prosze jak to wszystko wyglada... gdzie ja mam sie udać po przyjeździe co musze załatwić...:oops: to nasz pierwszy raz:oops: No u nas Tesco jest całodobowe ale wczoraj było do 24.....[/quote] Ja mam nr 567. Za nami jest jeszcze jeden piesek SORAYA Lazuryt. Kaśka jest 13 a Ty 5 z tego co wyliczyłam :evil_lol: Marta 10 ;) Gdzie sie udać sama nie wiem - trzeba y zapytać Kaśke :roll: Myślę, że 9-9:30 będzie akurat ;) Quote
iberia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 My mamy 563 :)Aniu jezeli dostałaś numer to nigdzie nie musisz się udawać tylko naleźć ring i szykować mała:) Katalogi odbiera sie w sekretariacie ale mysle ze nie sensu chodzic pojedyńczo jak sie spotkamy to Monika i tak musi iść do sekretariatu bo dostała ze nie zapłaciła musi to wyjaśnic to odbierze nam wszystkim katalogi :) nie zapomnij tylko numerka starowego, zgłoszenia i książeczki zdrowia no i oczywiście Etienki :) my bedziemy tez około 9.30 zeby przed przebiec się po ringu :) Quote
madziasto4 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='iberia']Madzka a sprawdzałaś czy pasuje do body canona??[/QUOTE] Taaaaak, oba mają mocowanie również do Canona. Quote
Recommended Posts