tigrunia Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='madziasto4']Ola la, ale grafik napięty :cool1:[/quote] Cześć Torkowo-Masterkowa :loveu: Nio troche napięty .. siem do weekendu przygotowuje :loveu: ([COLOR=paleturquoise]wtajemniczeni wiedzą o co cho[/COLOR] :loveu:) Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Nio troche napięty .. siem do weekendu przygotowuje :loveu: ([COLOR=paleturquoise]wtajemniczeni wiedzą o co cho[/COLOR] :loveu:) [/quote] Zdradzisz rąbka tajemnicy dla tych nie wtajemniczonych? :cool3: Cze Beatrycze tak w ogóle :p Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Jutro kończe o 18 prace i na paznokcie mykam wiec tez nie da rady .. [/quote] Tyż jutro idę na paznokcie tylko że na 16 :grins: Quote
tigrunia Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Kasia']Zdradzisz rąbka tajemnicy dla tych nie wtajemniczonych? :cool3: Cze Beatrycze tak w ogóle :p[/quote] Toć moge .. troche :loveu: Ktoś do mnie przyjeżdzą na weekend :multi: :loveu::loveu: Cze Kasiu tak w ogóle :evil_lol: [quote name='Kasia']Tyż jutro idę na paznokcie tylko że na 16 :grins:[/quote] Ooo .. a co robisz ?? Bo ja jak zwykle nie wiem :placz: I nawet nie pamiętam czy na 18 czy 18:30 ide :roll: Quote
Kasia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='tigrunia'] Ooo .. a co robisz ?? Bo ja jak zwykle nie wiem :placz: I nawet nie pamiętam czy na 18 czy 18:30 ide :roll: [/quote] Nie mam blado-zielonego pojęcia co sobie zrobię :shake: Quote
AmiX Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hej Kiedy będą nowe fotki Jessi??:cool3: Pozdrawiam Ania Quote
tigrunia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='AmiX']Hej Kiedy będą nowe fotki Jessi??:cool3: Pozdrawiam Ania[/quote] Cześć Aniu :multi: Fotki Jessi będą jutro :multi: Troche mi pokrzyżowali szyki w pracy ale dam rade. Miałam cały tydzień na 10 mieć a tu doopa .. kolega bierze 2 dni wolnego i na 5 musze przyjść :angryy: Quote
AmiX Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 na 5 :-o przecież to środek nocy....współczuje Czekam na fotki :) i pozdrawiam Quote
tigrunia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='natija']wspolczucia:( ale i tak czekamy na fotki;)[/quote] [quote name='AmiX']na 5 :-o przecież to środek nocy....współczuje Czekam na fotki :) i pozdrawiam[/quote] Dam rade ;) Dla nie to norma .. Co 2-gi tydzień chodze na 5 a nawet na 4:40 :roll: ale w tym tyg nie byłam na to przygotowana :shake: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no ja to mam problem wstac o 7:30:)ale tak to jest jak sie idzie spac o 1 w nocy:( Quote
tigrunia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='natija']no ja to mam problem wstac o 7:30:)ale tak to jest jak sie idzie spac o 1 w nocy:([/quote] A Ty myślisz,ze ja o której spać chodze ? :eviltong: Zazwyczaj ok 23-24 dopiero śpiem jak na 5 chodze :shake: Masakra :shake: A powiem wam,ze nawet w święta wstałam o 5 :crazyeye: Tzn. w niedziele o 5, w poniedziałek już o 7 :evil_lol: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no to ja bym napewno nie dala rady wstaczasnelabym na stojaca:);) Quote
madziasto4 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dla mnie 5 godzina to środek nocy jest... Właściwie to chciałabym, żeby mi się chciało wstawać rano:evil_lol: Dłuższy dzień bym miała :lol: Ale niestety, siedzę do poźna w nocy zazwyczaj, a później mi się wstawać nie chce... Quote
tigrunia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='madziasto4']Dla mnie 5 godzina to środek nocy jest... Właściwie to chciałabym, żeby mi się chciało wstawać rano:evil_lol: Dłuższy dzień bym miała :lol: Ale niestety, siedzę do poźna w nocy zazwyczaj, a później mi się wstawać nie chce...[/quote] Ojj Madzka to wcale tak kolorowo nie jest :shake: U mnie to zazwyczaj odbywa się tak: -wstaje o 4 -pracuje do 13 - przychodze do domu, nic mi sie nie chce, jakiś obiad czasem zjem i.. -ide spać - śpie ze 2 h, wstaje i dalej mi sie nic nie chce, coś tam porobie i .. -dalej ide spać ok 23-24 Quote
Patikujek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 To twój dzień wygląda prawie tak ciekawie jak mój tyle że ja z regóły nie śpię po pracy: Jesli idę na rano to jestem o 14 w domu i zrobię obiad, posiedzę przed telewizorem, pójdę z psem, trochę na dogo i spac, jeżeli idę od południa, to wstaję o 11 spacer z psem, potem praca wracam wieczorem to na chwilę przed kompa albo telewizor i spać a po nocce to już w ogóle cały dzień śpię:shake: Quote
tigrunia Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Pati a jak na rano chodzisz to spać o której idziesz?? Wrócilam właśnie z pazurów - ale mnie bolą :placz: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no to mam nadzieje,ze beda fotki jutro :):):) Quote
tigrunia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='natija']no to mam nadzieje,ze beda fotki jutro :):):)[/quote] Pewnie, że będą :loveu: Witam wszystkich o poranku :multi: Quote
Kasia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dawaj foty pazurków! :lol: Ja zrobiłam sobie biały frencz z czerwonymi pieczątkami :loveu: Dość ładnie to wygląda! Quote
tigrunia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Kasia']Dawaj foty pazurków! :lol: Ja zrobiłam sobie biały frencz z czerwonymi pieczątkami :loveu: Dość ładnie to wygląda![/quote] Nio dobra .. tyż wieczorkiem dam ;) Ja mam takie pomarańczowo-różowo-czerwone tzn to jest jeden kolor ale nie umiem go nazwać :evil_lol:) z brokatem, na to mampo 3 kwadraciki złote wtopione, porozrzucane czerwone pałeczki i na serdecznym i kciuku po kwiatku :loveu: Quote
tigrunia Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Kasia']Ojej, to duzo tego masz :evil_lol:[/quote] Ano :loveu: Quote
Recommended Posts