Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']Ola la, ale grafik napięty :cool1:[/quote]
Cześć Torkowo-Masterkowa :loveu:
Nio troche napięty .. siem do weekendu przygotowuje :loveu: ([COLOR=paleturquoise]wtajemniczeni wiedzą o co cho[/COLOR] :loveu:)

Posted

[quote name='tigrunia']
Nio troche napięty .. siem do weekendu przygotowuje :loveu: ([COLOR=paleturquoise]wtajemniczeni wiedzą o co cho[/COLOR] :loveu:)
[/quote]

Zdradzisz rąbka tajemnicy dla tych nie wtajemniczonych? :cool3:

Cze Beatrycze tak w ogóle :p

Posted

[quote name='tigrunia']
Jutro kończe o 18 prace i na paznokcie mykam wiec tez nie da rady ..
[/quote]

Tyż jutro idę na paznokcie tylko że na 16 :grins:

Posted

[quote name='Kasia']Zdradzisz rąbka tajemnicy dla tych nie wtajemniczonych? :cool3:

Cze Beatrycze tak w ogóle :p[/quote]
Toć moge .. troche :loveu: Ktoś do mnie przyjeżdzą na weekend :multi: :loveu::loveu:

Cze Kasiu tak w ogóle :evil_lol:
[quote name='Kasia']Tyż jutro idę na paznokcie tylko że na 16 :grins:[/quote]
Ooo .. a co robisz ?? Bo ja jak zwykle nie wiem :placz: I nawet nie pamiętam czy na 18 czy 18:30 ide :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']

Ooo .. a co robisz ?? Bo ja jak zwykle nie wiem :placz: I nawet nie pamiętam czy na 18 czy 18:30 ide :roll:
[/quote]

Nie mam blado-zielonego pojęcia co sobie zrobię :shake:

Posted

[quote name='AmiX']Hej
Kiedy będą nowe fotki Jessi??:cool3:
Pozdrawiam Ania[/quote]
Cześć Aniu :multi:
Fotki Jessi będą jutro :multi:
Troche mi pokrzyżowali szyki w pracy ale dam rade. Miałam cały tydzień na 10 mieć a tu doopa .. kolega bierze 2 dni wolnego i na 5 musze przyjść :angryy:

Posted

[quote name='natija']wspolczucia:(
ale i tak czekamy na fotki;)[/quote]

[quote name='AmiX']na 5 :-o przecież to środek nocy....współczuje
Czekam na fotki :) i pozdrawiam[/quote]
Dam rade ;) Dla nie to norma .. Co 2-gi tydzień chodze na 5 a nawet na 4:40 :roll: ale w tym tyg nie byłam na to przygotowana :shake:

Posted

[quote name='natija']no ja to mam problem wstac o 7:30:)ale tak to jest jak sie idzie spac o 1 w nocy:([/quote]
A Ty myślisz,ze ja o której spać chodze ? :eviltong: Zazwyczaj ok 23-24 dopiero śpiem jak na 5 chodze :shake: Masakra :shake:
A powiem wam,ze nawet w święta wstałam o 5 :crazyeye: Tzn. w niedziele o 5, w poniedziałek już o 7 :evil_lol:

Posted

Dla mnie 5 godzina to środek nocy jest...
Właściwie to chciałabym, żeby mi się chciało wstawać rano:evil_lol:
Dłuższy dzień bym miała :lol:
Ale niestety, siedzę do poźna w nocy zazwyczaj, a później mi się wstawać nie chce...

Posted

[quote name='madziasto4']Dla mnie 5 godzina to środek nocy jest...
Właściwie to chciałabym, żeby mi się chciało wstawać rano:evil_lol:
Dłuższy dzień bym miała :lol:
Ale niestety, siedzę do poźna w nocy zazwyczaj, a później mi się wstawać nie chce...[/quote]
Ojj Madzka to wcale tak kolorowo nie jest :shake: U mnie to zazwyczaj odbywa się tak:
-wstaje o 4
-pracuje do 13 - przychodze do domu, nic mi sie nie chce, jakiś obiad czasem zjem i..
-ide spać - śpie ze 2 h, wstaje i dalej mi sie nic nie chce, coś tam porobie i ..
-dalej ide spać ok 23-24

Posted

To twój dzień wygląda prawie tak ciekawie jak mój tyle że ja z regóły nie śpię po pracy:
Jesli idę na rano to jestem o 14 w domu i zrobię obiad, posiedzę przed telewizorem, pójdę z psem, trochę na dogo i spac,
jeżeli idę od południa, to wstaję o 11 spacer z psem, potem praca wracam wieczorem to na chwilę przed kompa albo telewizor i spać a po nocce to już w ogóle cały dzień śpię:shake:

Posted

[quote name='Kasia']Dawaj foty pazurków! :lol:

Ja zrobiłam sobie biały frencz z czerwonymi pieczątkami :loveu: Dość ładnie to wygląda![/quote]
Nio dobra .. tyż wieczorkiem dam ;) Ja mam takie pomarańczowo-różowo-czerwone tzn to jest jeden kolor ale nie umiem go nazwać :evil_lol:) z brokatem, na to mampo 3 kwadraciki złote wtopione, porozrzucane czerwone pałeczki i na serdecznym i kciuku po kwiatku :loveu: