*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Fantastycznych, mroznych swiat Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepla rodzinnego, niepowtarzalnych wzruszen i zaskakujacych prezentow. Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych świąt, żyj zdrowo i kolorowo. Quote
Karolina. Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Cześć Be! Choinka ubrana? ;) I czekam na zdjęcia dziewczyn :cool3: Quote
tigrunia Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Cześć dziewczyny :lol: Ja tylko na chwilkę standardowo.. wróciłam dopiero do domu , zaliczyłam dwie wigilie i jestem nażarta jak nigdy :eviltong: Zostawiam wam życzonka i zmykam :loveu: Quote
*Jot* Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Be !! A jak tam Sylwester u Ciebie ?:cool3: Wyjeżdżasz gdzieś? Quote
kiniaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 hej Be :multi: ale u nas zimno dziś co? brrr.... może jakąś fotkę pod choinką wstawisz :razz: :lol: Quote
karkakarka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Be -więcej cię nie ma niż jesteś :shake: Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć nażarta Be ;) Cześć :cool3: *Jot* napisał(a):Cześć Be !! A jak tam Sylwester u Ciebie ?:cool3: Wyjeżdżasz gdzieś? Cze Jolka :multi: No jadę, jadę.. do Szklarskiej Poręby :multi: kiniaaa napisał(a):hej Be :multi: ale u nas zimno dziś co? brrr.... może jakąś fotkę pod choinką wstawisz :razz: :lol: Cześć :lol: Kurde no w szoku jestem dzisiaj :-o Ta temperatura to lekkie przegięcie :crazyeye: Najpierw to ja muszę wykąpać moje wypłosze :roll: Może jutro.. Quote
karkakarka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No taaaa - mojego posta olała :mad: Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 karkakarka napisał(a):Cześć Be -więcej cię nie ma niż jesteś :shake: Cze Karinka ;) No widzisz.. czas tak szybko leci :shake: Teraz żyję wyjazdem no i na głowę zwalił mi się zakup TV no i siedzę po forach , czytam jaki lepszy i wybór i tak nic prostszy nie jest :-( W moim obecnym TV pękła matryca :placz: TV się przewrócił na kant stolika no i jest wgniot, nie ma obrazu.. jednym słowem klapa totalna :shake: Quote
karkakarka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 uuu masakra.... ja znów za aparatem się rozglądam... no ale tv to już większy wydatek :/ Quote
slawi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 tigrunia napisał(a):Cze Karinka ;) No widzisz.. czas tak szybko leci :shake: Teraz żyję wyjazdem no i na głowę zwalił mi się zakup TV no i siedzę po forach , czytam jaki lepszy i wybór i tak nic prostszy nie jest :-( W moim obecnym TV pękła matryca :placz: TV się przewrócił na kant stolika no i jest wgniot, nie ma obrazu.. jednym słowem klapa totalna :shake: cześć Be, ale Ci fajnie z tym wyjazdem, a co do tv, jak nasz kupowaliśmy miły pan z obsługi powiedział,że marka nie ma znaczenia bo i tak wszystkie w jednym miejscu robione:) Quote
dysia-u Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 z Krakowa wracałam 2 godz, matko jaki korek masakra samochody mielą to błoto pośniegowe i ciężko pod borkowską góre wjechać a co sie dzis na Zakopane działooooo uuuuu lepiej w chacie siedzieć Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 karkakarka napisał(a):uuu masakra.... ja znów za aparatem się rozglądam... no ale tv to już większy wydatek :/ Nie przeoczyłam Cię Karina tylko tak długo posta piszę, bo 100 stron na raz mam pootwieranych i się sama gubię :eviltong: Aparat też by mi się przydał :roll: slawi napisał(a):cześć Be, ale Ci fajnie z tym wyjazdem, a co do tv, jak nasz kupowaliśmy miły pan z obsługi powiedział,że marka nie ma znaczenia bo i tak wszystkie w jednym miejscu robione:) No fajnie, fajnie też się cieszę :multi: Ale całą radość psuje ten cholerny TV :mad: Dobrze, że teraz dużo promocji - chyba coś wybierzemy :roll: Macie dziewczyny któraś TV podświetlany LEDami? Quote
laurin Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Be :) Te ledowe telewizorki podobno trwalsze są. No i obraz ładniejszy ponoć :) Fajnie Ci z tym wyjazdem :) Kreacja już pewnie jest w szafie ;) Quote
kiniaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja mam laptopa z ekranem led. I rzeczywiście lepszy jest, kolory bardziej nasycone, aż miło się siedzi. A co do tv to nie wiem :p Quote
karkakarka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Plazmy się wypalają LCD dużo prądu pobierają A LED są energooszczędne i trwałe :lol: Tyle wiem - mój chop mnie naumiał :D Quote
tigrunia Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='dysia-u']z Krakowa wracałam 2 godz, matko jaki korek masakra samochody mielą to błoto pośniegowe i ciężko pod borkowską góre wjechać a co sie dzis na Zakopane działooooo uuuuu lepiej w chacie siedzieć No do Zakopanego się tym razem nie wybieramy ale w planach jest na wiosnę. Nie wiem co z tego wyjdzie bo jeśli przed przyjęciami nie pojedziemy to potem Łuki nie dostanie wolnego :shake: Za dużo tortów zamawiają :mad: [quote name='laurin']Cześć Be :) Te ledowe telewizorki podobno trwalsze są. No i obraz ładniejszy ponoć :) Fajnie Ci z tym wyjazdem :) Kreacja już pewnie jest w szafie ;) No właśnie - podobno ;) Kreacja w sklepie - jeszcze nie w szafie :lol: Na razie sobie wypatrzyłam i mam zamiar jutro pojechać i zakupić jeśli na mnie będzie w miarę wyglądać :roll: [quote name='kiniaaa']Ja mam laptopa z ekranem led. I rzeczywiście lepszy jest, kolory bardziej nasycone, aż miło się siedzi. A co do tv to nie wiem :p Podobno czarny kolor jest czarnym co się rzadko zdarza w LCDkach ;) [quote name='karkakarka']Plazmy się wypalają LCD dużo prądu pobierają A LED są energooszczędne i trwałe :lol: Tyle wiem - mój chop mnie naumiał :D Tyle to ja też wiem :lol: Chyba już wybrałam : http://www.sony.pl/product/t32-ex-series/kdl-40ex710?cache=Nie#pageType=Overview Quote
Arabeska^^ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witamy się, dawno nas nie było na dogo, pamiętacie nas jeszcze? :D :cool3: Buziaki dla Ciebie, Jessi i Buffy :loveu: Quote
karkakarka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A ja gdzieś czytałam, że bravie nie są dobre... ale nie pamiętam gdzie Quote
Pegaza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 karkakarka napisał(a):Plazmy się wypalają LCD dużo prądu pobierają A LED są energooszczędne i trwałe :lol: Tyle wiem - mój chop mnie naumiał :D Dobrze mowisz bo moj tez tak twierdzi;) a ja mam tv jaki mam i narazie nie zmienie bo mam inne w planie zakupy..;)chociaz nie powiem ze tez by mi sie taki LED podobal:) oo to Be w Szklarskiej tez jest fajnie:) Quote
Recommended Posts