Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć laski :multi:
Nie będę was wszystkich cytować bo czasu mam mało :eviltong:

Paznokcie nowe mam ale zdjęcia jeszcze nie mam :eviltong: Jutro kończę trochę wcześniej to może cosik mi się uda zrobić ..
Suczynki mają się dobrze :loveu: Jess wręcz wyśmienicie :evil_lol: Buff gorzej znosi chłodek w domu i non stop obrażona chodzi :diabloti: Jess ma więcej ciałka i włosa, który ją grzeje więc w ogóle nie odczuwa :cool3:

Bransoletkę wczoraj kupiliśmy z Ł dla mnie :loveu: Znaczy się ja wybrałam a Ł płacił :loveu: drobniejsza od tej co miałam ale nigdzie takiej nie ma :placz: Zresztą nie wypłaciłby się :evil_lol: Pan mi dał upust i jeszcze wypolerował pierścionek bo u niego kupowałam i go poznał :evil_lol:
Noo.. to lece poczytać co u was i zabieram się za sprzątanie dalej.. :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):

Noo.. to lece poczytać co u was i zabieram się za sprzątanie dalej.. :roll:

Ehhh te porządki świąteczne.....końca nie widać.... ja w weekend już ozdoby wyciągam ;)

Posted

AmiX napisał(a):
Ehhh te porządki świąteczne.....końca nie widać.... ja w weekend już ozdoby wyciągam ;)

Cześć Anka :multi:
Ja dziś po pracy będę domek stroić chyba bo w weekend czasu nie będzie pewnie tylko mróz mnie martwi bo -8 dziś :placz:

Cześć reszcie :loveu:
Mówiłam już, że mam z kompem problemy? :roll: Zanim się włączy to ja już nerwy stracę ale zostawiłam na noc włączonego, żeby z rana wpaść na dogo :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Słyszałam,że śnieżek u was prószy :evil_lol:
Cześć porannie Be :multi:

Nie wytykałam jeszcze nosa poza rezydencję :eviltong: Zaraz idę z psami to się okaże :roll:

Posted

tigrunia napisał(a):
Nie wytykałam jeszcze nosa poza rezydencję :eviltong: Zaraz idę z psami to się okaże :roll:

U nas pada od wczoraj i już bialutko się zrobiło :) Też wybieramy się na śniegowy spacerek :)

Posted

karkakarka napisał(a):
A nas zasypało - biało jest :)

Be czy podlinkwać ci baner, ułatwi mi to życie...:roll:

No mnie już też ale mało jeszcze tego śniegu :roll:

Jak możesz to mi podlinkuj ale do strony :diabloti: A odnośnik do galerii zaraz dam pod banerkiem :multi:
Viky i Ja napisał(a):
U nas pada od wczoraj i już bialutko się zrobiło :) Też wybieramy się na śniegowy spacerek :)

Ojj żadnych spacerków :shake: Nie lubię jak tak mrozi :shake: :angryy:

Mam dla was fotę :loveu: Klona Jessikowego :loveu: Tylko gamoń Asia hydranta do góry nogami zawiązała :eviltong:

Posted

Pegaza napisał(a):
Piekny jest ten Jessinkowy syn:loveu:
u nas tez bialo i zimno brr

Wiem :loveu::loveu: hihi
To że biało to fajnie, ale że zimno to już nie :shake:
Odliczam dni do Zakopca :loveu: :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):

kiedy będziesz wracać? spoko będę w domu , mm ma zapalenie oskrzeli i g z wyjazdu

Posted

dysia-u napisał(a):
kiedy będziesz wracać? spoko będę w domu , mm ma zapalenie oskrzeli i g z wyjazdu

Wyjeżdżam 9 stycznia rano, wracam tydzień później w sobotę jakoś z rana też będę wyjeżdżać ;)

Posted

tigrunia napisał(a):

gdzies Ty pisala o tym Zakopcu? ja nic nie wiem...
tylko o branzoletce czytalam nono sie synek wykosztowal;)

Posted

Pegaza napisał(a):
gdzies Ty pisala o tym Zakopcu? ja nic nie wiem...
tylko o branzoletce czytalam nono sie synek wykosztowal;)

Noć toć na pewno pisałam nie raz :eviltong: W zeszłym tygodniu rezerwowałam pokój - ten sam co w zeszłym roku :loveu: Tylko moja mama jak była jakieś 2-3 m-ce temu to mówiła, że żadnej Zuzi tam nie było :shake: :-(
dysia-u napisał(a):
10 minut drogi od zakopianki

Daj no mieścinę se looknę na mapę :multi: