Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aga76 napisał(a):
:roflt:rewelacja !!!

:evil_lol:
Mała Rita napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/12/ac7a23c32d322aa7.jpg

ta zabawa w wężyka to chyba taka charakterystyczna dla yorków :megagrin:

Dla chłopców na pewno :evil_lol:
Aga76 napisał(a):
Ale słodziaki :evil_lol:

No nie? Świetne były :loveu:
Zuza i Noddy napisał(a):
JA by stamtąd żywa nie wyszła, mam straszna alergie na kocią sierść, ale fotki fajnie pooglądać.

Ojj szkoda :roll: Ja bym chciała mieć takiego brytyjskiego w domu :loveu: No ale Łuk się nie zgadza :shake:

Posted

Fantastyczne :loveu: U mnie trwa cicha batalia o kotka, żeby w nowym domu był - TK nawet nie chce o tym słyszeć, ale powoli zobaczymy co z tego wyjdzie, pies w domu też dla niego nie istniał :evil_lol: a teraz jaśkiem się dzieli i koopę potrafi wziąć do rączki :cool1:

Posted

Aga76 napisał(a):
Fantastyczne :loveu: U mnie trwa cicha batalia o kotka, żeby w nowym domu był - TK nawet nie chce o tym słyszeć, ale powoli zobaczymy co z tego wyjdzie, pies w domu też dla niego nie istniał :evil_lol: a teraz jaśkiem się dzieli i koopę potrafi wziąć do rączki :cool1:

E tam.. każdego faceta idzie przerobić :evil_lol:
Zuza i Noddy napisał(a):
Ale jakoś nie żałuję bardzo, bo za kotami nie przepadam.

No chyba,że tak ;)

Posted

hej, widzę, że dziś cała dyskusja o kotach..a już myslałam, że psa zamieniłas:evil_lol:

Tez mialam kiedys kotka, super przyjaciel i niesamowicie inteligenty stworek. Eh ale dobrze sie to nie skonczylo bo mi uczulenie wyszlo straszne po latach i koniec. Dramatyczne rozstanie.

Perskie są podobno głuupie w porównaniu z innymi, ktoś miał stycznosc i moze zaprzeczyc lub potwierdzic?:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Halo Be odwiedzilismy z Livką galeryje koty jej sie podobaly:lol:

No prosze :cool3: Bardzo się cieszę :loveu:
Jagódka&Uzi napisał(a):
hej, widzę, że dziś cała dyskusja o kotach..a już myslałam, że psa zamieniłas:evil_lol:

Tez mialam kiedys kotka, super przyjaciel i niesamowicie inteligenty stworek. Eh ale dobrze sie to nie skonczylo bo mi uczulenie wyszlo straszne po latach i koniec. Dramatyczne rozstanie.

Perskie są podobno głuupie w porównaniu z innymi, ktoś miał stycznosc i moze zaprzeczyc lub potwierdzic?:evil_lol:

Że Jess na kota ?? :-o Hehe .. niee :p

Persy są super :loveu: Po prostu wyraz pyska taki niemiły mają i dlatego dużo ludzi ich nie lubi :roll:
Kincia napisał(a):
http://images31.fotosik.pl/366/1509390e9d129c0d.jpg

Taki mi sie marzy o ! :loveu::loveu:
Bry:multi:

Nom.. śliczne są :loveu:
PositiveThought napisał(a):
Mojej mum syberyjskie strasznie, zresztą dziewczyny może pamiętają, już prawie się pojawił taki u nas w domku :lol:

Cześć Imienniczko :loveu:

Cze Atka .. ja nie pamiętam :shake:

:razz: