tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 madziasto4 napisał(a):Taa, hot-dogi dobre i tanie :grins: Noo .. promocja jest i po 0,50 były ! :crazyeye: Limit 5 /os wiec 10 wzieliśmy i przed chwilą ostatnie zostały pozarte .. ja sie tak najadłam tym obiadem tam, ze tylko jednego zjadłam .. Quote
tigrunia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Oglądałyście może "Dziewczyny z wyzszych sfer"? Przed chwilą się skończyło na TVP2 .. jak zwykle bekse puściłam :mdleje::bigcry: Quote
Pegaza Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 właśnie szarą mi kupił i tą w paseczki czyli pstrokata:lol: ale fajnie sie robi po rozłożeniu taka kolorowa będe widoczna:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czeesc :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przyszlam sie orzywitac i poogladac piekna Jessi :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czy planujesz ja wystawiac, a moze juz zaliczyla jakas pierwsza wystawe w szczeniorkach? [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wybieracie sie moze na marcowa wystawe do Katowic? wiem, ze to kwal, ale milo byloby sie poznac :p[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Czesc :multi: No coś ty .. do Katowic za daleko mamy! Bedziemy w lutym w Toruniu ale nie bedziemy sie wystawiac a pierwsza wystawe planuje na kwiecien w Inowroclawiu.l :) Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć Beatko. U nas Ikea jest, ale rzadko tam bywam :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='tigrunia']Czesc :multi: No coś ty .. do Katowic za daleko mamy! Bedziemy w lutym w Toruniu ale nie bedziemy sie wystawiac a pierwsza wystawe planuje na kwiecien w Inowroclawiu.l :) \ [FONT=Comic Sans MS]Ech no coz zrobic, wszyscy tak daleko od siebie mieszkamy ze nie latwo bedzie sie spotkac, w takim razie pozostalo Nam tylko forum ;)[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Daguś, ja bym się mogła spotkać za 3 lata :lol: Kiedy będę miała prawko, a samochód rodzice na pewno pożyczą ;) Chyba, że ktoś byłby chętny na spotkanie w Warszawie (Pola Mokotowskie są najlepsze), ale też niektórzy będą mieli za daleko... Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ja mam do Warszawy jakieś 230-240 km .. nie jest az tak źle ;) Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witam :multi: Fotki fotki i jeszcze raz fotki:diabloti: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Kincia napisał(a):Witam :multi: Fotki fotki i jeszcze raz fotki:diabloti: Cze Kincia :multi: Sama nie daje a od innych woła .. :mad: Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Kincia :multi: Sama nie daje a od innych woła .. :mad: Akum. sie wyładowały :eviltong::eviltong: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Kincia napisał(a):Akum. sie wyładowały :eviltong::eviltong: Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol: Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tigrunia napisał(a):Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol: Hihi no to czekamy w takim razie na fotki:eviltong: Przyszłam w końcu, bo dawno nie zaglądałam;) Quote
Kincia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 tigrunia napisał(a):Tak, tak .. a mi karta sie zapełniła :evil_lol: No to czas oproznic karte zgrywajac fotki na kompa i wstawic je tu :eviltong: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hihi no to czekamy w takim razie na fotki:eviltong: Przyszłam w końcu, bo dawno nie zaglądałam;) Kincia napisał(a):No to czas oproznic karte zgrywajac fotki na kompa i wstawic je tu :eviltong: Patikujek napisał(a):jestem za, jestem za...:D:D:D: Jutro moje drogie, jutro :) Quote
Sara_i_Aris Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Trzeba znaleźć jeszcze parę yorków z okolic Warszawy i możnaby się umówić na spotkanko :razz: Quote
tigrunia Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ja tam raczej do okolic nie naleze :shake: ale dojechac moge :) Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Witam wszystkich goraco w ten mroźny poranek :) Ale ja nie lubie zimy :mad: Musiałam wcześniej wstać i szyby skrobać :angryy: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tigrunia napisał(a): Sprawdziłam na mapie gdzie te Krapkowice i stwierdziłam, że do Katowic masz bliżej niż ja do Poznania :cool3: Do Katowic nie jeżdżę. Jeździmy do Wrocławia choć kilometry chyba te same :lol: I masz rację - z pustymi ryncami nie da rady stamtąd wyjść :shake: zawsze cos wytargam!!! Czołem Beatrycze :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 madziasto4 napisał(a):Taa, hot-dogi dobre i tanie :grins: Uwilbiam hot dogi z Ikei! Ino z cebulka koniecznie musza byc! Mniam mniam! Czesc gamoniu :loveu: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Kasia napisał(a):Do Katowic nie jeżdżę. Jeździmy do Wrocławia choć kilometry chyba te same :lol: I masz rację - z pustymi ryncami nie da rady stamtąd wyjść :shake: zawsze cos wytargam!!! Czołem Beatrycze :loveu: Cześć Kasieńko :multi: Anusia & Alutka napisał(a):Uwilbiam hot dogi z Ikei! Ino z cebulka koniecznie musza byc! Mniam mniam! Czesc gamoniu :loveu: A Ty co tu robisz ?? Zaraz Cie pogonie Ty .. Ty .. :mad::mad: Quote
Jofka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witam,witam Beatko!!! jak tam mija dzionek?? w pracy?? Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Jofka napisał(a):Witam,witam Beatko!!! jak tam mija dzionek?? w pracy?? Witaj Jofeczko :multi: A gdzie ja mogę być jak nie w pracy :placz: Boli mnie kręgosłup jak nie wiem .. cały, dosłownie! Wczoraj za duzo sie nasprzątałam chyba :shake: Quote
Recommended Posts