Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja się nabijam ? no co ty!
Zdrowie marne.. wydaje mi sie, że jest gorzej niż wczoraj :placz:

a leki bierzesz jakies???.....lepiej cos z tym zrob,bo bedzie gorzej!!!

Posted

pysiulka86 napisał(a):
A ja do fryzjera miałam isc i tez zrezygnowałam :) Hihi.

Ja się dopiero przed urodzinkami do fryzjera wybiore.. W ogóle to niecierpie chodzić do fryzjera :angryy: Nigdy nie zrobią mi takiej fryzury jak chce a ile kasy zdzierają! Najmniej to 160 zł zostawiłam :angryy:

Posted

Jofka napisał(a):
a leki bierzesz jakies???.....lepiej cos z tym zrob,bo bedzie gorzej!!!

Mam gripex, ale przydałby się jeszcze jakiś syropek.. Wysle potem TZcika do apteki

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja się dopiero przed urodzinkami do fryzjera wybiore.. W ogóle to niecierpie chodzić do fryzjera :angryy: Nigdy nie zrobią mi takiej fryzury jak chce a ile kasy zdzierają! Najmniej to 160 zł zostawiłam :angryy:

A to kiedy urodzinki świetujemy ? :p

Posted

Jofka napisał(a):
J to kiedyś na maxa zapłaciłam 120zł i to był najgłupszy fryz jaki miałam

Ja zawsze robie to samo .. baleyage + podcięcie + pazurki z przodu i nigdy nie jest tak jak bym chciała.. chociaż teraz bardzo jestem z koloru zadowolona :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja zawsze robie to samo .. baleyage + podcięcie + pazurki z przodu i nigdy nie jest tak jak bym chciała.. chociaż teraz bardzo jestem z koloru zadowolona :loveu:

ja tez zawsze to samo pasemka,ale wiesz czasami te pasemka to pasma wychodzą lbo raz to mi kolesiówa,że tak ją nazwę, nawijała mi każdy lok na palec czubek jak ja i tak ma swoje i wtedy wygladałam jak pudel

Posted

Ciekawe kiedy z Tolkiem pojde do fryzjera,lae to bez szans, jak ja nawet mu zabkow nie moge wymyc i pazurkow podciac, a czesze go jak spi leboko, bez szans

Posted

Mnie tam ostatnio młody chłopak macał :evil_lol:
A Tolek na pewno bedzie grzeczny u fryz. .. Jessi stala grzecznie jak nie wiem :crazyeye:

Dobra mykam do wyrka bo TZcik przyjechał a ja chora :evil_lol:
Wracam wieczorkiem.. paaa