EwelinaJ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 w schronisku w łomży jest pies amstaf znaleziony w lesie przywiążany do drzewa, przyjazny dla ludzi i do innych zwierząt obecnie jest w boksie z dalmatynka ( wysterylizowaną:razz:) zna komendy, potrafi chodzić na smyczy wie do czego służy samochód, jest sporo ludzi chętnych na psiaka naszczęście panie ze schroniska nie oddadzą go byle komu, były osoby które chciały go nawet wziąć na łańcuch paranoja, musimy znależć mu dom przed zimą bo inaczej będzie z nim kiepsko w schronisku mówimy na niego czarny, jest też zgłoszony do fundacji Ast tylko że tam dali mu imie vito spójrzcie jaki jest uroczy Quote
EwelinaJ Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Czarny prosi trochę zainteresowania, czy naprawdę nikomu nie podoba się taki cudowny psiak. Zapomniałam dodać że Czarny uwielbia biszkopty :razz: Quote
dariaopole Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 EwelinaJ napisał(a):Czarny prosi trochę zainteresowania, czy naprawdę nikomu nie podoba się taki cudowny psiak. Zapomniałam dodać że Czarny uwielbia biszkopty :razz: pewnie , że się podoba ;) Quote
EwelinaJ Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 czarny na górę może ktoś się zakocha Quote
Ka$ka9141868 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dzisiaj zobacze się z piekiem i powiem co tam z domkiem będzie :) i wogóle z pieskiem. ja się zakochałam jak bym nie miała Kory to bym miała CzaRneGo w domku :loveu: PodNOSZE Quote
Ka$ka9141868 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Niewiem jeszce z tatkiem pogadam czy bysli mogli chociarz na tymczas go wziąsc bo biedak naprawde zle czuje się w schronie :( :( Mamy jeszcze mastiwa ale jest chory i ktos postanowił ze się go pozbędzie. . . Naprawde nie wiem co z tym pieskiem będzie w zimę :( :( Quote
EwelinaJ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 czemu nikt nie zagląda do Czarnego :placz: Quote
Ka$ka9141868 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Heh ja zaglądam ale to nic nie daje :( Quote
EwelinaJ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 nie rozumiem jednej rzeczy czemu nikomu nie podoba się Czarny czemu nikt nie zwraca na niego uwagi ludzie przecież on jest taki słodki posłuszny mądry rozumie co się do niego mówi a tu zero zainteresowania boję się co to bedzie przez zimę:placz: Quote
basia0607 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czy Lamia 2 już o nim wie ? Napiszcie do niej koniecznie ! Quote
EwelinaJ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 byłam w schronisku Czarny już jest w szpitaliku biedny przeziębił się ma kaszel dostaje leki ale ja się boję że to nie wystarczy narazie jest jeszcze w miare pogoda ale co to bedzie w zimie on nie da rady jak on juz teraz choruje ludzie poradzcie cos nie wiem może płatny tymczas czy coś tylko co jak zima się skończy nie wiem nie mam pojęcia ale go z tamtąd trzeba wyciągnąc i to jak najszybciej juz piszę do lamii 2 Quote
malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 i moze do doddy? to piękny pies, a teraz jeszcze i chory :shake: Quote
EwelinaJ Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Malagos Czarny jest zgłoszony do Fundacji Ast, nie pisałam do niej bo wydawało mi się że on też działa w tej fundacji ale nie wiem może się mylę jak cos to napiszę bo jak on jest teraz już przeziębiony to aż strach pomyśleć co może być dalej Quote
Figasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 piękny ten czarny,szoda ze nie mam funduszy na trzeciego :-(( mam nadzieje ze slodziutki znajdzie domek.podnosze mordeczke. Quote
malagos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 EwelinaJ napisał(a):Malagos Czarny jest zgłoszony do Fundacji Ast, nie pisałam do niej bo wydawało mi się że on też działa w tej fundacji ale nie wiem może się mylę jak cos to napiszę bo jak on jest teraz już przeziębiony to aż strach pomyśleć co może być dalej nie wiem :lookarou: może jednak daj jej znać... Quote
Ka$ka9141868 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jakas pani pytała o czarnego :loveu: Quote
Ka$ka9141868 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 do góry kotku :loveu: edit: jak nie wyjdzie mu z tamtą babką to biore go na zime do domku :loveu: Czy wy naprawde wogle nie interesujecie się losem tego kochanego kotka??? Quote
lamia2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam, dzięki EwelinaJ za priva, Czarny faktycznie uroczy, ale ja się zajmuję głównie adopcją bullowatych które ściągam do nas do schroniska, a przewożenie małego z miejsca które zna do innego schroniska chyba nie ma sensu. Dawałaś go na fora amstafowate? i czy ma gdzieś ogłoszenia? samo dogo to trochę mało :shake: Fajnie, że selekcjonujecie chętnych do adopcji psiaków (zwłaszcza amstaffów) :happy1: Quote
EwelinaJ Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ogłoszony był tylko na dogo i na allegro na amstafowym forum nie jestem zarejestrowana dodatkowo jest na stronie Fundacji Ast Quote
Recommended Posts