Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fifki już powinno nie być :shake: Ale parę dni ją przemycą . Niestety Fifka zajmuje boks dla chorych psów w klinice i jak przyjmą jakiegoś pacjenta , to .................:placz:
Dzisiaj przywiozłam kolejnego maluszka ze schronu . Tam był bez szans .
Mała biała znowu nie je . Znowu muszę jechać do lecznicy i to zaraz .
Wezmę też malca , bo może się przeziębił , jak koczował pod kościołem .
Och.......... życie .................... I co ja ma zrobić z tą Fifką :placz:

To nowy nabytek :-(

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomo Bianko, że Ty nie masz warunków i możliwości, żeby pomóc tej biednej suni.
Ale czy jest ktoś we Wrocławiu, kto mógłby ustalić, czy są jakieś miejsca w hoteliku i ile to kosztuje?
To dałoby wszystkim orientację, jakie są możliwości i ile trzeba na to kasy/
Bo płetnego tymaczasu pewnie nie da się załatwić?

Posted

Bianka wszyscy podziwiamy Cie za to co zrobiłas i robisz dla czworonogów.
Dla Fifki rzeczywiscie najlepszy byłby hotelik, albo miejsce gdzie mogłaby jeszcze przeczekac.
Mam nadzieję, ze uda sie uzbierac kasę...

Posted

Biedna Psinka, w każdej chwili może trafić do koszmaru:shake:
Bianko, widzę że masz kolejego malucha w wielkiej potrzebie. On chyba dziewiąty:(
Naprawdę jakies wsparcie finansowe Ci potrzebne:(
Kto ma ochotę objąć wirtualną opieką jakies mikro kocie dziecko?
Jest osiem do wyboru.Mnie przypada Malinka:loveu:

Posted

Fifeczko , pokazuj się . Musisz znaleść domek . Pan z fermy czeka na ciebie i chce cię zabrać :placz:Już pytał , kiedy może .
I co tu robić ......................:-(

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Fifeczko , pokazuj się . Musisz znaleść domek . Pan z fermy czeka na ciebie i chce cię zabrać :placz:Już pytał , kiedy może .
I co tu robić ......................:-(

Troszkę nie rozumiemy...

Fifka do góry!!!

Posted

quasimodo napisał(a):
Troszkę nie rozumiemy...

Fifka do góry!!!

Fifka została przywieziona z interwencji straży dla zwierząt na klinikę .
Tam została objęta kuratorstwem na 10 dni . Ten czas się kończył i jakiś pan zgodził się wziąść ją na fermę , jak już skończy się te 10 dni .
Ale ze warunki tam będą nieciekawe , studenci którzy się nią zajmują , zwrócili się do mnie z prośbą o pomoc w znalezieniu normalnego domu .

Chyba teraz już jest wszystko jasne :cool1:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Fifka została przywieziona z interwencji straży dla zwierząt na klinikę .
Tam została objęta kuratorstwem na 10 dni . Ten czas się kończył i jakiś pan zgodził się wziąść ją na fermę , jak już skończy się te 10 dni .
Ale ze warunki tam będą nieciekawe , studenci którzy się nią zajmują , zwrócili się do mnie z prośbą o pomoc w znalezieniu normalnego domu .

Chyba teraz już jest wszystko jasne :cool1:

Czyli to tam, u niego, by ją czekał ten łańcuch z tytułu wątku?
I tak się skończy jeśli nie znajdzie się domek, DT lub hotelik?
Jeszcze raz spytamy, czy ktos z Wrocławia mógłby zorientować się, co do możliwości załatwienia płatnego DT lub hoteliku i kosztów takiego przedsięwzięcia?
Wtedy, jakby były konkrety (suma) to pewnie jakos mozna by było spróbowac pozbierać pieniądze...

Posted

martaa2 napisał(a):
To moze płatny tymczas? Dołoze sie.
Tylko jakie to byłyby koszty? czy ktos Bianka moze Ci pomóc uzyskac takie informacje?

Nie znam nikogo , kto daje płatne tymczasy .
Dziewczyny z Wrocka są zabiegane i nie odpisują . Ja mam na głowie koci szpitalik i całą noc nie spałam .
Nie wiem , co robić .

Posted

Fifka prawdopodobnie będzie musiała jeszcze być leczona na klinice i przez kolejne 10 dni mieć kuratorstwo . Jak nic się nie ry.............. to mamy 10 dni na szukanie czegokolwiek :lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Fifka prawdopodobnie będzie musiała jeszcze być leczona na klinice i przez kolejne 10 dni mieć kuratorstwo . Jak nic się nie ry.............. to mamy 10 dni na szukanie czegokolwiek :lol:

Czyli mamy 10 dni więcej. Uff, to już coś!

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Znając życie to pewnie najpilniejsze jest szukanie kasy, żeby uzbierać na hotelik po tych 10 dniach, bo pewnie domek sie tak szybko niestety nie znajdzie...

Biedusiowa sunia wędruje na górę i pieknie prosi o domek!!!

Posted

Witajcie wszyscy, a w szczególności Fifeczka.
Śledzę ten wątek od niedzieli. marta 2 - dziękuję,że mnie poinformowałaś o Fifeczce, postaram się zrobić wszystko co w mojej mocy aby jej pomóc. Wczoraj rozwieśiłam ogłoszenia w głogowie u kilku weterynarzy i w dwuch zoologicznych. Dzisiaj postaram się jeszcze powywieszać ogłoszenia. Może w głogowie uda się znalezć nowy domek dla Fifeczki? Ja potrafię niestety wstawiać ogłoszenia na stronie www.4lapy.pl, tak,że dzisiaj postaram się umieścić tam ogłoszenie.
Fifeczko, trzymaj się dzielnie malutka i nosek do góry!!!!!!!!!!!!

Posted

Ciesze sie Duffi ze jestes; moze jak bedzie wiecej osób zaangazowanych w pomoc Fifce to uda się i sunia nie zazna juz w swym zyciu wiecej złych chwil.