Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam dziś takie ogłoszenie
[SIZE=+1]Kundelek2007-11-08Witam z checią przyjmę psa lub suczkę rasy dalmatyńczyk do 2 lat.zależy mi na takim psiaku takiej rasy bo kocham te kropkowate czworonogi.nie musi mieć rodowodu.Zapewniam że u mnie będzie psiakowi dobrze!!!
Kontakt:
Zawiercie woj. śląskie
tel: 512573189
email: [email protected]

Posted

[quote name='beka']Znalazłam dziś takie ogłoszenie
[SIZE=+1]Kundelek2007-11-08Witam z checią przyjmę psa lub suczkę rasy dalmatyńczyk do 2 lat.zależy mi na takim psiaku takiej rasy bo kocham te kropkowate czworonogi.nie musi mieć rodowodu.Zapewniam że u mnie będzie psiakowi dobrze!!!
Kontakt:
Zawiercie woj. śląskie
tel: 512573189
email: [email protected]

cytuję, bo ważne - szykuje się potencjalny dom... trzeba nam kogos ze śląska, kto się skontaktuje i sprawdzi dom!

Posted

2 letnia sunia. Jest bardzo łagodna, lubi dzieci, przebywa w Świętochłowicach.
Wątek TU

byc moze mam dla niej dom kto wie o dalmatkach najwiecej do kogo pzreslac pw z namiarem
pani dzwonila do nas w sprawie Zojci . miala psa 18 lat teraz bardzo by chcieli dalmatynczyka moze ta sunia lagodna , lubi dzieci, 2 latka w sam raz

Posted

Dziś dopisałam 2 kropki... ja sie załamię :(

NataliaM napisał(a):
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7177...ka_suczke.html

Kolejna bida do oddania.. Bardzo ald a sunia "rasowa ale nie rodowodowa" heh niech ktos zadzwoni i dowie sie co z nia ... Moze uda nam sie znalesc dla niej domek ?!:-(
Z tym państwem mam kontakt, bardzo trudno im rozstać się z psinką, jednak wyjeżdżają i nie będa w stanie dłużej zajmować się nią. Postanowili poszukać jej dobrego domu, odpowiedzialni ludzie.

Posted

nio to trzeba znalesc jej dobry domek..choc to napewno bedzie trudno....
a ja zaraz napsize list do PISu ktory tak bardzo sie chwali ,ze zwalczyli bezrobocie w PL.. jasne bo tak jak tutaj wszyscy wyjezdzaja za praca.. i musza zostawic swoje rodsziny i ukochane zwierzeta... :angryy::angryy: biednma psinka :((( napewno bedzie jej trudno bez nich :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...