:: FiGa :: Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ja już ją uwielbiam, zrobie wszystko by znalazła dom :placz:
bunia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Znalazłam dalmatyńczyka, pies jest zaniedbany chudy, ale bardzo sympatyczny. Ma blizne w okolicach ogona wyglada na to że raczej świeża. Poszukuje własciciela w innym wypadku piesek trafi do schroniska nieststy nie mam miejsca w domu na takiego psa bo juz jeden u mnie mieszka. Prosze o kontakt. To cytat ze strony łódzkiego schroniska :placz: Czekam na zdjęcia od tej Pani.
bea_m Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No oczywiście!!! I Edhel na wątek ściągnąć! Może ją weźmie.
:: FiGa :: Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ja się załamię :( Założyłam suni z palucha wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8973686#post8973686 jesli bedzie wiecej info to dopisze
sisia0 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 w sprawie dalmatów. Pani Danuta (ta pani która przesłala na centa pieniazki) sama ma w domu dalamtynczyka i nie wyobraża sobie aby inne dalmatynczyki spedzaly zime w schronisu. Poprosiła mnie wiec abym informowala ją o losie dalmatynczykow oraz podala jej informacje o nich i namiary na ich opiekunów. ten wątek odwiedza najwiecej dalmato-maniakow. Pani Danuta to bardzo porządna osoba ktora chętnie pomoze ... przekazalam jej informacje o tych dalmatach ktore sa na pierwszej ... prosze o aktualizacje
:: FiGa :: Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Strona 1 jest jak najbardziej aktualna ;)
bea_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dalmatyńczyk ma 2-3 lata. Do tej pory nadal nie widze agresywnych zachowań zabierałam mu miske ręka nawet nie zmarszczył nosa. Wiec jest dobrze. Piesek jest wierny, jedyny problem jest taki że jak zostaje sam to wyje. Ma nieliczne blizny pewnie w trakcie tułaczki miał kilka zatarć z innymi psami. W tym momencie pies zaczyna normalnie jeść. Jednak nadal jest chudy prosze o szybką pomoc. Psiak przebywa u dziewczyny w Łodz. Nie może go zatrzymać. Bunia uprosiła ją żeby przetrzymała go do piątku. Jeżeli nic nie zrobimy psina wyjedzie na przymusowe ferie do schronu.
:: FiGa :: Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Założyłam mu wątek na kropkowym, a na dogo ma? Może allegro?
bea_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Załóż watek na dogo. I alegro też by się przydało. Ladnie Cię Figuś praszę :)
:: FiGa :: Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8984220 Na kogo podać kontakt? Allegro wystawię wieczorem :)
znikam Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 kropki w górę! w piątek daję ogłoszenie do gazety na mojego niecokropkowego Dropka ze schroniska, gdyby były jakieś porządne telefony (tak "na ucho", że ktoś inteligentny) chcące tylko i wyłącznie "czystego" dalmatyńczyka - do kogo mogę odesłać? ;)
znikam Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 halo, tu znowu ja, i znowu będe gadać o moich ogłoszeniach - na razie telefonów nie miałam żadnych, ale zwykle rozdzwaniają się w sobotę - więc ponawiam pytanie - do kogo odesłać ewentualnych chętnych na czystego dalmata?
bunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jak ,to do kogo? Do domu tymczasowego Barego,Miki I od jutra Centa;) P.S. beam bez netu...
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Sunia z Bielska w nowym domku :multi:
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mieszka w Sosnowcu z dwójką dzieciaków, domownicy są w niej zakochani. Ma się dobrze... to najważniejsze :)
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Cieszę sie bardzo. Czy w tej adopcji Figa łapki maczała?
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 E tam, ja tylko wystawiłam allegro, to państwo ją znaleźli i się zakochali :loveu:
Recommended Posts