Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Tak Anula1959, wszystko w najlepszym porządku . Rubi już w nowym domku !!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Chciałam wszystkim podziekować, którzy przyczynili się do tego , że Rubi już nigdy nie będzie sam i nie umrze zapomniany w betonowym, zimnym boksie. Wszystkim, którzy wspierali mnie duchowo w trakcie poszukiwań domku i wierzyli że takowy sie znajdzie. A szczególnie Anuli1959 która zrobiła Rubiemu allegro wyróżnione dzięki któremu Rubi domek znalazł...:loveu::loveu: No i Albiemu oczywiście, która zawsze przy mnie stoi murem i jest moim najwierniejszym druhem w szukaniu domków dla opuszczonych przez wszystkich nieszczęsników orzechowskich. Rubi szczęśliwy i kochany dziękuje wszystkim bardzo...bardzo... za podarowanie nowego życia...:Rose::Rose::Rose: Quote
Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 A to zdjęcia Rubiego jeszcze u mnie w Rzeszowie... Quote
Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Rubi to domowy pieszczoch. Uwielbia fotele, kanapy i wszystko co mięciutkie...:eviltong: Na polku szybkie siusiu i z powrotem pędzi do domku z prędkością wiatru taki szczęśliwy że hej...:evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Pan Jacek przyjechał z siostrą żony i okazali sie być oboje bardzo ciepłymi, od razu budzącymi wielką sympatię ludżmi.:loveu: Po gestach czułości i nieskończonych pieszczotach, przekonałam się że Rubi otoczony będzie najlepszą opieką i miłością i jestem pewna że dokonałam właściwego wyboru...:lol: Quote
Becia66 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Cały jestem wdzięczny...:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 brak mi słów z radości :multi::multi:.Rubisiu bądź szczęśliwy z Twoim pańciostwem do końca swoich dni. Quote
Becia66 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Niezbyt chętnie Rubi opuszczał mój domek. Trzeba było prosić, żeby wyszedł spod choinki.....:eviltong:, w końcu musiałam go wziąc na ręce i wsadzić do samochodu. A on tak smutnie za mna patrzył...... Quote
Becia66 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Niemniej całą drogę do Warszawy, spał już przytulony na kolanach p.Ewy.:loveu: Podczas wieczornej rozmowy telefonicznej, pan Jacek mówił że obawiają się o ogon Rubiego żeby nie odpadł, bo tak bardzo wyma****e nim z zadowolenia i szcześcia.....:eviltong: Quote
albiemu Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 RUBI gościu ! Pomimo tragedii jaką przeszedłeś, można powiedzieć w czepku urodzony! Przed zimą zabrany ze schroniska do fantastycznego domu!!! Pies, który miał trzy zycia - jak kot ... Niech to trzecie będzie już ostateczne, szczęśliwe i na zawsze :) Quote
albiemu Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ZAKOCHAŁAM SIĘ !!!! :) GRATULUJE BECIU I DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE !!! Quote
anula1959 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Najpierw powiem , że bardzo się cieszę , że Rubiś tak dobrze trafił. Jeżeli jesteś z Panem w kontakcie to poproś o jakąś wiadomość od czasu do czasu. A może Pan się zaloguje i sam czasem coś skrobnie? Dziękuję za dobre słowa Beciu ;). Choć robię to co robię dla zwierząt z potrzeby serca to zawsze miło usłyszeć , że ktoś to docenił;). Wiesz , że zawsze jestem do usług. Masz coś dla mnie do roboty? P.s. Cieszę się ogromnie , strasznie, niesamiowicie i kamień spadł mi z serca a Ty już wiesz z jakiego powodu:calus:. Ściskam i pozdrawiam Anula Quote
Becia66 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Anula roboty tyle, zdjęć nowych, że nie wiem od czego zacząć...:shake: a właściwie dokładnie wiem !!! Tobą to też wstrząśnie, bo ja od soboty już spać nie moge !!! Spójrzcie....:-(:-( Póżnym wieczorem założe mu wątek. Proszę, pomóżcie przetrwac mu zimę !!! Quote
anula1959 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Beciu , koniecznie mu założ wątek i jak tylko allegro ruszy , bo coś nie bardzo chodzi :mad:, to mu natychmiast zrobię aukcję. Boże , świat się kończy , staruszek jamniczek w schronie:placz:, na tym zimnie:-( Quote
MagYa^^ Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 cos za cos.. Rubis szczesliwy Jamniś cierpi ;( zrobie mu jutro banerek na szczescie. konieczne allegro i skontakujcie sie z cioteczka bea1 od jamnisiow. Quote
anula1959 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Beciu , jak już założysz wątek jamnisiowi to podaj tutaj link proszę. Quote
Becia66 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92556 To jest link do starego jamnika Mikiego. :-(:-( Quote
Becia66 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Pan Jacek zapewnia, ze Rubi w nowym domu szczęśliwy na 100%. Chodzi za żoną krok w krok, a upodobał sobie małego synka którego liże gdzie popadnie....:eviltong: Pan Jacek podejrzewa, że musiał miec kontakt z dziećmi...:roll: Quote
Poker Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 to cudownie,że Rubiś odnalazł swoich ludzi ,a oni swojego psa :multi: Quote
MagYa^^ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a macie jeszcze chetnego na -tym razem mlodego spaniela? (8 miesiecznego?) :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 MagYa^^ napisał(a):a macie jeszcze chetnego na -tym razem mlodego spaniela? (8 miesiecznego?) :cool3: Ja mam chętną panią na młodego spanielka/spanielkę. :cool3: Quote
Recommended Posts