Jump to content
Dogomania

To był straszny widok !!! Spaniel Rubi z Orzechowców k/Przemyśla . MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Tak Anula1959, wszystko w najlepszym porządku .
Rubi już w nowym domku !!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Chciałam wszystkim podziekować, którzy przyczynili się do tego , że Rubi
już nigdy nie będzie sam i nie umrze zapomniany w betonowym, zimnym boksie.
Wszystkim, którzy wspierali mnie duchowo w trakcie poszukiwań domku
i wierzyli że takowy sie znajdzie. A szczególnie Anuli1959 która zrobiła Rubiemu allegro wyróżnione dzięki któremu Rubi domek znalazł...:loveu::loveu:
No i Albiemu oczywiście, która zawsze przy mnie stoi murem i jest moim
najwierniejszym druhem w szukaniu domków dla opuszczonych przez wszystkich nieszczęsników orzechowskich.
Rubi szczęśliwy i kochany dziękuje wszystkim bardzo...bardzo...
za podarowanie nowego życia...:Rose::Rose::Rose:

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rubi to domowy pieszczoch. Uwielbia fotele, kanapy i wszystko co mięciutkie...:eviltong: Na polku szybkie siusiu i z powrotem pędzi do domku z prędkością wiatru taki szczęśliwy że hej...:evil_lol:

Posted

Pan Jacek przyjechał z siostrą żony i okazali sie być oboje bardzo ciepłymi,
od razu budzącymi wielką sympatię ludżmi.:loveu:
Po gestach czułości i nieskończonych pieszczotach, przekonałam się
że Rubi otoczony będzie najlepszą opieką i miłością i jestem pewna
że dokonałam właściwego wyboru...:lol:

Posted

Niezbyt chętnie Rubi opuszczał mój domek. Trzeba było prosić, żeby wyszedł spod choinki.....:eviltong:, w końcu musiałam go wziąc na ręce i wsadzić do samochodu. A on tak smutnie za mna patrzył......

Posted

Niemniej całą drogę do Warszawy, spał już przytulony na kolanach p.Ewy.:loveu: Podczas wieczornej rozmowy telefonicznej, pan Jacek mówił że obawiają się o ogon Rubiego żeby nie odpadł, bo tak bardzo wyma****e nim z zadowolenia i szcześcia.....:eviltong:

Posted

RUBI gościu ! Pomimo tragedii jaką przeszedłeś, można powiedzieć w czepku urodzony! Przed zimą zabrany ze schroniska do fantastycznego domu!!! Pies, który miał trzy zycia - jak kot ... Niech to trzecie będzie już ostateczne, szczęśliwe i na zawsze :)

Posted

Najpierw powiem , że bardzo się cieszę , że Rubiś tak dobrze trafił. Jeżeli jesteś z Panem w kontakcie to poproś o jakąś wiadomość od czasu do czasu. A może Pan się zaloguje i sam czasem coś skrobnie?
Dziękuję za dobre słowa Beciu ;). Choć robię to co robię dla zwierząt z potrzeby serca to zawsze miło usłyszeć , że ktoś to docenił;). Wiesz , że zawsze jestem do usług. Masz coś dla mnie do roboty?
P.s. Cieszę się ogromnie , strasznie, niesamiowicie i kamień spadł mi z serca a Ty już wiesz z jakiego powodu:calus:.
Ściskam i pozdrawiam
Anula

Posted

Anula roboty tyle, zdjęć nowych, że nie wiem od czego zacząć...:shake:
a właściwie dokładnie wiem !!! Tobą to też wstrząśnie, bo ja od soboty już spać nie moge !!! Spójrzcie....:-(:-(

Póżnym wieczorem założe mu wątek. Proszę, pomóżcie przetrwac mu zimę !!!

Posted

Beciu , koniecznie mu założ wątek i jak tylko allegro ruszy , bo coś nie bardzo chodzi :mad:, to mu natychmiast zrobię aukcję. Boże , świat się kończy , staruszek jamniczek w schronie:placz:, na tym zimnie:-(

Posted

Pan Jacek zapewnia, ze Rubi w nowym domu szczęśliwy na 100%.
Chodzi za żoną krok w krok, a upodobał sobie małego synka którego liże gdzie popadnie....:eviltong: Pan Jacek podejrzewa, że musiał miec kontakt z dziećmi...:roll: